Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manifesto]
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Re: Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manife
Bakın, biz oyuncular olarak elbette verdiğimiz paranın karşılığını almak isteriz, yenilik de isteriz doğal olarak. Bunları istememize rağmen, yönetim ilgi göstermiyor, yahut zamanını bekliyorsa, biz de bunu fırsat bilip "Aaa, yönetim oyuna bakmıyor, 59 level gelsin, yeni itemler bölgeler gelsin!" diye bağırırsak biz haklıyken haksiz duruma düşeriz. Evet, verdiğimiz emeğin karşılığını isteriz, yenilik görmek isteriz sözümüz yok, ama unutmayın ki yenilik kavramının sonu yok! Ve het zaman için memnun olmayan bir kitle olacaktır. Aynı anda herkesi mutlu edemeyiz, biraz da yönetim penceresinden bakın işe, hatalarının çok oluşu bunu fırsat bilip onlardan aynı anda onlarca şey isteme hakkını vermez bize. Lütfen isteklerde bulunurken insaflı olun. Elbette ki bu oyununda kurulu bir dengesi, düzeni var, ha deyince olmuyor herşey. Biraz da bardağa dolu tarafından bakın, oyuna yenilik geldikçe o eski tadı gitgide azalacak ve nostalji diye bişey kalmayacak. Kanaat etmeyi öğrenmek zorundayız, sanırım çoğu kişi demek istediğimi anlamıştır, daha fazla lafı uzatmaya lüzum yok
En son AFRASiYAB tarafından 13 Şub 2015 06:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenlenmiştir.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenlenmiştir.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Re: Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manife
bu konu onemlıydı
Re: Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manifesto]
Bugün tekrar önemi göründü bu konunun.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Imcomeback
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Bu yazilanlar ile silkelenelim...
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Harika bir yazı yazmış Üstad.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Eline sağlık.
Sadece şu madde dahi oyunun rezil PvP'sini tam tamına açıklıyor:
"16-En güçlü diye bir kavram bizim oyunumuzda kullanılamıyor.Bir karakter 8 adet eşya kullanabiliyor,örneğin 8 eşyasının bir tanesinin bile oyunda daha üstü bulunamazken o kişinin aynı anda 2 tane 45 level adamı alamaması üzücü,saçma,ironik değil mi? Benim bıçak sırtı setim,mor hedef gözlüğüm ya da kelvin setim başka bir oyunda en üst eşyanın en üst efsun kombinasyonuna,+ seviyesine denk geliyorsa ben terör estirmeliyim,3 tane adama ölmemeliyim."
Sadece şu madde dahi oyunun rezil PvP'sini tam tamına açıklıyor:
"16-En güçlü diye bir kavram bizim oyunumuzda kullanılamıyor.Bir karakter 8 adet eşya kullanabiliyor,örneğin 8 eşyasının bir tanesinin bile oyunda daha üstü bulunamazken o kişinin aynı anda 2 tane 45 level adamı alamaması üzücü,saçma,ironik değil mi? Benim bıçak sırtı setim,mor hedef gözlüğüm ya da kelvin setim başka bir oyunda en üst eşyanın en üst efsun kombinasyonuna,+ seviyesine denk geliyorsa ben terör estirmeliyim,3 tane adama ölmemeliyim."
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merak etmeyin dostlar, yakındır malum kişilerden birinin gelip biz istanbula ihanet ettik demesi.