Boss kaçırdıklarında da bu tepkiyi veriyordu
BOSS KAÇIRMANIN ARTIK CEZASI VAR, BAN!
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Re: BOSS KAÇIRMANIN ARTIK CEZASI VAR, BAN!
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tantuni
İKV nin yaş ortalaması iyice düşmüş
Arkadaş buna inanıyor musunuz cidden ? Hadi bir babayiğit beni banlasın Boss kaçırdım diye de mahkemede şu oyuna yatırdığım her kuruşu faizi ile birlikte geri alayım
İsim de veriyorum psyDUCK , Köşkte ... HADİ BANLAYIN 

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Çok masum
En son Parlementxx tarafından 13 Mar 2018 22:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Barbarosbrusk
- Sahaf Yardımcısı
Bence haklısın böyle bi maddede yok zaten ne yani oyunu nasıl oynicağımızadamı karışacaklar böyle bişey olursa kendi kafalarına sıkma gibi bir saçmalık olur adam bişey daha ekliyim kimse durduk yere öyle bişey yapmaz zaten elbet karşı tarafın bi hatası varki adamda o yola başvuruyor gmnin laflarına bakmayın devler söylemiş biz oyunculara karışmiyoruz diye
- Hars
- İskele Babası
- Lonca: ÜTOPİA
Hem oyuncu kaybı, hem de yeni bölgeye yeni bir eklenti paketi getirip, Boss ve Şef yaratıkları 6 kişilik bir grup ile rahatça kesip görevlerini tamamlamalarına imkân sağlayabilirdiniz.
Azınlıkta olan Arz Klan mensubunda ki oyuncular, Boss keserken karşı taraftan oyunculara müdahele edilip kesmelerine her şekilde mâni olunabilir. Nara atıp yaratık kaçırmak ile yaratığı kesen, oyuncuları kesip, Boss kesmelerine izin vermeyen kişilerle arasındaki fark nedir?
Diyeceksiniz ki ölmeyi veyahut öldürmeyi göze almak istemiyorsa klandan ayrılsın. O işler öyle kolay olmuyor. 60 kişiye hitap eden büyük loncalar var. Siz bunlara Boss kesmek istiyorsanız klandan ayrılın, loncayı kapatın diyemezsiniz.
Ayrıca Arz ve Lodos meselesini de geçtim, sunucuların birçoğunda belli başlı kalabalık zümreye hâkim olan loncalar var. Bu sefer sıra kavgası yüzünden ortalık iyice karışıp, büyük bir kaos olacak.
Grup bölgesi sistemini getirmediğiniz sürece oyun içerisinde büyük sorunlara ve sıkıntılara yol açacak.
Azınlıkta olan Arz Klan mensubunda ki oyuncular, Boss keserken karşı taraftan oyunculara müdahele edilip kesmelerine her şekilde mâni olunabilir. Nara atıp yaratık kaçırmak ile yaratığı kesen, oyuncuları kesip, Boss kesmelerine izin vermeyen kişilerle arasındaki fark nedir?
Diyeceksiniz ki ölmeyi veyahut öldürmeyi göze almak istemiyorsa klandan ayrılsın. O işler öyle kolay olmuyor. 60 kişiye hitap eden büyük loncalar var. Siz bunlara Boss kesmek istiyorsanız klandan ayrılın, loncayı kapatın diyemezsiniz.
Ayrıca Arz ve Lodos meselesini de geçtim, sunucuların birçoğunda belli başlı kalabalık zümreye hâkim olan loncalar var. Bu sefer sıra kavgası yüzünden ortalık iyice karışıp, büyük bir kaos olacak.
Grup bölgesi sistemini getirmediğiniz sürece oyun içerisinde büyük sorunlara ve sıkıntılara yol açacak.
Taklitler aslını yaşatır.
Oyunu oynamıyorum ama oynasam dahi patron kaçırmazdım, kaçırılmasını da desteklemezdim. Fakat tamamen haklısın. Patron kaçırınca cezai işlem uygulamak kadar saçma bir durum yok. Ya nara yeteneğine düzenleme getirilecek ya da sistem bu şekilde kalacak ve siz kaçırılmamasını sağlayacaksınız, sizin üstünüze düşen o görev o.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Republic of Turkey
Böyle saçmalık mı olur? Şu an yapmış olduğuınuz şey sizin de dediğiniz gibi MMORPG'lerin doğasına tamamen aykırı, bırakın eğer bir grup kaçırtıyorsa onun beceriksizliğidir. Gittikçe batıyorsunuz yapmayın, etmeyin. 
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tantuni
Kardeşim yaş kaç , meslek ne , öğrenim durumun ne vs bilmiyorum ama mesela sen şimdi kendi isteğinle bir alışveriş sitesinden ürün alsan , parasını ödesen , adam da sana ürünü yollamasa veya bozuk ürün yollayıp iade almasa mahkemeye başvurabilirsin . Mahkemeler hakkını savunmak için var . Karşı taraf sana " parayı kendi isteğinle yatırdın , zorla bu ürünü sana satmadım ." Diyemez .Parlementxx yazdı: ↑13 Mar 2018 22:55Çok masumkendi istegiyle yatirdigi parayi mahkemeye ne iddia ederek alacak onu cok merak ettim bak.
Burada da aynı mantık var . Tabii ki kimse bana zorla para yatırtmadı ancak benim belli başlı haklarım var . Bunları kimse benden alamaz . Benim karakterimle istediğim yeteneği kullanabilirim . Boss kaçırmak suç değildir . HS atmak suç değildir . Bunlar oyunun sana verdiği haklar . Bunları bahane gösterip benim binlerce lira yatırdığım hesabı elimden alamaz hiç bir babayiğit . Ha paramı verirler , derlerki buyur bu hesaptan şu kadar akçe çekmişsin . Al paranı hesaba yatırdık . O zaman olayın üzerine gitmediğim için sorun olmaz
Şunu da belirteyim unutmadan , BOSS keserken HS atan adamları yöneticiler EÖ ye ışınlayabiliyorlar . Ama bu da oyunun ve ekibin kalitesizliğini gösteriyor . Çoluk çocuğu yönetici yapmışlar . Oyunun akışına müdahale ediyorlar . Size ne kardeşim , adam istediği BOSS a istediği yeteneği kullanır . Bu durumdan rahatsız oluyorsanız ÇT gibi yapacaktınız . Hem ayranım dökülmesin , hem meyvem çürümesin olmuyor .