Evet şahsi düşüncem oyuna bu asaların reçetelerinin de eklenmesi. Anu, Halley, Arındırıcı gibi asaların üretimi neredeyse imkansız hatta şuan için tamamen imkansız. Düşüncem şudur ki "yalnızca" Çemberlitaş asalarının hasarı düşmemeli veya mor asaların farklı yetenekleride eklenmeli. Ben buz asası ile ateş elek atmak istemiyorum hoşuma da gitmiyor. Benim gibi düşünen bolca da arkadaşım var. Sizin de desteğiniz ile başlığın yöneticilere rahatça ulaşabileceğini düşünüyorum.
Teşekkürler.
Mor Ateş, Fizik, Elek asalarının da gelmesi ?
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mor Ateş, Fizik, Elek asalarının da gelmesi ?
Bir sure sonra gayet uretilebilir hale geleceklerdir biraz sabirli olun hersey herzaman hemen olmaz
Lothbrokş
Çemberlitaş geldiğinde de asalar ilk başta üretilemiyordu. Sonra adamlar savaşçıya kıyamet asa falan üretti. Bu biraz sapıklık oluyor ama yapıldı yani.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
şu Anu Halley Arındırıcı asa reçetelerini neler istiyorda imkansız deniyor merak ettimbluetech yazdı: ↑13 Mar 2018 15:55 Evet şahsi düşüncem oyuna bu asaların reçetelerinin de eklenmesi. Anu, Halley, Arındırıcı gibi asaların üretimi neredeyse imkansız hatta şuan için tamamen imkansız. Düşüncem şudur ki "yalnızca" Çemberlitaş asalarının hasarı düşmemeli veya mor asaların farklı yetenekleride eklenmeli. Ben buz asası ile ateş elek atmak istemiyorum hoşuma da gitmiyor. Benim gibi düşünen bolca da arkadaşım var. Sizin de desteğiniz ile başlığın yöneticilere rahatça ulaşabileceğini düşünüyorum.
Teşekkürler.
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: B E Y
Neler istemiyor kiPerfectStorm yazdı: ↑13 Mar 2018 19:03şu Anu Halley Arındırıcı asa reçetelerini neler istiyorda imkansız deniyor merak ettimbluetech yazdı: ↑13 Mar 2018 15:55 Evet şahsi düşüncem oyuna bu asaların reçetelerinin de eklenmesi. Anu, Halley, Arındırıcı gibi asaların üretimi neredeyse imkansız hatta şuan için tamamen imkansız. Düşüncem şudur ki "yalnızca" Çemberlitaş asalarının hasarı düşmemeli veya mor asaların farklı yetenekleride eklenmeli. Ben buz asası ile ateş elek atmak istemiyorum hoşuma da gitmiyor. Benim gibi düşünen bolca da arkadaşım var. Sizin de desteğiniz ile başlığın yöneticilere rahatça ulaşabileceğini düşünüyorum.
Teşekkürler.
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: ÇaRŞı
Çok sabırsızsınız arkadaşım çooook...Daha 10 gün oldu ne asasından bahsediyorsunuz ? Daha çoğu insan level kasma,sarı itemleri tamamlama derdinde.Yavaş yavaş boss kesimlerine başlanıyor,ileride seri olarak kesilip üretilmeye çalışılacak.Aceleniz nedir yahu anlamış değilim.

Beyler bölge yeni geldi diye herşey gözünüzde zor görünüyor. Tılsım hariç, ileri de herşeyin fiyatı düşer bundan emin olun. Millet şuan 59 olma peşinde. Yarın herkes 59 olduktan sonra maden satışları yükselir, fiyatlar düşer.. Çemberlitaşı ne çabuk unuttunuz?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
+1.Bu kadar acelenin bir manası yok.BenKutto yazdı: ↑13 Mar 2018 22:39 Çok sabırsızsınız arkadaşım çooook...Daha 10 gün oldu ne asasından bahsediyorsunuz ? Daha çoğu insan level kasma,sarı itemleri tamamlama derdinde.Yavaş yavaş boss kesimlerine başlanıyor,ileride seri olarak kesilip üretilmeye çalışılacak.Aceleniz nedir yahu anlamış değilim.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
KafkasBeyi yazdı: ↑13 Mar 2018 19:55Neler istemiyor kiPerfectStorm yazdı: ↑13 Mar 2018 19:03şu Anu Halley Arındırıcı asa reçetelerini neler istiyorda imkansız deniyor merak ettimbluetech yazdı: ↑13 Mar 2018 15:55 Evet şahsi düşüncem oyuna bu asaların reçetelerinin de eklenmesi. Anu, Halley, Arındırıcı gibi asaların üretimi neredeyse imkansız hatta şuan için tamamen imkansız. Düşüncem şudur ki "yalnızca" Çemberlitaş asalarının hasarı düşmemeli veya mor asaların farklı yetenekleride eklenmeli. Ben buz asası ile ateş elek atmak istemiyorum hoşuma da gitmiyor. Benim gibi düşünen bolca da arkadaşım var. Sizin de desteğiniz ile başlığın yöneticilere rahatça ulaşabileceğini düşünüyorum.
Teşekkürler.1t den fazla tutar şuan üretim. Gerçi bazı materyalleri çoğu sunucuda daha düşmemiştir bile (Kara Barut, Mikroçip)
Karabarut Yüce Komiserden düşüyor, Mikroçip yanlış bilmiyorsam gaffardan düşüyor ve baya baya düşüren oldu ama üretimi yine el yakar oyun zenginleri bu durumda üretebilir aksi halde normal oyuncular bir yıla kadar zor üretir
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
+1
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"