Mor Ateş, Fizik, Elek asalarının da gelmesi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bluetech
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Diriliş Ertuğrul

Mor Ateş, Fizik, Elek asalarının da gelmesi ?

Mesaj gönderen bluetech »

Evet şahsi düşüncem oyuna bu asaların reçetelerinin de eklenmesi. Anu, Halley, Arındırıcı gibi asaların üretimi neredeyse imkansız hatta şuan için tamamen imkansız. Düşüncem şudur ki "yalnızca" Çemberlitaş asalarının hasarı düşmemeli veya mor asaların farklı yetenekleride eklenmeli. Ben buz asası ile ateş elek atmak istemiyorum hoşuma da gitmiyor. Benim gibi düşünen bolca da arkadaşım var. Sizin de desteğiniz ile başlığın yöneticilere rahatça ulaşabileceğini düşünüyorum.
Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mor Ateş, Fizik, Elek asalarının da gelmesi ?

Mesaj gönderen Lothbrok »

Bir sure sonra gayet uretilebilir hale geleceklerdir biraz sabirli olun hersey herzaman hemen olmaz
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Çemberlitaş geldiğinde de asalar ilk başta üretilemiyordu. Sonra adamlar savaşçıya kıyamet asa falan üretti. Bu biraz sapıklık oluyor ama yapıldı yani.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
PerfectStorm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PerfectStorm »

bluetech yazdı: 13 Mar 2018 15:55 Evet şahsi düşüncem oyuna bu asaların reçetelerinin de eklenmesi. Anu, Halley, Arındırıcı gibi asaların üretimi neredeyse imkansız hatta şuan için tamamen imkansız. Düşüncem şudur ki "yalnızca" Çemberlitaş asalarının hasarı düşmemeli veya mor asaların farklı yetenekleride eklenmeli. Ben buz asası ile ateş elek atmak istemiyorum hoşuma da gitmiyor. Benim gibi düşünen bolca da arkadaşım var. Sizin de desteğiniz ile başlığın yöneticilere rahatça ulaşabileceğini düşünüyorum.
Teşekkürler.
şu Anu Halley Arındırıcı asa reçetelerini neler istiyorda imkansız deniyor merak ettim
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: B E Y

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

PerfectStorm yazdı: 13 Mar 2018 19:03
bluetech yazdı: 13 Mar 2018 15:55 Evet şahsi düşüncem oyuna bu asaların reçetelerinin de eklenmesi. Anu, Halley, Arındırıcı gibi asaların üretimi neredeyse imkansız hatta şuan için tamamen imkansız. Düşüncem şudur ki "yalnızca" Çemberlitaş asalarının hasarı düşmemeli veya mor asaların farklı yetenekleride eklenmeli. Ben buz asası ile ateş elek atmak istemiyorum hoşuma da gitmiyor. Benim gibi düşünen bolca da arkadaşım var. Sizin de desteğiniz ile başlığın yöneticilere rahatça ulaşabileceğini düşünüyorum.
Teşekkürler.
şu Anu Halley Arındırıcı asa reçetelerini neler istiyorda imkansız deniyor merak ettim
Neler istemiyor ki :grinning: 1t den fazla tutar şuan üretim. Gerçi bazı materyalleri çoğu sunucuda daha düşmemiştir bile (Kara Barut, Mikroçip)
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: ÇaRŞı

Mesaj gönderen BenKutto »

Çok sabırsızsınız arkadaşım çooook...Daha 10 gün oldu ne asasından bahsediyorsunuz ? Daha çoğu insan level kasma,sarı itemleri tamamlama derdinde.Yavaş yavaş boss kesimlerine başlanıyor,ileride seri olarak kesilip üretilmeye çalışılacak.Aceleniz nedir yahu anlamış değilim.
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Beyler bölge yeni geldi diye herşey gözünüzde zor görünüyor. Tılsım hariç, ileri de herşeyin fiyatı düşer bundan emin olun. Millet şuan 59 olma peşinde. Yarın herkes 59 olduktan sonra maden satışları yükselir, fiyatlar düşer.. Çemberlitaşı ne çabuk unuttunuz?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DavidBeckham »

BenKutto yazdı: 13 Mar 2018 22:39 Çok sabırsızsınız arkadaşım çooook...Daha 10 gün oldu ne asasından bahsediyorsunuz ? Daha çoğu insan level kasma,sarı itemleri tamamlama derdinde.Yavaş yavaş boss kesimlerine başlanıyor,ileride seri olarak kesilip üretilmeye çalışılacak.Aceleniz nedir yahu anlamış değilim.
+1.Bu kadar acelenin bir manası yok.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

KafkasBeyi yazdı: 13 Mar 2018 19:55
PerfectStorm yazdı: 13 Mar 2018 19:03
Teşekkürler.
Neler istemiyor ki :grinning: 1t den fazla tutar şuan üretim. Gerçi bazı materyalleri çoğu sunucuda daha düşmemiştir bile (Kara Barut, Mikroçip)

Karabarut Yüce Komiserden düşüyor, Mikroçip yanlış bilmiyorsam gaffardan düşüyor ve baya baya düşüren oldu ama üretimi yine el yakar oyun zenginleri bu durumda üretebilir aksi halde normal oyuncular bir yıla kadar zor üretir
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

Esadullah yazdı: 13 Mar 2018 22:46 Beyler bölge yeni geldi diye herşey gözünüzde zor görünüyor. Tılsım hariç, ileri de herşeyin fiyatı düşer bundan emin olun. Millet şuan 59 olma peşinde. Yarın herkes 59 olduktan sonra maden satışları yükselir, fiyatlar düşer.. Çemberlitaşı ne çabuk unuttunuz?
+1
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön