Direnç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Lacivert
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Direnç

Mesaj gönderen Lacivert »

Dirençler 1000 olmuyo junonda 600 de kalıyo
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Direnç

Mesaj gönderen Lothbrok »

Yeni gelen genisleme paketiyle direncler 600 e cekildi zaten 1000 yapabilirsin lakin bir ise yaramicaktir 600 etki gostericek sadece
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Tank buyucu sacmaligini kaldirmak icin yapilan nacizane degisiklik.
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Bari savaşçılar yine 1000'leseydi.Hiç üzerinde düşünmüyorlar mı bu konuların ben anlamıyorum.Tamam büyücü 1000 yapamasın ama Gaffar'a giden bir tank savaşçı ne yapacak ? 1000'lediği halde %15 civarı hasar yemiyor muydu savaşçılar ? Hani yeni oyunculara oyuna başlama şansı sunulacak ya Karaköy ile bu yeni oyuncular hangi eşya ile Karaköy'e gidecek ? Hangi eşya ile Çemberlitaş'ı yapacak ? 2+2+2 mi gidecekler ? Saatlerce ? Sonda Gaffar'ın karşısına yine 600 dirençle mi çıkacak ? Peki şu akçe ile satılan direnç iksirleri halen satılmaya devam edecek mi ?
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Serinplay yazdı: 13 Mar 2018 16:53 Bari savaşçılar yine 1000'leseydi.Hiç üzerinde düşünmüyorlar mı bu konuların ben anlamıyorum.Tamam büyücü 1000 yapamasın ama Gaffar'a giden bir tank savaşçı ne yapacak ? 1000'lediği halde %15 civarı hasar yemiyor muydu savaşçılar ? Hani yeni oyunculara oyuna başlama şansı sunulacak ya Karaköy ile bu yeni oyuncular hangi eşya ile Karaköy'e gidecek ? Hangi eşya ile Çemberlitaş'ı yapacak ? 2+2+2 mi gidecekler ? Saatlerce ? Sonda Gaffar'ın karşısına yine 600 dirençle mi çıkacak ? Peki şu akçe ile satılan direnç iksirleri halen satılmaya devam edecek mi ?
Bence bölgelerin bir de herkese açık versiyonunun konulması bunu kolaylaştırmayı amaçlıyor
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Serinplay yazdı: 13 Mar 2018 16:53 Bari savaşçılar yine 1000'leseydi.Hiç üzerinde düşünmüyorlar mı bu konuların ben anlamıyorum.Tamam büyücü 1000 yapamasın ama Gaffar'a giden bir tank savaşçı ne yapacak ? 1000'lediği halde %15 civarı hasar yemiyor muydu savaşçılar ? Hani yeni oyunculara oyuna başlama şansı sunulacak ya Karaköy ile bu yeni oyuncular hangi eşya ile Karaköy'e gidecek ? Hangi eşya ile Çemberlitaş'ı yapacak ? 2+2+2 mi gidecekler ? Saatlerce ? Sonda Gaffar'ın karşısına yine 600 dirençle mi çıkacak ? Peki şu akçe ile satılan direnç iksirleri halen satılmaya devam edecek mi ?
Hocam forum hesabını bir arkadaşına mı verdin :grinning:
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

600' sabitlenmişken Şifacı direnç tılsımlarını buna göre ayarlarsalar süper olur normalde 600'ü geçmeyen direnç, tılsım ile etkisini artırabilise çok iyi olur o zaman boş olan direnç tılsımları değerlenir
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

TOLGARDA yazdı: 13 Mar 2018 19:01
Bence bölgelerin bir de herkese açık versiyonunun konulması bunu kolaylaştırmayı amaçlıyor
Herkese açık bölgelerden eşya düşmüyor diye biliyorum. Doğruysa, bu bölgeleri herkese açmanın mantığı neydi onu da anlamış değilim. :thinking_face: Savaşçılar defansif moda girince direnç üst limiti 1000; ofansif moda girince de herkes gibi 600 olmalı. Tıpkı zırh gibi.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ikomanche yazdı: 13 Mar 2018 22:59
TOLGARDA yazdı: 13 Mar 2018 19:01
Herkese açık bölgelerden eşya düşmüyor diye biliyorum. Doğruysa, bu bölgeleri herkese açmanın mantığı neydi onu da anlamış değilim. :thinking_face: Savaşçılar defansif moda girince direnç üst limiti 1000; ofansif moda girince de herkes gibi 600 olmalı. Tıpkı zırh gibi.
Sadece görev için ama dediğin çok mantıklı bir öneri
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

kandemir yazdı: 13 Mar 2018 19:39 600' sabitlenmişken Şifacı direnç tılsımlarını buna göre ayarlarsalar süper olur normalde 600'ü geçmeyen direnç, tılsım ile etkisini artırabilise çok iyi olur o zaman boş olan direnç tılsımları değerlenir
Ondan sonra artık bir de Gaffara son fiziksel ve element tılsımı olan şifa yazılarını görürüz, ve bu hiç de iyi olmaz.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011

“Genel Etkileşim” sayfasına dön