Patron Kaçıranlara Moderasyon Gelmiş
Patron Kaçıranlara Moderasyon Gelmiş
Kaç şikayette olur bu bilemem ama bundan sonra ceza verilecek gibi duruyor. Patron kaçıranları video, fotoğraf ile desteğe bildirmeniz yeterli. Tabii ceza için bunu devamlı yapması ve iş haline getirmesi lazım. Anlayacağınız 49 level hesabıyla oyuna girip, kaçırdıktan sonra "ağla, kudur,
, oyunun kuralı bu" gibi söylemlerde bulunanlar ceza alacak.

Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Patron Kaçıranlara Moderasyon Gelmiş
Gerçekten doğruysa tamamen rezillik. Sen oyunda var olan yeteneği kullanan bir kişiye nasıl işlem uygulayabilirsin? İster nara atar kaçırırım, ister kaçırmam. Buna işlem yapmaya hakları yok. Yapılması gereken şey NARA yeteneğinin düzeltilmesi.
Patron kaçırmayı desteklemiyorum, oyunu oynadığım zaman da kimseye böyle bir şey yapmadım. Ama siz oyunda var olan ve bu yeteneği kullanan kişiye bunu yapamazsınız, kabul edilemez bu durum.
Patron kaçırmayı desteklemiyorum, oyunu oynadığım zaman da kimseye böyle bir şey yapmadım. Ama siz oyunda var olan ve bu yeteneği kullanan kişiye bunu yapamazsınız, kabul edilemez bu durum.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Bende diyom nara ekibi nerde
Ayrıca olaya tek yönden bakıyorsunuz. Nara yeteneği düzeltilir, patron kaçırma olayı biterse o zaman o patronlar güçlü loncaların ya da grupların tekeline girecek tamamen. O zaman da "patron kesemiyoruz, izin vermiyorlar yaaaa" diye ağlayacaksınız.
Bence bu durum daha kötü. Bırakın bu şekilde kalsın.
Bence bu durum daha kötü. Bırakın bu şekilde kalsın.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Naranın düzenlenmesi lazım ama o vakte kadar banlamaya devam. Ortada kabul edilmeyecek bir şey yok, geç bile kalındı.
FATALFORCE
Aynı işi sürekli alışkanlık haline getirmiş insanların oyun zevkini elinden alan kişilerin ceza yemesi olası bi durum.
Bu bir yeteneğin kullanımı olarak değil sergilemiş olduğu davranıştır.
Ceza olayını destekliyorum
Bu bir yeteneğin kullanımı olarak değil sergilemiş olduğu davranıştır.
Ceza olayını destekliyorum
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Sürekli aynı lonca patronu kesiyor, izin vermiyorlar kesmemize bende kesimlerine engel olmak istiyorum. Ee nara yeteneğini kullanınca sürekli, işlem mi uygulanacak?
Hayır Gorgar çıkıyor net bir şekilde açıklıyor bu durumu sonra bir yönetici geliyor çok sık uygulayanlara işlem yapacağız diyor. Gerçekten şaka bir durum, hayretle izliyorum her gün burada olan saçmalıkları.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehri istanbuL
Bu işlem yerine nara yeteneğinin bu slotlarda ise yaramamasi daha mantikli mesela nara atacağimiz zaman hedef bu yetenekten etkilenmez desin .
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda