Yeni Bi sınıf Getirseniz ?
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehri istanbuL
Yeni Bi sınıf Getirseniz ?
Artık tüm oyuncular Şifacı, Bûyücü ve savaşçı Sınıfından Bıkmıştır diye düşünüyorum.... Yeni sınıf KORUMA olabilir ?
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda
- Agafbey850
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Re: Yeni Bi sınıf Getirseniz ?
Bence mantıksız koruma gibi sınıf söyledine karşılık ama bence 3 sınıf yeter bu oyun için Daha fazlasına gerek yok 3 sınıf herşeyi karşılıyor zatenIDeePSteePI yazdı: ↑13 Mar 2018 00:30 Artık tüm oyuncular Şifacı, Bûyücü ve savaşçı Sınıfından Bıkmıştır diye düşünüyorum.... Yeni sınıf KORUMA olabilir ?
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Koruma'dan kastim mesela seçtiği bir klandaşina 10 sn felan kalkan yapabilir vb...Agafbey850 yazdı: ↑13 Mar 2018 00:33Bence mantıksız koruma gibi sınıf söyledine karşılık ama bence 3 sınıf yeter bu oyun için Daha fazlasına gerek yok 3 sınıf herşeyi karşılıyor zatenIDeePSteePI yazdı: ↑13 Mar 2018 00:30 Artık tüm oyuncular Şifacı, Bûyücü ve savaşçı Sınıfından Bıkmıştır diye düşünüyorum.... Yeni sınıf KORUMA olabilir ?
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda
Okçu+Avcı+Suikastçi tarzı bir ani hasar karakteri olabilir pek bir şey uyduramıyorum bu oyun için.
Belki hibrit savaşçı büyücü karışımı bir sınıf olabilir.Sınıfın adı da "Gezgin" olabilir.
Belki hibrit savaşçı büyücü karışımı bir sınıf olabilir.Sınıfın adı da "Gezgin" olabilir.
- AyYildizli
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Fareadam olma seçeneği gelsin bence. Direkt yeni bir ırk olarak 
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
Zamanında savaşçının açtığı sakınma tüm gruba idi. Sonra bireysele döndürdüler.IDeePSteePI yazdı: ↑13 Mar 2018 00:35Koruma'dan kastim mesela seçtiği bir klandaşina 10 sn felan kalkan yapabilir vb...Agafbey850 yazdı: ↑13 Mar 2018 00:33Bence mantıksız koruma gibi sınıf söyledine karşılık ama bence 3 sınıf yeter bu oyun için Daha fazlasına gerek yok 3 sınıf herşeyi karşılıyor zatenIDeePSteePI yazdı: ↑13 Mar 2018 00:30 Artık tüm oyuncular Şifacı, Bûyücü ve savaşçı Sınıfından Bıkmıştır diye düşünüyorum.... Yeni sınıf KORUMA olabilir ?

- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Bireysel iyi olmuşta yeni bi sinif gelse iyi olur o konular içinLaRaCRoFT yazdı: ↑13 Mar 2018 00:37Zamanında savaşçının açtığı sakınma tüm gruba idi. Sonra bireysele döndürdüler.IDeePSteePI yazdı: ↑13 Mar 2018 00:35Koruma'dan kastim mesela seçtiği bir klandaşina 10 sn felan kalkan yapabilir vb...Agafbey850 yazdı: ↑13 Mar 2018 00:33Bence mantıksız koruma gibi sınıf söyledine karşılık ama bence 3 sınıf yeter bu oyun için Daha fazlasına gerek yok 3 sınıf herşeyi karşılıyor zatenIDeePSteePI yazdı: ↑13 Mar 2018 00:30 Artık tüm oyuncular Şifacı, Bûyücü ve savaşçı Sınıfından Bıkmıştır diye düşünüyorum.... Yeni sınıf KORUMA olabilir ?
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda
Zannetmem ama getirebilirler belki ileride değişiklik olsun gibisinden.IDeePSteePI yazdı: ↑13 Mar 2018 00:39Bireysel iyi olmuşta yeni bi sinif gelse iyi olur o konular içinLaRaCRoFT yazdı: ↑13 Mar 2018 00:37Zamanında savaşçının açtığı sakınma tüm gruba idi. Sonra bireysele döndürdüler.IDeePSteePI yazdı: ↑13 Mar 2018 00:35Koruma'dan kastim mesela seçtiği bir klandaşina 10 sn felan kalkan yapabilir vb...Agafbey850 yazdı: ↑13 Mar 2018 00:33Bence mantıksız koruma gibi sınıf söyledine karşılık ama bence 3 sınıf yeter bu oyun için Daha fazlasına gerek yok 3 sınıf herşeyi karşılıyor zatenIDeePSteePI yazdı: ↑13 Mar 2018 00:30 Artık tüm oyuncular Şifacı, Bûyücü ve savaşçı Sınıfından Bıkmıştır diye düşünüyorum.... Yeni sınıf KORUMA olabilir ?

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Şoyle güzel bi suikastçi gelsede buyuculeri def 2 3 lerden once teklesek.

- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Yada şifacıları dostlarina can basamasin diye suikastçi ile meşkul etsek .dParlementxx yazdı: ↑13 Mar 2018 00:46 Şoyle güzel bi suikastçi gelsede buyuculeri def 2 3 lerden once teklesek.
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda