Winter ekibini severim
KARAKÖY KLAN SAVAŞI (EMİNÖNÜ)
Re: KARAKÖY KLAN SAVAŞI (EMİNÖNÜ)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Winter ekibi hakkını vererek oynuyor. Helal olsun
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Winter Is Coming
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Bizim duruma benzedi. Arkadaşa 5 kişi saldırdı kesti. Bizi çağırdı koştuk neyse . Arz sancağının orda arkadaş ile sifacimizi kistirmislar. Bölgeden aman su loncayi yerle bir ettik falan filan dediler. Abi bir girdim savaşçıya. Sifaciya direnç açmasını söyledim. İçlerine bı girdik. Az önce bölgeden artistlik yapan grupun yanında hiçbir şey yapmayan adamlar dahil olmak üzere 20 kişilik arz ekibini muhafızlarla birlikte yerle yeksan ettik üstelik 5 kişiyle 20 tane adama öyle bir musallat olduk ki , 1.5 saat boyunca durmadan kestik. Ve sonunda bölgeden lonca 5 kişi ile 2 adama saldırmak değil 5 kişiyle 20 kişiye savaş nasıl öğretilir ders niteliğinde savaşla kazanilir dedim ve geceyi Müslüm Gürses'in affet şarkısıyla bitirdim. Ertesi gün bölgeden kendini mark zuckerberg olarak gören ergen böcek embesili beni kesmeye çalıştı orda da sifacisiyla birlikte kestim . Durmadim üstüne büyük büyücünün kestik ve ferromanyetik asa reçetesi düştü . Sonra bilgisayarı kapatıp çukuru izledim ve şuan yatacağım.
Nasıl hikaye ama?
Nasıl hikaye ama?
- hopdedik29
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Winter İs Coming
Şerruh alt çekmeyi çok iyi beceriyor kendisiyle kalmıyor loncasınada çektiriyor yazık bunlarada hallere bak 

- FranklinRichards
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Winter Is Coming
Elinize sağlık güzel video olmuş