İKV yönetimin yaptığı bos kaçırmanın cezai işlem uygulanacak açıklamasının 2 saat sonra bu açıklamayı bildikleri halde KUKLACI sunucusundan Şehri İstanbul ve Symbol Of Justice loncasının bosunu kaçırmıştır gerekli cezaları almalarını istiyoruz.
1.bosun
LİNK :https://www.youtube.com/watch?v=SuoSiDi2CZA&t=20s
2. bosun
LİNK :https://www.youtube.com/watch?v=lAPGdnXisL4
HİSTERİ LONCASI KOMİSER KAÇIRMA VİDEOSU
- yucelali1234
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: HİSTERİ LONCASI KOMİSER KAÇIRMA VİDEOSU
Karaköy herkese açık bir yer. Her hangi bir ceza verilmesini saçma buluyorum. Bunu oyuncular istedi, geliştirici ekip yaptı. Bunu defalarca söylettirmeyin artık. O şekilde kesebiliyorsanız kesin. Kesemiyorsanız boş yapıp ağlamayın.

- yucelali1234
- Salgın Koruyucusu
destek öğlen dediği için bu videoları aldım eğer ceza işlem yapacaklarsa yapsınlar yok serbest ise zaten bizim elimizden bos kaçırabilen yok bunun örneğini dün akşam 11 sularında 2 gbz yi roalılarla beraber keserek gösterdik zaten.
Şu durumu yok açık dünya yok herkes serbest diye savunmak ne kadar komik.Hiçbir oyunda gelip bir yetenek atarak sizin yarım saat kesmeye uğraştığınız şeyi çalamazlar.Bunun sorumlusu oyuncular değil geliştiricilerdir.Yok 2,3 tank ile kesin yok bilmem ne.Tam bir zaman kaybı ve oyuncuları birbirine kırdırma yöntemi.Çok zevkli oyun çok teşekkürler.Adam kim bilir kaç yıldır oyun oynuyordur ama böyle basit şeyleri düşünüp düzeltip oyun zevkini , kalitesini artırmak yerine işi işkenceye ,zaman kaybına çeviriyor.Bireysel bölge mi ? Artık herkes girebiliyor mu ? Dev ana , Philotheos mu ? Alkış...
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- SaNCaKTaRIV
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Life And Death
Biri senin emeğini böyle çalsa ağlamayın lafını söyler miydin bi düşün sonra yorum yap dostum
ıPROPHETı-Anka
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
KatılıyorumSerinplay yazdı: ↑12 Mar 2018 21:15 Şu durumu yok açık dünya yok herkes serbest diye savunmak ne kadar komik.Hiçbir oyunda gelip bir yetenek atarak sizin yarım saat kesmeye uğraştığınız şeyi çalamazlar.Bunun sorumlusu oyuncular değil geliştiricilerdir.Yok 2,3 tank ile kesin yok bilmem ne.Tam bir zaman kaybı ve oyuncuları birbirine kırdırma yöntemi.Çok zevkli oyun çok teşekkürler.Adam kim bilir kaç yıldır oyun oynuyordur ama böyle basit şeyleri düşünüp düzeltip oyun zevkini , kalitesini artırmak yerine işi işkenceye ,zaman kaybına çeviriyor.Bireysel bölge mi ? Artık herkes girebiliyor mu ? Dev ana , Philotheos mu ? Alkış...
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
senin beyninin oksijen aldığına ben inanmıyorum ve yaşının 10 üzerinde olduğuna'da.
adam geliyor diyor ki ağlamayın ulan sen git kesmeye çalış senin bossunu kessinler sende tamam de geri çekil sizin gibi veletler yüzünden böyle veletler türüyor bunlara herkes tepki vermezse işsiz insanlar girip boss kaçırır sende onları izlersin belki sende yapıyorsundur boş konuştuğun için bilemedim.
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Arkadaş her konuya copy paste yapıp durma. Sıktın artık, yönetim oyuncuların istekleri doğrultusunda birşeyler yaptı. Boss kaçırmanın ,yönetimin yaptığı anketle yakından uzaktan alakası yok. Artist artist postlar atma, her konuya ağlayan konuyu açan değil sensin.
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
İki düşman klanın birbirleriyle ile savaşıp Boss'u kesmeye çalışması oyun sistemi içerisinde gayet normal ki bu olay rekabet yaratır.Fakat belli başlı çoğu zamanda klansız savaşçıların Nara atıp Boss kaçırma olayı tamamen saçma bir olay.Buna en kısa zamanda bir düzenleme yapılması gerekiyor.
- jerrymaquire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Post kasıyor minik, bırak alsın hevesini.
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.