Maraton ayak neyse de en azından şu yeni gözlükleri oyuna eklemelisiniz. Mıymıymıy gidiyor karakter
Maraton Ayak ve Gözlük hk
Maraton Ayak ve Gözlük hk
Bir yerden bir yere gitmek ölüm oldu artık giderken yaşlanıyoruz. Savaşçıların deparı var onlar için sorun olmuyor ama büyücü ve şifacı için ızdırap gibi.
Maraton ayak neyse de en azından şu yeni gözlükleri oyuna eklemelisiniz. Mıymıymıy gidiyor karakter
Everything is about math just math
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Maraton Ayak ve Gözlük hk
Oyuna büyücüye girdiğim zaman su yavaş yürüme muhabbetinden Giresim yok
birde dikkat 3 yiyip dene bunu zaten ma etkisi yok gibi daha güzel oluyor öldükçe zevk alırsınız.
Yönetimin kesinlikle, hiçbir şüphe duymadan, katiyyen böyle birşey ile ilgilneceğine inanıyorum canı gönülden.
Yönetimin kesinlikle, hiçbir şüphe duymadan, katiyyen böyle birşey ile ilgilneceğine inanıyorum canı gönülden.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Ağa sen iyice öldürdün. Karınca gibi yürüdüm diyelim. Zaten kafayı yerim valla
acaba ne zaman müdahale bir yönetici bilgilendirme de yapmıyor umarım yeni ayakkabı ve gözlük gelir kısa zamanda gizitim bıçak normalde hızlı birde maratonsuz olduğumuzda nasıl kaçıcaz
Hızlı olmasının yanında bildirmeniz gereken birşey var ben yoruldum siz açın atak rangeleri çok uzun dikkat edin 2 metre öteden bıçakla öldürüyor sizi hatta kutup açıp dikkat edin mesafeye.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"