Evet evet aklıma gelmemişti, bir ara çok yakın bir arkadaşım beni her mesajımda yasaklıyordu. Düşünüp durmuştum ne oldu ki diye.AyYildizli yazdı: ↑11 Mar 2018 23:37 Polyannacılık gibi olacak ama o yasaklı listesine ekleme olayını ceza alan insanlar yapıyor genelde. Belki öyle bir durumdur![]()
Oyundaki İNSANLIK Ölmüş !!!
Re: Oyundaki İNSANLIK Ölmüş !!!
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Bir sorun olursa özelden iletebilirsin hocam.Cevaplamaktan memnuniyet duyarım.AlmiraaXXX yazdı: ↑11 Mar 2018 11:04 oyunda bilmediğim birşeyi adamlara sormak zorunda kalıyorum az önce bir tane adama soru sordum nazikçe adam beni yasaklı lıstesıne ekledı
bazılarıda hıc cevap vermıyor cekıp gıdıyorşaka gibi ya beni yasaklı lıstesıne ekledı ben bır gülme krızıne gırdım
![]()
![]()

- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Bana da cevap vermiyorlardı bölgeden tekrar sorup ardından cevap vermek paraylamı dedim, cevap geldiAlmiraaXXX yazdı: ↑11 Mar 2018 11:04 oyunda bilmediğim birşeyi adamlara sormak zorunda kalıyorum az önce bir tane adama soru sordum nazikçe adam beni yasaklı lıstesıne ekledı
bazılarıda hıc cevap vermıyor cekıp gıdıyorşaka gibi ya beni yasaklı lıstesıne ekledı ben bır gülme krızıne gırdım
![]()
![]()
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Herkesi 'Umursamiyor , takmiyor , egoist' olarak gormeniz yanlis.Bana gelen her soruya cevap veriyorum ama 50 tane pm birden gelince yetismem imkansiz.Sonucta ticaret yapiyorum gorev yapiyorum boss kesiyorum muhabbet ediyorum ustune bu konusmalarda eklenince hepsine tek tek cevap vermek zor oluyor.Bana pm atipta cevap alamayip egoist oldugumu dusunen arkadaslar varsa onlarin ;
Bilgisine
Bilgisine

Aslında bu da doğru. Ben de genelde yardımcı olurum ama bazen ölümün eşiğinde olabiliyorum, ticaret yapıyor olabiliyorum. Bu da mesajı unutmama sebep olabiliyorParlementxx yazdı: ↑12 Mar 2018 12:10 Herkesi 'Umursamiyor , takmiyor , egoist' olarak gormeniz yanlis.Bana gelen her soruya cevap veriyorum ama 50 tane pm birden gelince yetismem imkansiz.Sonucta ticaret yapiyorum gorev yapiyorum boss kesiyorum muhabbet ediyorum ustune bu konusmalarda eklenince hepsine tek tek cevap vermek zor oluyor.Bana pm atipta cevap alamayip egoist oldugumu dusunen arkadaslar varsa onlarin ;
Bilgisine
- hayrabat
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: winter is coming
Belkide seni yasaklayan kişi zamanında senin gibilerine onlarca yardım yapmış iyiliği dokunmuş ama ilk fırsatta yardım ettiği kişi bunun arkasına geçtiği için artık yardım etmek yerine engellemeyi tercih ediyor da olabilir?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi