Oyundaki İNSANLIK Ölmüş !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Oyundaki İNSANLIK Ölmüş !!!

Mesaj gönderen TOLGARDA »

AyYildizli yazdı: 11 Mar 2018 23:37 Polyannacılık gibi olacak ama o yasaklı listesine ekleme olayını ceza alan insanlar yapıyor genelde. Belki öyle bir durumdur :)
Evet evet aklıma gelmemişti, bir ara çok yakın bir arkadaşım beni her mesajımda yasaklıyordu. Düşünüp durmuştum ne oldu ki diye.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÇaRŞı

Mesaj gönderen BenKutto »

AlmiraaXXX yazdı: 11 Mar 2018 11:04 oyunda bilmediğim birşeyi adamlara sormak zorunda kalıyorum az önce bir tane adama soru sordum nazikçe adam beni yasaklı lıstesıne ekledı
bazılarıda hıc cevap vermıyor cekıp gıdıyor ':) şaka gibi ya beni yasaklı lıstesıne ekledı ben bır gülme krızıne gırdım >:) >:)
Bir sorun olursa özelden iletebilirsin hocam.Cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

AlmiraaXXX yazdı: 11 Mar 2018 11:04 oyunda bilmediğim birşeyi adamlara sormak zorunda kalıyorum az önce bir tane adama soru sordum nazikçe adam beni yasaklı lıstesıne ekledı
bazılarıda hıc cevap vermıyor cekıp gıdıyor ':) şaka gibi ya beni yasaklı lıstesıne ekledı ben bır gülme krızıne gırdım >:) >:)
Bana da cevap vermiyorlardı bölgeden tekrar sorup ardından cevap vermek paraylamı dedim, cevap geldi :')
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Herkesi 'Umursamiyor , takmiyor , egoist' olarak gormeniz yanlis.Bana gelen her soruya cevap veriyorum ama 50 tane pm birden gelince yetismem imkansiz.Sonucta ticaret yapiyorum gorev yapiyorum boss kesiyorum muhabbet ediyorum ustune bu konusmalarda eklenince hepsine tek tek cevap vermek zor oluyor.Bana pm atipta cevap alamayip egoist oldugumu dusunen arkadaslar varsa onlarin ;

Bilgisine
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Parlementxx yazdı: 12 Mar 2018 12:10 Herkesi 'Umursamiyor , takmiyor , egoist' olarak gormeniz yanlis.Bana gelen her soruya cevap veriyorum ama 50 tane pm birden gelince yetismem imkansiz.Sonucta ticaret yapiyorum gorev yapiyorum boss kesiyorum muhabbet ediyorum ustune bu konusmalarda eklenince hepsine tek tek cevap vermek zor oluyor.Bana pm atipta cevap alamayip egoist oldugumu dusunen arkadaslar varsa onlarin ;

Bilgisine
Aslında bu da doğru. Ben de genelde yardımcı olurum ama bazen ölümün eşiğinde olabiliyorum, ticaret yapıyor olabiliyorum. Bu da mesajı unutmama sebep olabiliyor
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
hayrabat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: winter is coming

Mesaj gönderen hayrabat »

Belkide seni yasaklayan kişi zamanında senin gibilerine onlarca yardım yapmış iyiliği dokunmuş ama ilk fırsatta yardım ettiği kişi bunun arkasına geçtiği için artık yardım etmek yerine engellemeyi tercih ediyor da olabilir?
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Belki adam susludur. Kendini belli etmek için öyle yapmıştır? :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön