54-57 ve 59 Zırhların Parlatılması !
54-57 ve 59 Zırhların Parlatılması !
Merhaba Arkadaşlar Ne Demek İstediğim Gayet Açık Bir Şekilde Anlamıştırsınız Normal Zırhlar veya Sadece Mor Zırhlar Parlatılmalı Bence Silahlarda Nasıl ki Efsuna Göre Parlamalar Mevcut, Normal 54 57 ve 59 Zırhlarında veya Sadece Mor Zırhlarda da Parlatma Olabilir Diye Düşünüyorum Yapılamaz Birşey Değil Silahlarda Yapıldıysa Zırhlardada Yapılabilir Oyuna Ayrı Bir Hava Zengin İçerik Katacaktır diye Düşünüyorum İKV ye Destek Olmak İçinde Güzel Birşey Olacaktır 1995 Akçe Olursa Tadından Yenmez.
Fikir ve Düşüncelerinizi Bekliyorum..
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Re: 54-57 ve 59 Zırhların Parlatılması !
Oyundaki materyallerle parlasa olmuyor mu kardeşim. Herşey para,para,paraa birazda oyundaki emekle parlasın
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Yöneticiler için bir para kaynağı daha 1995 akçe tadından yenmez 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Bunu ciddi ciddi istiyorsan durum gerçekten sıkıntı demektir.MXneo yazdı: ↑12 Mar 2018 15:17 Merhaba Arkadaşlar Ne Demek İstediğim Gayet Açık Bir Şekilde Anlamıştırsınız Normal Zırhlar veya Sadece Mor Zırhlar Parlatılmalı Bence Silahlarda Nasıl ki Efsuna Göre Parlamalar Mevcut, Normal 54 57 ve 59 Zırhlarında veya Sadece Mor Zırhlarda da Parlatma Olabilir Diye Düşünüyorum Yapılamaz Birşey Değil Silahlarda Yapıldıysa Zırhlardada Yapılabilir Oyuna Ayrı Bir Hava Zengin İçerik Katacaktır diye Düşünüyorum İKV ye Destek Olmak İçinde Güzel Birşey Olacaktır 1995 Akçe Olursa Tadından Yenmez.Fikir ve Düşüncelerinizi Bekliyorum..
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
iyice diğer oyunlara benzeteceksiniz
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Abi trollüyor musunuz ciddi misiniz bir şekilde belli edin şunu, anlayamıyoruz.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
Değilim.. herkesin görüşüne saygım var velakin son zamanlarda ki forumda olan önerilere göz atınca gerçekten diğer XYZ oyunlara benzer istekler var. İsterim ki iKV Dünyası kendine özgü olsun..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Yönetim için güzel para kaynağı olurdu
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- KEDIKADIN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Anadolu Fırtınaları
Oyunda her şey para para para... bence asaların parlaması yeterlidir, zırhların parlaması her şeyi fazla kolaylaştırır, oyunu oynamanın bi anlamı kalmazMXneo yazdı: ↑12 Mar 2018 15:17 Merhaba Arkadaşlar Ne Demek İstediğim Gayet Açık Bir Şekilde Anlamıştırsınız Normal Zırhlar veya Sadece Mor Zırhlar Parlatılmalı Bence Silahlarda Nasıl ki Efsuna Göre Parlamalar Mevcut, Normal 54 57 ve 59 Zırhlarında veya Sadece Mor Zırhlarda da Parlatma Olabilir Diye Düşünüyorum Yapılamaz Birşey Değil Silahlarda Yapıldıysa Zırhlardada Yapılabilir Oyuna Ayrı Bir Hava Zengin İçerik Katacaktır diye Düşünüyorum İKV ye Destek Olmak İçinde Güzel Birşey Olacaktır 1995 Akçe Olursa Tadından Yenmez.Fikir ve Düşüncelerinizi Bekliyorum..
ALMORA - Kedikadın - Kedihanım
2007 - ....
2007 - ....
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Are you serious ?MXneo yazdı: ↑12 Mar 2018 15:17 Merhaba Arkadaşlar Ne Demek İstediğim Gayet Açık Bir Şekilde Anlamıştırsınız Normal Zırhlar veya Sadece Mor Zırhlar Parlatılmalı Bence Silahlarda Nasıl ki Efsuna Göre Parlamalar Mevcut, Normal 54 57 ve 59 Zırhlarında veya Sadece Mor Zırhlarda da Parlatma Olabilir Diye Düşünüyorum Yapılamaz Birşey Değil Silahlarda Yapıldıysa Zırhlardada Yapılabilir Oyuna Ayrı Bir Hava Zengin İçerik Katacaktır diye Düşünüyorum İKV ye Destek Olmak İçinde Güzel Birşey Olacaktır 1995 Akçe Olursa Tadından Yenmez.Fikir ve Düşüncelerinizi Bekliyorum..