54-57 ve 59 Zırhların Parlatılması !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

54-57 ve 59 Zırhların Parlatılması !

Mesaj gönderen MXneo »

Merhaba Arkadaşlar Ne Demek İstediğim Gayet Açık Bir Şekilde Anlamıştırsınız Normal Zırhlar veya Sadece Mor Zırhlar Parlatılmalı Bence Silahlarda Nasıl ki Efsuna Göre Parlamalar Mevcut, Normal 54 57 ve 59 Zırhlarında veya Sadece Mor Zırhlarda da Parlatma Olabilir Diye Düşünüyorum Yapılamaz Birşey Değil Silahlarda Yapıldıysa Zırhlardada Yapılabilir Oyuna Ayrı Bir Hava Zengin İçerik Katacaktır diye Düşünüyorum İKV ye Destek Olmak İçinde Güzel Birşey Olacaktır 1995 Akçe Olursa Tadından Yenmez. :yum: Fikir ve Düşüncelerinizi Bekliyorum..
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: City Of Death

Re: 54-57 ve 59 Zırhların Parlatılması !

Mesaj gönderen RamazanBey »

Oyundaki materyallerle parlasa olmuyor mu kardeşim. Herşey para,para,paraa birazda oyundaki emekle parlasın
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Yöneticiler için bir para kaynağı daha 1995 akçe tadından yenmez :blush:
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

MXneo yazdı: 12 Mar 2018 15:17 Merhaba Arkadaşlar Ne Demek İstediğim Gayet Açık Bir Şekilde Anlamıştırsınız Normal Zırhlar veya Sadece Mor Zırhlar Parlatılmalı Bence Silahlarda Nasıl ki Efsuna Göre Parlamalar Mevcut, Normal 54 57 ve 59 Zırhlarında veya Sadece Mor Zırhlarda da Parlatma Olabilir Diye Düşünüyorum Yapılamaz Birşey Değil Silahlarda Yapıldıysa Zırhlardada Yapılabilir Oyuna Ayrı Bir Hava Zengin İçerik Katacaktır diye Düşünüyorum İKV ye Destek Olmak İçinde Güzel Birşey Olacaktır 1995 Akçe Olursa Tadından Yenmez. :yum: Fikir ve Düşüncelerinizi Bekliyorum..
Bunu ciddi ciddi istiyorsan durum gerçekten sıkıntı demektir. :') :')
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

iyice diğer oyunlara benzeteceksiniz
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Esadullah yazdı: 12 Mar 2018 15:25 iyice diğer oyunlara benzeteceksiniz
Abi trollüyor musunuz ciddi misiniz bir şekilde belli edin şunu, anlayamıyoruz. :')
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

NaudiR yazdı: 12 Mar 2018 15:27
Esadullah yazdı: 12 Mar 2018 15:25 iyice diğer oyunlara benzeteceksiniz
Abi trollüyor musunuz ciddi misiniz bir şekilde belli edin şunu, anlayamıyoruz. :')
Değilim.. herkesin görüşüne saygım var velakin son zamanlarda ki forumda olan önerilere göz atınca gerçekten diğer XYZ oyunlara benzer istekler var. İsterim ki iKV Dünyası kendine özgü olsun..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

Yönetim için güzel para kaynağı olurdu
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
KEDIKADIN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Anadolu Fırtınaları

Mesaj gönderen KEDIKADIN »

MXneo yazdı: 12 Mar 2018 15:17 Merhaba Arkadaşlar Ne Demek İstediğim Gayet Açık Bir Şekilde Anlamıştırsınız Normal Zırhlar veya Sadece Mor Zırhlar Parlatılmalı Bence Silahlarda Nasıl ki Efsuna Göre Parlamalar Mevcut, Normal 54 57 ve 59 Zırhlarında veya Sadece Mor Zırhlarda da Parlatma Olabilir Diye Düşünüyorum Yapılamaz Birşey Değil Silahlarda Yapıldıysa Zırhlardada Yapılabilir Oyuna Ayrı Bir Hava Zengin İçerik Katacaktır diye Düşünüyorum İKV ye Destek Olmak İçinde Güzel Birşey Olacaktır 1995 Akçe Olursa Tadından Yenmez. :yum: Fikir ve Düşüncelerinizi Bekliyorum..
Oyunda her şey para para para... bence asaların parlaması yeterlidir, zırhların parlaması her şeyi fazla kolaylaştırır, oyunu oynamanın bi anlamı kalmaz :)
ALMORA - Kedikadın - Kedihanım
2007 - ....
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÇaRŞı

Mesaj gönderen BenKutto »

Are you serious ?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön