Merhaba arkadaşlar..,
Lonca siteminin aktif olmasını bekleyerek vakit kaybetmemizin doğru olmadığına inanıyorum eğer ortada yapılacak bir şey varsa yapılmalı.
Lonca bu oyunu oynayan herkeze saygı sevgi disiplin birliktelik keyif ve yardımlaşma getirecektir.Eğer bu durum lonca baskanları ve yöneticileri tarafından kişisel egolara terkedilmez ise mümkündür.Bu sebeple loncaların başında bulunanlar öncelikle ağabey olma durumunda (Burada ağabey vurgusunda yaş sözkonusu değil kendini öyle hissedip öyle yaşayanlar için belirtilmiştir.) sonra başkan olmak durumundadırlar çünkü oyunu küçük büyük herkez oynuyor ve ancak böyle bir kişilik onları doğruya ve güzele sevkedebilir, birlik beraberliği sağlayabilir.
Sizcede böyle bir oluşum oyuna düzen saygı ve sevgi getirmezmi ? Ve bizler böyle ortamda oyun oynamak istemezmiyiz ?
Selamlar...
LONCA NASIL OLMALI ?
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
LONCA NASIL OLMALI ?
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

Re: LONCA NASIL OLMALI ?
Lonca sistemi olsa iyi olurdu ben karakterimi 49 levele kadar getireceğim hiç loncaya girmiyeceğim çünki
Birgün lonca sisteminin geleceğini ve savaşçımın loncası olacağına inanıyorum
Tabelau
Tabelau

Teşekkürler TürkTim !
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Yazdığına anlam veremedim açarmısın birazI3artu yazdı:Lonca sistemi olsa iyi olurdu ben karakterimi 49 levele kadar getireceğim hiç loncaya girmiyeceğim çünki
Tabelau
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
1 ila 3 kişi arasında seçilen kişilerin yeşil yazı ile kendi aralarında özgürce konuşma kanalı 
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Lonca sistemini bundan ibaretm görüyorsun?Vandervaart yazdı:1 ila 3 kişi arasında seçilen kişilerin yeşil yazı ile kendi aralarında özgürce konuşma kanalı
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
RESTORATIVE yazdı:Lonca sistemini bundan ibaretm görüyorsun?Vandervaart yazdı:1 ila 3 kişi arasında seçilen kişilerin yeşil yazı ile kendi aralarında özgürce konuşma kanalı
Başka ne beklion ki=)
evetVandervaart yazdı:RESTORATIVE yazdı:Lonca sistemini bundan ibaretm görüyorsun?Vandervaart yazdı:1 ila 3 kişi arasında seçilen kişilerin yeşil yazı ile kendi aralarında özgürce konuşma kanalı
Başka ne beklion ki=)
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı