Gorgar eserinle gurur duy.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Gorgar eserinle gurur duy.
Bir kaç sefilin oyunda ' Klan savasi etiktir diye gezip ' klan savasi yapinca aglayip ustune boyle hesaplarina gecmesi uzerine yasanan bir takim olaylar bunlar.Eminonude teker teker uye kaybedip cirkeflikleri yuzunden 3 4 kisi kalan 2 arz loncanin uyeleri cogunlukla 

-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
çoğu mmorpg oyununda ufak bir skill atarak slot kaçıramazsınız hangi oyuncu daha çok hasar vermişse slot ona yönelir ama gel gelelim ikv'de bir nara ile slot kaçırıyorsunuz
Yaratıklarla savaşırken durdurma atan tiplerle karşılaşıyorum. Üzerindeki eşyalar derindeki sırdan kalmaParlementxx yazdı: ↑11 Mar 2018 23:21 Bir kaç sefilin oyunda ' Klan savasi etiktir diye gezip ' klan savasi yapinca aglayip ustune boyle hesaplarina gecmesi uzerine yasanan bir takim olaylar bunlar.Eminonude teker teker uye kaybedip cirkeflikleri yuzunden 3 4 kisi kalan 2 arz loncanin uyeleri cogunlukla![]()
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Olay bu aslında. Oyuncuların yaptıkları suç değil. Ceza almaları falan saçma olur. Yapılması gereken bunu engellemek.ismetkonuc yazdı: ↑11 Mar 2018 23:28 çoğu mmorpg oyununda ufak bir skill atarak slot kaçıramazsınız hangi oyuncu daha çok hasar vermişse slot ona yönelir ama gel gelelim ikv'de bir nara ile slot kaçırıyorsunuz
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Maalesef engellenmeyecek. Üzülerek belirtmek istiyorum ki açık bölge. Kahrolsun kaçıranlar
zamanında kadim hidrayı çevirirken tam köşelerde nara ile kaçıran adamlar vardı. ama o zamanlar kadime kadar tek başına gitmek imkansızdı. şimdi ise hakir hariç her boss a giden güvenli yollar var.
olmayacağını bilerek öneri yazayım birtanede.
kadimin bulunduğu gibi bir alanda olsa boss lar ve o alanda boss ilk hararı aldıktan sonra kaçırma ve sıfırlanma ihtimali olmasa. (belki klan savaşı bile olmayabilir burada) slotlar yine şimdiki gibi kalkmalı tabiki. hatta tek grubun kesemeyeceği kadarda zorlamalı ki daha çok kişi oraya girsin, çağırılsın. o zaman ikv oynamak boss kesmek mükemmel olmazmıydı.
olmayacağını bilerek öneri yazayım birtanede.
kadimin bulunduğu gibi bir alanda olsa boss lar ve o alanda boss ilk hararı aldıktan sonra kaçırma ve sıfırlanma ihtimali olmasa. (belki klan savaşı bile olmayabilir burada) slotlar yine şimdiki gibi kalkmalı tabiki. hatta tek grubun kesemeyeceği kadarda zorlamalı ki daha çok kişi oraya girsin, çağırılsın. o zaman ikv oynamak boss kesmek mükemmel olmazmıydı.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Çabalar boşuna beyler. Neyi, kime şikayet ediyorsunuz ? Adam bir kere açıklama yapıp işin içinden sıyrıldı daha bakar mı senin oyununa, yaratığına ? Bu açıklama da sürekli hınzırlık yapıp milleti sinirlendirerek eğlendiğini sanan adamlara cesaret verdi. Aynı olay GBZ keserken başıma geldi. Eğer adam ondan eğlendiğini , oyuna aykırı bir şey yapmadığını söyleyerek ceza almıyorsa, ben de adama ana - bacı söverek eğleniyorum ve bunu sohbet penceresinden yapıyorum yani oyuna aykırı hiç bir şey yok. Ama nasıl eğlenme ? Hiç bir tarifi yok, öyle böyle değil, resmen zevkten dört köşe oluyorum. O zaman ceza almamam gerekir, fakat aldım. Bizden Polyanna olmamızı mı bekliyorlar nedir ? 
çok haklısın kardeşim ama küfür edince de haklıyken haksız duruma düşüyorsun. o açıklamayı yaptılar ya, hani bir deyim var '' eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak'' diye. işte tam olarak bu olduJigZaguLa yazdı: ↑12 Mar 2018 00:51 Çabalar boşuna beyler. Neyi, kime şikayet ediyorsunuz ? Adam bir kere açıklama yapıp işin içinden sıyrıldı daha bakar mı senin oyununa, yaratığına ? Bu açıklama da sürekli hınzırlık yapıp milleti sinirlendirerek eğlendiğini sanan adamlara cesaret verdi. Aynı olay GBZ keserken başıma geldi. Eğer adam ondan eğlendiğini , oyuna aykırı bir şey yapmadığını söyleyerek ceza almıyorsa, ben de adama ana - bacı söverek eğleniyorum ve bunu sohbet penceresinden yapıyorum yani oyuna aykırı hiç bir şey yok. Ama nasıl eğlenme ? Hiç bir tarifi yok, öyle böyle değil, resmen zevkten dört köşe oluyorum. O zaman ceza almamam gerekir, fakat aldım. Bizden Polyanna olmamızı mı bekliyorlar nedir ?![]()
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
bazı artı durumlar olsada eksi durumlar'da olabiliyor.
bu gün 5 kişiyiz gbz'nin yanında yaratıkların dalamadıgı yeredeyiz fakat görünüyoruz yani nse 1 adam bulduk o gelince keseceğiz
Meran'da ki Lotus karaktersizleri gelip bizi gördükleri halde direk paldır küldür dalıp bizene kesseydiniz diyip kesmeye calıstılar.
2 kez kacırdım yinede uğraştılar kestiler'de.
çok zor değil bir 49. seviye bıcaklı savascı ile git hepsi yerde sana vuramazlar bile.
fakat sadece uyuzluk yapanlar değil karaktersizlik yapanlarda çok oyunda bu kacırmaları hak edenler'de çok.
ve utanmadan kendileri haklıymış'ta biz haksızmışız gibi davranacak kadar paronayak olmakta ayrı bir manyaklık.
bu gün 5 kişiyiz gbz'nin yanında yaratıkların dalamadıgı yeredeyiz fakat görünüyoruz yani nse 1 adam bulduk o gelince keseceğiz
Meran'da ki Lotus karaktersizleri gelip bizi gördükleri halde direk paldır küldür dalıp bizene kesseydiniz diyip kesmeye calıstılar.
2 kez kacırdım yinede uğraştılar kestiler'de.
çok zor değil bir 49. seviye bıcaklı savascı ile git hepsi yerde sana vuramazlar bile.
fakat sadece uyuzluk yapanlar değil karaktersizlik yapanlarda çok oyunda bu kacırmaları hak edenler'de çok.
ve utanmadan kendileri haklıymış'ta biz haksızmışız gibi davranacak kadar paronayak olmakta ayrı bir manyaklık.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Ya kacirmakta ozgur olsun tamam da lolde oyundan yarida cikinca verdigi ceza gibi bibyaptirimi olsun bence