Gorgar eserinle gurur duy.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Gorgar eserinle gurur duy.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Bir kaç sefilin oyunda ' Klan savasi etiktir diye gezip ' klan savasi yapinca aglayip ustune boyle hesaplarina gecmesi uzerine yasanan bir takim olaylar bunlar.Eminonude teker teker uye kaybedip cirkeflikleri yuzunden 3 4 kisi kalan 2 arz loncanin uyeleri cogunlukla :relaxed:
Resim
ismetkonuc
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ismetkonuc »

çoğu mmorpg oyununda ufak bir skill atarak slot kaçıramazsınız hangi oyuncu daha çok hasar vermişse slot ona yönelir ama gel gelelim ikv'de bir nara ile slot kaçırıyorsunuz
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Parlementxx yazdı: 11 Mar 2018 23:21 Bir kaç sefilin oyunda ' Klan savasi etiktir diye gezip ' klan savasi yapinca aglayip ustune boyle hesaplarina gecmesi uzerine yasanan bir takim olaylar bunlar.Eminonude teker teker uye kaybedip cirkeflikleri yuzunden 3 4 kisi kalan 2 arz loncanin uyeleri cogunlukla :relaxed:
Yaratıklarla savaşırken durdurma atan tiplerle karşılaşıyorum. Üzerindeki eşyalar derindeki sırdan kalma
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

ismetkonuc yazdı: 11 Mar 2018 23:28 çoğu mmorpg oyununda ufak bir skill atarak slot kaçıramazsınız hangi oyuncu daha çok hasar vermişse slot ona yönelir ama gel gelelim ikv'de bir nara ile slot kaçırıyorsunuz
Olay bu aslında. Oyuncuların yaptıkları suç değil. Ceza almaları falan saçma olur. Yapılması gereken bunu engellemek.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Maalesef engellenmeyecek. Üzülerek belirtmek istiyorum ki açık bölge. Kahrolsun kaçıranlar
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

zamanında kadim hidrayı çevirirken tam köşelerde nara ile kaçıran adamlar vardı. ama o zamanlar kadime kadar tek başına gitmek imkansızdı. şimdi ise hakir hariç her boss a giden güvenli yollar var.

olmayacağını bilerek öneri yazayım birtanede.

kadimin bulunduğu gibi bir alanda olsa boss lar ve o alanda boss ilk hararı aldıktan sonra kaçırma ve sıfırlanma ihtimali olmasa. (belki klan savaşı bile olmayabilir burada) slotlar yine şimdiki gibi kalkmalı tabiki. hatta tek grubun kesemeyeceği kadarda zorlamalı ki daha çok kişi oraya girsin, çağırılsın. o zaman ikv oynamak boss kesmek mükemmel olmazmıydı.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Çabalar boşuna beyler. Neyi, kime şikayet ediyorsunuz ? Adam bir kere açıklama yapıp işin içinden sıyrıldı daha bakar mı senin oyununa, yaratığına ? Bu açıklama da sürekli hınzırlık yapıp milleti sinirlendirerek eğlendiğini sanan adamlara cesaret verdi. Aynı olay GBZ keserken başıma geldi. Eğer adam ondan eğlendiğini , oyuna aykırı bir şey yapmadığını söyleyerek ceza almıyorsa, ben de adama ana - bacı söverek eğleniyorum ve bunu sohbet penceresinden yapıyorum yani oyuna aykırı hiç bir şey yok. Ama nasıl eğlenme ? Hiç bir tarifi yok, öyle böyle değil, resmen zevkten dört köşe oluyorum. O zaman ceza almamam gerekir, fakat aldım. Bizden Polyanna olmamızı mı bekliyorlar nedir ? :unamused:
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kargasa14 »

JigZaguLa yazdı: 12 Mar 2018 00:51 Çabalar boşuna beyler. Neyi, kime şikayet ediyorsunuz ? Adam bir kere açıklama yapıp işin içinden sıyrıldı daha bakar mı senin oyununa, yaratığına ? Bu açıklama da sürekli hınzırlık yapıp milleti sinirlendirerek eğlendiğini sanan adamlara cesaret verdi. Aynı olay GBZ keserken başıma geldi. Eğer adam ondan eğlendiğini , oyuna aykırı bir şey yapmadığını söyleyerek ceza almıyorsa, ben de adama ana - bacı söverek eğleniyorum ve bunu sohbet penceresinden yapıyorum yani oyuna aykırı hiç bir şey yok. Ama nasıl eğlenme ? Hiç bir tarifi yok, öyle böyle değil, resmen zevkten dört köşe oluyorum. O zaman ceza almamam gerekir, fakat aldım. Bizden Polyanna olmamızı mı bekliyorlar nedir ? :unamused:
çok haklısın kardeşim ama küfür edince de haklıyken haksız duruma düşüyorsun. o açıklamayı yaptılar ya, hani bir deyim var '' eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak'' diye. işte tam olarak bu oldu :D
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

bazı artı durumlar olsada eksi durumlar'da olabiliyor.

bu gün 5 kişiyiz gbz'nin yanında yaratıkların dalamadıgı yeredeyiz fakat görünüyoruz yani nse 1 adam bulduk o gelince keseceğiz

Meran'da ki Lotus karaktersizleri gelip bizi gördükleri halde direk paldır küldür dalıp bizene kesseydiniz diyip kesmeye calıstılar.

2 kez kacırdım yinede uğraştılar kestiler'de.

çok zor değil bir 49. seviye bıcaklı savascı ile git hepsi yerde sana vuramazlar bile.

fakat sadece uyuzluk yapanlar değil karaktersizlik yapanlarda çok oyunda bu kacırmaları hak edenler'de çok.

ve utanmadan kendileri haklıymış'ta biz haksızmışız gibi davranacak kadar paronayak olmakta ayrı bir manyaklık.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Ya kacirmakta ozgur olsun tamam da lolde oyundan yarida cikinca verdigi ceza gibi bibyaptirimi olsun bence
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön