Aynen mevlana asa da şekil duruyor gerçekten.besiktasask yazdı: ↑08 Mar 2018 08:51Gerçekten bilmiyorum ama sevemedim Trans asa ve Mevlana asayı çok beğeniyorum amaBenKutto yazdı: ↑08 Mar 2018 07:27Ben de anlamış değilim,o asaleti nasıl beğenmiyorsun yaSPIEGLEIN yazdı: ↑08 Mar 2018 07:25Müdür ejderi nasıl olurda sevmezsin.BenKutto yazdı: ↑08 Mar 2018 01:03İkv deki en sevdiğim asalardan biri obesiktasask yazdı: ↑08 Mar 2018 00:50 Geldiği günden beri hiç sevemedim o asayı. Kasamda gözüme çarpınca böyle bir tuhaf bakıyorum![]()
Ashabı Keyfinde hakkını yememek lazım.
![]()
Ejder Asa +2
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Re: Ejder Asa +2

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
O asa kapsamda kaybolmuş arıyorum yok o kadar eskimiş ki ,
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Ma B
Bu karaköydeki eşyaları tasarlayanla eski eşyaları tasarlayan adam aynı adam olamaz yani değildir inşallah.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
Derindeki Sır paketiyle gelen Ejder, Ashab,Latif ve Ecel tasarım ve şekliyle mükemmeldi.Bunda kuşkusuz herkes katılır diye düşünüyorum.Ayrıca ilk başlarda hoşuma gitmemişti fakat sonradan gerçekten alıştığım ve beğendiğim Çemberlitaş silahları asaların değerini şimdi Karaköy'deki yeni nadide mızrak tarzında estetiksiz asaları,kağıt kadar ince baltaları gördükçe daha iyi anladım.Arkadaşlar o asalar nedir öyle ? o balta ?
Gerçekten bazı şeylerden bahsedilmiyor geçiştiriliyor ama bunlar hiç güzel değil şimdi bu konuda kusura bakmasınlar yapamamışlar yani.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Ben zamanında kıyamet asa üretme imkanım varken ejder üretmeye niyetlenmiş adamım reçetesini öğrenip bi kısmını tamamlamıştım ki bilirkişi tanıdıklarım engel oldu.kalıbımı basıyorum bu oyuna ejder ashab latif ve ecelden daha güzel silahlar gelmeyecekImcomeback yazdı: ↑08 Mar 2018 10:15Köre anlatsak gormeden sevecegı asayı nasıl olurda sevmezsın ıkv tarıhınde ılk kez sevmeyen ıle karsılastımbesiktasask yazdı: ↑08 Mar 2018 08:51Gerçekten bilmiyorum ama sevemedim Trans asa ve Mevlana asayı çok beğeniyorum ama![]()
![]()
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Parlaması çok güzel
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: BUKRE
Ejder asanın maliyeti kadar yüksek bir silah görmedim ben büyücüce 630 m geldi zamanında sancakda....
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: BUKRE
Askbiyotik yazdı: ↑11 Mar 2018 22:49 Ejder asanın maliyeti kadar yüksek bir silah görmedim ben büyücude 630 m geldi zamanında sancakda....