Philiteos'ta makro kullanılıyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Philiteos'ta makro kullanılıyor

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Şaşırmam. İKV'nde bu tür şeyler doğal yani.
Resim
Kullanıcı avatarı
easlangoren
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen easlangoren »

ismetkonuc yazdı: 10 Mar 2018 23:02 Makrocular tutunacak yeni bir dal buldu artık özel eşya veren patronların yanına gidip makro açıyorlar. Eğer canlı bir örnek görmek istiyorsanız Eminönü sunucusunda bir kullanıcı bunu kullanıyor şuan. 23:10 da phil bir kez daha canlanacak, canlı canlı izlemek isteyen kullanıcılar gidebilir savaşçı bir karakter orada bekliyor insanüstü skill atma hızını göreceksiniz. Videoya aldım bu arkadaşı internet hızım elvermediği için upload edemiyorum yarın uygun bir saatte upload etmeyi deneyeceğim
Kardeş öyle bir söylüyorsun ki sanki adam 3 saniyede 8 ağır vuruş atıyor.
FOR THE CHILDREN OF ARZ
2009-2017
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

noctiluca yazdı: 11 Mar 2018 12:18 Makro oldugunu düşünüyorsan peki nasil olacak o guvenlik kodu :relaxed:
':) ':) ':) neyse .
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

ismetkonuc yazdı: 10 Mar 2018 23:02 Makrocular tutunacak yeni bir dal buldu artık özel eşya veren patronların yanına gidip makro açıyorlar. Eğer canlı bir örnek görmek istiyorsanız Eminönü sunucusunda bir kullanıcı bunu kullanıyor şuan. 23:10 da phil bir kez daha canlanacak, canlı canlı izlemek isteyen kullanıcılar gidebilir savaşçı bir karakter orada bekliyor insanüstü skill atma hızını göreceksiniz. Videoya aldım bu arkadaşı internet hızım elvermediği için upload edemiyorum yarın uygun bir saatte upload etmeyi deneyeceğim
Hızlı yaşayan erken ölür .
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

ismetkonuc yazdı: 11 Mar 2018 13:38
noctiluca yazdı: 11 Mar 2018 12:18 Makro oldugunu düşünüyorsan peki nasil olacak o guvenlik kodu :relaxed:
Oyuna girişini elle sağlıyor belli aralıklarla bilgisayarını uzaktan kontrol ediyor geriye kalan her şeyi makro yapıyor zor bir şey değil
Cok da makro sayilmaz o girisi kendi yapiyorsa, makro dedigin adam pcde yoktur evden disari cikar makro saatlerce acik kalir
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
ismetkonuc
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ismetkonuc »

noctiluca yazdı: 11 Mar 2018 21:30
ismetkonuc yazdı: 11 Mar 2018 13:38
Oyuna girişini elle sağlıyor belli aralıklarla bilgisayarını uzaktan kontrol ediyor geriye kalan her şeyi makro yapıyor zor bir şey değil
Cok da makro sayilmaz o girisi kendi yapiyorsa, makro dedigin adam pcde yoktur evden disari cikar makro saatlerce acik kalir
https://www.google.com.tr/search?q=makr ... e&ie=UTF-8
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Onun yanına bir yaratık çek.Yaratık gelince otomatik saldırıyorsa makrodur.Öyle değilse süre tutuyordur.
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

Mesaj gönderen Whoods »

bizzat birinin bunu yaptığına şahit oldum holde 50 seviye yaptığı bir karakteri oraya bırakıyor philiyi seçili bırakıyor ve makroya sürekli sert vuruş ve ağır vuruş skillerini kayıt ediyor boss öldüğünde dahi hedef seçmesine gerek kalmıyor çünki hedef penceresi açık kalıyor ve kalkar kalkmaz yeniden hedef seçmesine gerek kalmaksızın rahatlıkla kesiyor tek yapması gereken 40 dakkaya bir çanta konturolü yapmak çok ciddi emek hırsızlıkları söz konusu
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

Katılıyorum makro zamaninda cok kisj kullanıyordu sikayet ediyorduk yok deniliyordu adam bugün philopstinda beklerken tak diye girdi girmesiyle vurup cikmasi bir oldu hayret..
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

Whoods yazdı: 11 Mar 2018 23:45 bizzat birinin bunu yaptığına şahit oldum holde 50 seviye yaptığı bir karakteri oraya bırakıyor philiyi seçili bırakıyor ve makroya sürekli sert vuruş ve ağır vuruş skillerini kayıt ediyor boss öldüğünde dahi hedef seçmesine gerek kalmıyor çünki hedef penceresi açık kalıyor ve kalkar kalkmaz yeniden hedef seçmesine gerek kalmaksızın rahatlıkla kesiyor tek yapması gereken 40 dakkaya bir çanta konturolü yapmak çok ciddi emek hırsızlıkları söz konusu
Torba düşerse hedef gider. Ben de kendim kestiğim zaman hedefte kalsın diye esc basmamıştım fakat torba çıkınca mecbur tıklıyorsun doğal olarak hedeften gidiyor .
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön