Arkadaşlar, zamanında beni bilgisayar bağımlısı yapan daha 2 sene önce günde 12 saat başından kaldırmayan bu oyuna tekrar başlamak istiyorum. Ne zaman heves edip tekrar başlasam tanıdık kimsenin olmamasından ötürü görevleri becerememem, düzgün item dizemememden ötürü oyunu bırakmak zorunda kalıyordum.
Teşkilatta hesabım var ama gel birlikte oynayalım ben yardımcı oluruyum diyen biri varsa onun sunucusuna da gelebilirim. Benimle oynamak isteyen var mı?
Oyuna tekrar başlamak istiyorum.
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Re: Oyuna tekrar başlamak istiyorum.
Bağımlılık derecesi varsa başlama derim hem sosyal hayatına hemde kendine yazık..Jemor yazdı: ↑11 Mar 2018 16:29 Arkadaşlar, zamanında beni bilgisayar bağımlısı yapan daha 2 sene önce günde 12 saat başından kaldırmayan bu oyuna tekrar başlamak istiyorum. Ne zaman heves edip tekrar başlasam tanıdık kimsenin olmamasından ötürü görevleri becerememem, düzgün item dizemememden ötürü oyunu bırakmak zorunda kalıyordum.
Teşkilatta hesabım var ama gel birlikte oynayalım ben yardımcı oluruyum diyen biri varsa onun sunucusuna da gelebilirim. Benimle oynamak isteyen var mı?
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Hocam yok, artık aklı başında bir bireyim.RamazanBey yazdı: ↑11 Mar 2018 16:30Bağımlılık derecesi varsa başlama derim hem sosyal hayatına hemde kendine yazık..Jemor yazdı: ↑11 Mar 2018 16:29 Arkadaşlar, zamanında beni bilgisayar bağımlısı yapan daha 2 sene önce günde 12 saat başından kaldırmayan bu oyuna tekrar başlamak istiyorum. Ne zaman heves edip tekrar başlasam tanıdık kimsenin olmamasından ötürü görevleri becerememem, düzgün item dizemememden ötürü oyunu bırakmak zorunda kalıyordum.
Derslerim çok sık olmadığı için boş zamanım var ve oynamak istiyorum.
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

Ustam Eminönüne gel desem yalan olur.Çünkü bende 2 günde 1 giren biriyim en fazla 1 saat duruyorum oyunda yardım için pek elimden birşey gelmezJemor yazdı: ↑11 Mar 2018 16:31Hocam yok, artık aklı başında bir bireyim.RamazanBey yazdı: ↑11 Mar 2018 16:30Bağımlılık derecesi varsa başlama derim hem sosyal hayatına hemde kendine yazık..Jemor yazdı: ↑11 Mar 2018 16:29 Arkadaşlar, zamanında beni bilgisayar bağımlısı yapan daha 2 sene önce günde 12 saat başından kaldırmayan bu oyuna tekrar başlamak istiyorum. Ne zaman heves edip tekrar başlasam tanıdık kimsenin olmamasından ötürü görevleri becerememem, düzgün item dizemememden ötürü oyunu bırakmak zorunda kalıyordum.
Derslerim çok sık olmadığı için boş zamanım var ve oynamak istiyorum.

Hocam başlamanız taraftarı değilim,
Şuan güncelleme geldi evet ama,gerçekten beni pek etkilemedi bırakmayı düşünüyorum.
Ek olarak girin takılın biraz gerisi size kalmış.
Şuan güncelleme geldi evet ama,gerçekten beni pek etkilemedi bırakmayı düşünüyorum.
Ek olarak girin takılın biraz gerisi size kalmış.
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

Sende mi ustam bırakma taraftarısın ?

Evet hocam şu ara kafamı çok kurcalıyor bırakma düşünceleri,gerçekten güncellemede ilk baş umduğumu buldum sandım,ilerledikçe pişman olma durumuna geldim.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Teşkilat'a beklerim, yardımcı olup birlikte oynamaktan büyük mutluluk duyarım ama üniversite bittikten sonra. Haziran'dan önce beni oyunda aktif bir şekilde bulamazsınız.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Oyunda çevren yoksa hiç başlama hocam. Teşkilat sunucusunda oynuyorum. Junon görevim için kimse yardım etmiyor. Saatlerce yazıyorum bölgeden ve klandan yardım eden yok. Küfürler havada uçuşuyor. O bunu kesmiş, şu ona rahat vermemiş, bossları kaçırmalar vb. Resmen oyun 0-6 yaş aralığına döndü. Kimse çıkarı olmadan yardım etmiyor hocam. Görevlerde zorluk çekersin. Plussız zor oluyor. Plus alsan da sadece bölgeden ve klandan muhabbet etmeye yarar. Başka bir şeye yaramaz şuan ki vaziyette. Yine de sen bilirsin istersen başla ama bu dediklerimi de unutma.