Yıldırım 2 Direnç Kırma 1 e Döndü
Yıldırım 2 Direnç Kırma 1 e Döndü
oyunda lag vardı çıktım girdim y2 im dk1 döndu iki tane dk 1 kullanabiliyorum bunu nasıl çözebilirim cık gir yapıyorum y2 gelmiyor.Nasıl gelecek bu tılsımı her yolu denedim olmuyor.

ııHERRUıı
ıLOSTı
STİNgingSTRİKE
ıLOSTı
STİNgingSTRİKE
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: Yıldırım 2 Direnç Kırma 1 e Döndü
Tılsımı yeni aldıysan ve ardından f4 ile çıkış yaptıysan kayıp yaşayabilirsin. Geçmiş olsun desteğe bildirmeyi unutma yardımcı olabilirler
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Önce hayvanlarda dene Y2 tılsımın etkisi işliyormu diye , kesin işliyordur tılsım bugu yaşamışsındır eğer işlemiyorsa destek ekibine başvur.
İşliyorsa kasa 1 i boş bırak ve iki tılsımı sırasıyla yer değiştir en son y2 olur.Yada başka bi hesaba alışverişe koy iptal et.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Academy of War
Yeni alip f4 cektiyaen buyuk ihtimal geri sarmistir ama ibur turlu tilsikij vardda birdennkaybolduysa ust uste getirmissindir bi canavara vur
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Valla üzücü durum. Benim 12 tane 10 m lik Bonom kayboldu öyle
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
Kaybolmaz ustam.Çantanda ve kasandaki tüm item ve materyallerin yerlerini tek tek değiştir.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Yok ben 2 yıl önce kasaya koymuştum . Şimdi giriyorum bakıyorum yok.RamazanBey yazdı: ↑11 Mar 2018 16:36Kaybolmaz ustam.Çantanda ve kasandaki tüm item ve materyallerin yerlerini tek tek değiştir.
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
kendi kasamda bir kaç bonom ve tılsımım vardı bulamıyordum, Kasada mantarın oldugu bölümden ve bir kaç madenin altından çıktı şans eseri.MaHKuMII yazdı: ↑11 Mar 2018 16:38Yok ben 2 yıl önce kasaya koymuştum . Şimdi giriyorum bakıyorum yok.RamazanBey yazdı: ↑11 Mar 2018 16:36Kaybolmaz ustam.Çantanda ve kasandaki tüm item ve materyallerin yerlerini tek tek değiştir.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Deneyeceğim inşallah olur ya. 1 saat boyunca 20 den fazla nicki açıp kontrol ettim .RamazanBey yazdı: ↑11 Mar 2018 16:39kendi kasamda bir kaç bonom ve tılsımım vardı bulamıyordum, Kasada mantarın oldugu bölümden ve bir kaç madenin altından çıktı şans eseri.MaHKuMII yazdı: ↑11 Mar 2018 16:38Yok ben 2 yıl önce kasaya koymuştum . Şimdi giriyorum bakıyorum yok.RamazanBey yazdı: ↑11 Mar 2018 16:36Kaybolmaz ustam.Çantanda ve kasandaki tüm item ve materyallerin yerlerini tek tek değiştir.