Saçma sapan örnek vermişsin resmen. Karaköy'e girmek isteyen biri, buraya girebiliyor. Fakat üzerinde düşük itemler olduğundan, geçici bir süre o itemleri kullanmak zorunda kalıyor. Bu da, o kişinin sorunu tabi. Kimse kimseye karışmasın. Herkes oyununa baksın. Yardım isteyenler olursa da oralı olunmaz olur biter. Karaköy'e girebilme seviyesi 49 zaten. 1 seviye çar istese de giremiyor Karaköy'e. Açık bölge gelsin diyen sizlerdiniz. Ağlamayın şimdi.NaudiR yazdı: ↑11 Mar 2018 12:52Ne alakası var mülakatla?![]()
Bak şimdi tane tane anlatayım. Ama okurken bana saldırmak ya da kendini haklı çıkarmaya çalışacak fikirler düşünme hemen. Yazdığımı bir yorumla zihninde.
Bir oyun düşün 59.seviyeye kadar gelmiş ve bir çok bölge, içerik barındırıyor içinde. Şimdi sen Karaköy diye bir bölge getiriyorsun ve oyuna yeniden başlayanlar ya da yeni başlayanlar doğrudan Karaköy'e girmek istiyor ve giremeyince isyan ediyorlar.Sen Karaköy'e girmeyi hak ediyor musun? Önce bunu bir sor kendine. Oyuna yeni başlamışsın, deneyimlemen gereken bir çok bölge var. Görevlerin duruyor daha, yenisin oyunda. Ama yok görevlerini tamamlamış, artık yeni bölgeye hazır olan bir oyuncuyla aynı durumda olmak istiyorsun. Böyle bir saçmalık olmaz. Yönetim Karaköy'e girişi kolaylaştırarak bir hata daha yaptı. Bunun patron kaçırmakla filan alakası yok. Sadece oyuna yeni başlamış ve görevleri duran ya da daha önce oynayan ama görevleri duran bir karakterin Karaköy'de hiçbir işi yok. Olay bu kadar basit.
Düşünsenize X oyununda 100 seviye var sınır. 100.seviyeye gelmekte bir kaç yıl alıyor, o kadar geniş bir oyun düşünün. Şimdi bu oyun yeni bir bölge getiriyor seviyesi yüksek oyuncular için doğal olarak o bölgeyle o oyuncuların işi var. Sonra X oyununa yeni başlayan adam hiçbir şey yapmadan "Bende o bölgeye girmek istiyorum, bizim hakkımız yok mu?" diye isyan etmeye başlıyor. Saçmalığın farkına varmışsındır umarım. Buradaki olay da ondan ibaret.
KARAKÖYE GİRİŞİNEDE SANADA
Re: KARAKÖYE GİRİŞİNEDE SANADA

- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Burda Boss Kaçırma olayını savunan kitle daha olayı yaşamamış anlaşılan. Dün 3 kere gbz kaçırıldı . Yanından geçip diğer slotları çekenler oldu . Size Demesi kolay tabi . Umarım aynısını sizin başınızada gelir birkaç kez bizleri anlarsınız ... o zaman nasıl da küfür edeceksiniz içinizden görürüm sizi. Burda konuşması kolay tabi.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
Hahaha.LaRaCRoFT yazdı: ↑11 Mar 2018 13:35Saçma sapan örnek vermişsin resmen. Karaköy'e girmek isteyen biri, buraya girebiliyor. Fakat üzerinde düşük itemler olduğundan, geçici bir süre o itemleri kullanmak zorunda kalıyor. Bu da, o kişinin sorunu tabi. Kimse kimseye karışmasın. Herkes oyununa baksın. Yardım isteyenler olursa da oralı olunmaz olur biter. Karaköy'e girebilme seviyesi 49 zaten. 1 seviye çar istese de giremiyor Karaköy'e. Açık bölge gelsin diyen sizlerdiniz. Ağlamayın şimdi.NaudiR yazdı: ↑11 Mar 2018 12:52Ne alakası var mülakatla?![]()
Bak şimdi tane tane anlatayım. Ama okurken bana saldırmak ya da kendini haklı çıkarmaya çalışacak fikirler düşünme hemen. Yazdığımı bir yorumla zihninde.
Bir oyun düşün 59.seviyeye kadar gelmiş ve bir çok bölge, içerik barındırıyor içinde. Şimdi sen Karaköy diye bir bölge getiriyorsun ve oyuna yeniden başlayanlar ya da yeni başlayanlar doğrudan Karaköy'e girmek istiyor ve giremeyince isyan ediyorlar.Sen Karaköy'e girmeyi hak ediyor musun? Önce bunu bir sor kendine. Oyuna yeni başlamışsın, deneyimlemen gereken bir çok bölge var. Görevlerin duruyor daha, yenisin oyunda. Ama yok görevlerini tamamlamış, artık yeni bölgeye hazır olan bir oyuncuyla aynı durumda olmak istiyorsun. Böyle bir saçmalık olmaz. Yönetim Karaköy'e girişi kolaylaştırarak bir hata daha yaptı. Bunun patron kaçırmakla filan alakası yok. Sadece oyuna yeni başlamış ve görevleri duran ya da daha önce oynayan ama görevleri duran bir karakterin Karaköy'de hiçbir işi yok. Olay bu kadar basit.
Düşünsenize X oyununda 100 seviye var sınır. 100.seviyeye gelmekte bir kaç yıl alıyor, o kadar geniş bir oyun düşünün. Şimdi bu oyun yeni bir bölge getiriyor seviyesi yüksek oyuncular için doğal olarak o bölgeyle o oyuncuların işi var. Sonra X oyununa yeni başlayan adam hiçbir şey yapmadan "Bende o bölgeye girmek istiyorum, bizim hakkımız yok mu?" diye isyan etmeye başlıyor. Saçmalığın farkına varmışsındır umarım. Buradaki olay da ondan ibaret.
Ayrıca oyunu oynamıyorum, oynasam bile kimin girip çıktığını kafama takmazdım. Umrumda değil. Ben sadece yapılan yanlışı söylüyorum.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Seninde hakirini 3 canda kaçırsınlar sende sinirlenmeLaRaCRoFT yazdı: ↑11 Mar 2018 13:01 * Karaköy açık bir bölge olsun,
* Nadide itemler bosslardan düşmesin, üretilsin,
* Zor bir bölge olsun ki çabuk sıkılmayalım vb.
diyen ben değildim. Oyuncular istedi, geliştirici ekip yaptı. Bu tür şeylerin yaşanacağını bile bile ısrarla kolay olmasın dediniz. Alın size Karaköy. Sinirlenmeden, sakin sakin oynayın oyununuzu.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
* Karaköy açık bir bölge olsun,resp0nse yazdı: ↑11 Mar 2018 15:05Seninde hakirini 3 canda kaçırsınlar sende sinirlenmeLaRaCRoFT yazdı: ↑11 Mar 2018 13:01 * Karaköy açık bir bölge olsun,
diyen ben değildim. Oyuncular istedi, geliştirici ekip yaptı. Bu tür şeylerin yaşanacağını bile bile ısrarla kolay olmasın dediniz. Alın size Karaköy. Sinirlenmeden, sakin sakin oynayın oyununuzu.![]()
Şimdi oyuncuların böyle olmasını istemesi gayet doğal, herkesin beklentisi buydu. Patronları kaçırmanın bununla ne alakası var?
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
"Cahillerle tartışma. Ben hiç yenemedim." İmam Gazali'ye katılıyorum. Cahillerle uğraşmak gerçekten zor.NaudiR yazdı: ↑11 Mar 2018 15:18* Karaköy açık bir bölge olsun,resp0nse yazdı: ↑11 Mar 2018 15:05Seninde hakirini 3 canda kaçırsınlar sende sinirlenmeLaRaCRoFT yazdı: ↑11 Mar 2018 13:01 * Karaköy açık bir bölge olsun,
diyen ben değildim. Oyuncular istedi, geliştirici ekip yaptı. Bu tür şeylerin yaşanacağını bile bile ısrarla kolay olmasın dediniz. Alın size Karaköy. Sinirlenmeden, sakin sakin oynayın oyununuzu.![]()
Şimdi oyuncuların böyle olmasını istemesi gayet doğal, herkesin beklentisi buydu. Patronları kaçırmanın bununla ne alakası var?Sanki bundan önce Yeraltı böyle değil miydi?
Yani basit bir geliştirme ile bu patronların kaçması engellenebilir ama bunu geliştirici ekip yapmıyorsa suç neden Karaköy'ün yukarıdaki gibi olmasını isteyen oyuncuların oluyor?
![]()

Sürekli hakaret edeceğine, laf sokup kendini haklı çıkarmaya çalışacağına biraz şu yazdıklarımı düşün. Daha ne kadar açık yazabilirim? Yukarıdaki saydığın özelliklerin olmasını herkes istiyordu. Beklenen de oydu. Sırf yönetim ufak bir geliştirme ile patronların kaçmasını engellemiyor diye sen neden oyunculara yüklüyorsun tüm suçu?LaRaCRoFT yazdı: ↑11 Mar 2018 15:33"Cahillerle tartışma. Ben hiç yenemedim." İmam Gazali'ye katılıyorum. Cahillerle uğraşmak gerçekten zor.NaudiR yazdı: ↑11 Mar 2018 15:18* Karaköy açık bir bölge olsun,resp0nse yazdı: ↑11 Mar 2018 15:05Seninde hakirini 3 canda kaçırsınlar sende sinirlenmeLaRaCRoFT yazdı: ↑11 Mar 2018 13:01 * Karaköy açık bir bölge olsun,
Şimdi oyuncuların böyle olmasını istemesi gayet doğal, herkesin beklentisi buydu. Patronları kaçırmanın bununla ne alakası var?Sanki bundan önce Yeraltı böyle değil miydi?
Yani basit bir geliştirme ile bu patronların kaçması engellenebilir ama bunu geliştirici ekip yapmıyorsa suç neden Karaköy'ün yukarıdaki gibi olmasını isteyen oyuncuların oluyor?
![]()
Yazdığımı anlamak gerçekten bu kadar zor mu? Konuyu açan arkadaşa bak bakalım neden isyan etmiş? Sürekli yazdıklarımı tekrar okuyorum yanlış ya da anlaşılmayacak bir şey mi yazdım diye ama siz okuyup, anlamadan doğrudan hakarete başvuruyorsunuz.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
Tamam hocam haklısın uzamasın.NaudiR yazdı: ↑11 Mar 2018 15:44Sürekli hakaret edeceğine, laf sokup kendini haklı çıkarmaya çalışacağına biraz şu yazdıklarımı düşün. Daha ne kadar açık yazabilirim? Yukarıdaki saydığın özelliklerin olmasını herkes istiyordu. Beklenen de oydu. Sırf yönetim ufak bir geliştirme ile patronların kaçmasını engellemiyor diye sen neden oyunculara yüklüyorsun tüm suçu?LaRaCRoFT yazdı: ↑11 Mar 2018 15:33"Cahillerle tartışma. Ben hiç yenemedim." İmam Gazali'ye katılıyorum. Cahillerle uğraşmak gerçekten zor.NaudiR yazdı: ↑11 Mar 2018 15:18* Karaköy açık bir bölge olsun,resp0nse yazdı: ↑11 Mar 2018 15:05Seninde hakirini 3 canda kaçırsınlar sende sinirlenmeLaRaCRoFT yazdı: ↑11 Mar 2018 13:01 * Karaköy açık bir bölge olsun,
![]()
Yazdığımı anlamak gerçekten bu kadar zor mu? Konuyu açan arkadaşa bak bakalım neden isyan etmiş? Sürekli yazdıklarımı tekrar okuyorum yanlış ya da anlaşılmayacak bir şey mi yazdım diye ama siz okuyup, anlamadan doğrudan hakarete başvuruyorsunuz.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
+1Imcomeback yazdı: ↑11 Mar 2018 13:04Kesinlikle katiliyorum nokta getirecek bir ornek..NaudiR yazdı: ↑11 Mar 2018 12:52Ne alakası var mülakatla?![]()
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos