Sistem Saçma Önlem Alın Bırakan Olur.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Sistem Saçma Önlem Alın Bırakan Olur.

Mesaj gönderen scorper »

Ya saygıdeğer yöneticiler. Sistem saçma bakınız 59 lewel tamam iyi hoş. Büyük Büyücü,Hakir,Yüce Komser bunlar en zor esas item veren yaratıklar değilmi ? Ya böyle saçma bir sistem olurmu 4 5 6 7 gurub kesicek gurubtan tek bir kişiye yada 2 3 kişiye item atıcak oda item değil reçetesi atıcak oda bi dünya bir şey istiyor böyle bir şey varmı ya bu yanlıştan dönün oyuncu kaybedersiniz. Phıl,Dev Ana,Karakurk mataryellerını saymıyorum bıle çok saçma adamlar açlıktan bırıktırme yapcam dıye 5 6 kısı basında nobet tutuyorlar görevı olan dusuk lewellıyı kestırmıyorlar. Dengeyi bozar bu sistem.
Tavsiyem şudur bunlar olmassa daha çok bozulur.Şimdilik algıladıgım ve oyun tecrubeme dayanarak madem bu buyuk bosları getirdiniz açık alana bu saydıgım buyuk bosları 6 kişilik gurub keseceği zaman yaratık öldüğünde 6 kişinin ayağının altına poşet atması lazım adaletli olabilmesi için diğer türlü çok çok saçma ve saçma. En azından her kesildiğinde 6 kişiye poset atıcak bu sayede ıtemler düşürebilir dizebilirler. Çift MA gözlükler olayı maraton ayakkabı için ne düşünüyorsunuz.? Onunda gelmesi gerek 59 geldi massallah düşünülmemiş hiç bir sey acilen bir grup bölgesi çemberli taş gibi set dizilebilecek bir yer olması lazım yapılmassada bu dedıklerım balı yapılsın.Meteora gidin bakın artık kimse durmuyor çt giren yok. Meteor savaşları olmucak milletin ömrü orda set dizcem diye geçicek cidden büyük zaman kaybı abi lütfen emek vermişiz bunca sene düzeltin şu olayı
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Fast Lane

Re: Sistem Saçma Önlem Alın Bırakan Olur.

Mesaj gönderen Sakirpasali »

6 kişiye de vermesi mantıksız olur bir zorluğu kalmaz diye düşünüyorum
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Sakirpasali yazdı: 11 Mar 2018 03:34 6 kişiye de vermesi mantıksız olur bir zorluğu kalmaz diye düşünüyorum
Kardeş çemberli taşda her set atıyordu kolaymıydı herkesde varmıydı ?
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

scorper yazdı: 11 Mar 2018 03:36
Sakirpasali yazdı: 11 Mar 2018 03:34 6 kişiye de vermesi mantıksız olur bir zorluğu kalmaz diye düşünüyorum
1 bossdan 1 kişiye nadiren 2 kişiye eşya atıyordu 6 kişiye birden eşya atmıyordu
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

scorper yazdı: 11 Mar 2018 03:36
Çmeberlitaş'ta olan şans sistemi ile Karaköy aynı zaten
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Herkese item verecek diye bi kaide yok. 3 kişiye item 3 kişiye reçete atsa bile iyi olur.Herkese torba düşsün ama item az olsun.Onca kesenler emek veriyor
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

RamazanBey yazdı: 11 Mar 2018 10:55 Herkese item verecek diye bi kaide yok. 3 kişiye item 3 kişiye reçete atsa bile iyi olur.Herkese torba düşsün ama item az olsun.Onca kesenler emek veriyor
Kardeşim bu sistem olsa . Çok kolay bölge diye isyan çıkar. Örneğini forumda görüyoruz
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

scorper yazdı: 11 Mar 2018 03:26 Onunda gelmesi gerek 59 geldi massallah düşünülmemiş hiç bir sey acilen bir grup bölgesi çemberli taş gibi set dizilebilecek bir yer olması lazım.
:') :') :') :') :') :')
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

valla ben sayısız boss kestim sadece dün 7 defa boss kestim item atmıyor anlam veremiyorum ct ile aynı oranda olsa şuan şifacıyı fullemiştim sayısız kesilen bossun ardından hala tek bir item alamamak ve sadece ve sadece tek bir reçete alabilmek bana saçma geliyor ve sıkıldım artık bu olaydan hadi lanet olsun bana atmasın ama grubun hiçbirine atmıyor sadece reçete sadece reçete komiseri 5 defa kestim sanırım şimdiye kadar reçete bile atmadı kimseye millet komiserin item atmadığını düşünüyor artık
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

dediklerine katılıyorum sadece bosslardan nadide konusuna değineceğim asa bile atsa ceket de atsa bu oyunun asıl odak noktası pvp sistemidir 39 pvp sistemi vs 59 pvp sistemine bakın ne farklı ne aynı bir bakınız.
En kral asayıda üretsen en iyi tılsımısıda kombinlensen yinede iki tane yücelen savaşçıya ölürsün.

Bak mesela bir dönem alman ok ucu takılmadan önce kendim kristal conk ve bunun 30 level efsunu olan karayel maginot takılırdım 3 savaşçının beni kesmesi 30 dakika sürerdi. O da kanatma ile gerisini sen düşün :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön