KARAKÖYE GİRİŞİNEDE SANADA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Baran78
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

KARAKÖYE GİRİŞİNEDE SANADA

Mesaj gönderen Baran78 »

şu karaköye bütün çarlar girebildiginden bu yana oyun lanet pislik bi yer haline geldi adamlar zevk için bos kaçırıyor 49 lvl boş çarlarla nedenini sorunca zevk alıyorum diyor bir digeri haha yazıyor ne lanet günlere kaldık arkadaş şu karaköye herkesin girmesi şartmıydı dün geceden bu yana topladıgım sinirle bi ağız dolusu küfür etmek istiyorum yemin ederim
Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Re: KARAKÖYE GİRİŞİNEDE SANADA

Mesaj gönderen noctiluca »

Oyunu milleti sinir etmek icin oynayan aptal bir kitle var bilmiyorum nasil cozulur bu durum
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

noctiluca yazdı: 11 Mar 2018 12:15 Oyunu milleti sinir etmek icin oynayan aptal bir kitle var bilmiyorum nasil cozulur bu durum
Çözülmez
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Çok sıkıntılı bir durum
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
WooDoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen WooDoo »

Kardeşim bu nasıl soru mülakata mı soksunlar adamı bölgeye girmeden önce MMORPG oyun dünyası böyledir zaten gerçek hayat gibi öyle insanlar var yani yapacak bişey yok bossla mücadele ettiğin gibi onunlada edeceksin
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DavidBeckham »

Şuan tek nasip olan Kraliçe Tırtıl kesmekti.Demek ki beni zor günler bekliyor.Hadi hayırlısı.
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

WooDoo yazdı: 11 Mar 2018 12:42 Kardeşim bu nasıl soru mülakata mı soksunlar adamı bölgeye girmeden önce MMORPG oyun dünyası böyledir zaten gerçek hayat gibi öyle insanlar var yani yapacak bişey yok bossla mücadele ettiğin gibi onunlada edeceksin
Ne alakası var mülakatla? :')

Bak şimdi tane tane anlatayım. Ama okurken bana saldırmak ya da kendini haklı çıkarmaya çalışacak fikirler düşünme hemen. Yazdığımı bir yorumla zihninde.

Bir oyun düşün 59.seviyeye kadar gelmiş ve bir çok bölge, içerik barındırıyor içinde. Şimdi sen Karaköy diye bir bölge getiriyorsun ve oyuna yeniden başlayanlar ya da yeni başlayanlar doğrudan Karaköy'e girmek istiyor ve giremeyince isyan ediyorlar. :D Sen Karaköy'e girmeyi hak ediyor musun? Önce bunu bir sor kendine. Oyuna yeni başlamışsın, deneyimlemen gereken bir çok bölge var. Görevlerin duruyor daha, yenisin oyunda. Ama yok görevlerini tamamlamış, artık yeni bölgeye hazır olan bir oyuncuyla aynı durumda olmak istiyorsun. Böyle bir saçmalık olmaz. Yönetim Karaköy'e girişi kolaylaştırarak bir hata daha yaptı. Bunun patron kaçırmakla filan alakası yok. Sadece oyuna yeni başlamış ve görevleri duran ya da daha önce oynayan ama görevleri duran bir karakterin Karaköy'de hiçbir işi yok. Olay bu kadar basit.

Düşünsenize X oyununda 100 seviye var sınır. 100.seviyeye gelmekte bir kaç yıl alıyor, o kadar geniş bir oyun düşünün. Şimdi bu oyun yeni bir bölge getiriyor seviyesi yüksek oyuncular için doğal olarak o bölgeyle o oyuncuların işi var. Sonra X oyununa yeni başlayan adam hiçbir şey yapmadan "Bende o bölgeye girmek istiyorum, bizim hakkımız yok mu?" diye isyan etmeye başlıyor. Saçmalığın farkına varmışsındır umarım. Buradaki olay da ondan ibaret.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

* Karaköy açık bir bölge olsun,
* Nadide itemler bosslardan düşmesin, üretilsin,
* Zor bir bölge olsun ki çabuk sıkılmayalım vb.

diyen ben değildim. Oyuncular istedi, geliştirici ekip yaptı. Bu tür şeylerin yaşanacağını bile bile ısrarla kolay olmasın dediniz. Alın size Karaköy. Sinirlenmeden, sakin sakin oynayın oyununuzu.
Resim
Kullanıcı avatarı
Imcomeback
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen Imcomeback »

NaudiR yazdı: 11 Mar 2018 12:52
WooDoo yazdı: 11 Mar 2018 12:42 Kardeşim bu nasıl soru mülakata mı soksunlar adamı bölgeye girmeden önce MMORPG oyun dünyası böyledir zaten gerçek hayat gibi öyle insanlar var yani yapacak bişey yok bossla mücadele ettiğin gibi onunlada edeceksin
Ne alakası var mülakatla? :')

Bak şimdi tane tane anlatayım. Ama okurken bana saldırmak ya da kendini haklı çıkarmaya çalışacak fikirler düşünme hemen. Yazdığımı bir yorumla zihninde.

Bir oyun düşün 59.seviyeye kadar gelmiş ve bir çok bölge, içerik barındırıyor içinde. Şimdi sen Karaköy diye bir bölge getiriyorsun ve oyuna yeniden başlayanlar ya da yeni başlayanlar doğrudan Karaköy'e girmek istiyor ve giremeyince isyan ediyorlar. :D Sen Karaköy'e girmeyi hak ediyor musun? Önce bunu bir sor kendine. Oyuna yeni başlamışsın, deneyimlemen gereken bir çok bölge var. Görevlerin duruyor daha, yenisin oyunda. Ama yok görevlerini tamamlamış, artık yeni bölgeye hazır olan bir oyuncuyla aynı durumda olmak istiyorsun. Böyle bir saçmalık olmaz. Yönetim Karaköy'e girişi kolaylaştırarak bir hata daha yaptı. Bunun patron kaçırmakla filan alakası yok. Sadece oyuna yeni başlamış ve görevleri duran ya da daha önce oynayan ama görevleri duran bir karakterin Karaköy'de hiçbir işi yok. Olay bu kadar basit.

Düşünsenize X oyununda 100 seviye var sınır. 100.seviyeye gelmekte bir kaç yıl alıyor, o kadar geniş bir oyun düşünün. Şimdi bu oyun yeni bir bölge getiriyor seviyesi yüksek oyuncular için doğal olarak o bölgeyle o oyuncuların işi var. Sonra X oyununa yeni başlayan adam hiçbir şey yapmadan "Bende o bölgeye girmek istiyorum, bizim hakkımız yok mu?" diye isyan etmeye başlıyor. Saçmalığın farkına varmışsındır umarım. Buradaki olay da ondan ibaret.
Kesinlikle katiliyorum nokta getirecek bir ornek..
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
xamento
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xamento »

Henüz boss kaçırmaya başlamadım ama yakında ben de kaçırmaya başlayacağım. Kendini bir halt sanan kendince büyük loncalara bir uyarı niteliğinde. Başta Academy of War olmak üzere. Sizleri zor günler bekliyor gençler.
INQUISITOR
InquisitoR
Xament

Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön