İKV DEVRİ BİTTİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ertugrulgazi11
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

İKV DEVRİ BİTTİ

Mesaj gönderen Ertugrulgazi11 »

İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Son güncellemeden Sonra Şanını Yitirmiştir Değişmeyen Savaş sistemi Önlemi alınamayan Hırsızlık olayları Bilinçsizce Verilen Suslar Memnuniyetsiz Destek hizmeti görülmektedir Oyun genellikle Akçe Plus maddiyat zararlarına neden olmaktadır Keyfi tadı kalmamıştır 59 lvl sonu karanlıktır.
I Y I
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: İKV DEVRİ BİTTİ

Mesaj gönderen makmeden »

Sana Diriliş Ertuğrul'u yasaklıyorum. Sabah, öğle ve akşam 1 saat olmak üzere noktalama işaretleri kursu yazıyorum.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
Ertugrulgazi11
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ertugrulgazi11 »

Bende sana Vaktini Daha faydalı Şeyler için Harcamanı Hayatın tadını Çıkarmanı Paranı oyuna yatırana kadar Başka sosyal şeylere yatırmanı tavsıye edıyorum canım
I Y I
Motiejunas
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Motiejunas »

Yav bittiyse oynama kardeşim ne uzatıyosun adamlar silah zoruyla oynatmıyor lol metin 2 orada çok istiyorsan başlarsın şimdiden güle güle.
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen makmeden »

Ertugrulgazi11 yazdı: 11 Mar 2018 02:10 Bende sana Vaktini Daha faydalı Şeyler için Harcamanı Hayatın tadını Çıkarmanı Paranı oyuna yatırana kadar Başka sosyal şeylere yatırmanı tavsıye edıyorum canım
Akşam saat 9 da geliyorum. 5'te işim bitince spor salonunda antrenman yapıyor oluyorum. Hafta sonu kız, erkek arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Haftanın 7 günü dolu dolu yaşayan ve her hafta farklı uğraşlar veren biriyim. Paramı nereye ve neye harcayacağımı birilerine soracak yaşı geçtim. Kazanırken emek veren benim, harcarken keyif alan yine benim. Sana da tavsiyem beğenmiyorsan kapat forumu yoluna bak. Hayattan kat kat keyif alıyorum zaten. Burada kalma sebebim kurduğum dostluklar ve oyuna girdiğimde muhabbetim olan arkadaşlarım. Sabah 8 gece 12 oyun mesaisi yapan biri değilim anlayacağın. Ayrıca olan varsa da bu seni ilgilendirmez. Belki o, hayatın tadını bu şekilde çıkarıyordur.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ertuğrulgazi11 arkadaşımız İKV bitti dediyse bitmiştir oynamanıza gerek yok sakın zamanınızı harcamayın.
Kullanıcı avatarı
BLacKSaiLS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen BLacKSaiLS »

Ertugrulgazi11 yazdı: 11 Mar 2018 02:02 İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Son güncellemeden Sonra Şanını Yitirmiştir Değişmeyen Savaş sistemi Önlemi alınamayan Hırsızlık olayları Bilinçsizce Verilen Suslar Memnuniyetsiz Destek hizmeti görülmektedir Oyun genellikle Akçe Plus maddiyat zararlarına neden olmaktadır Keyfi tadı kalmamıştır 59 lvl sonu karanlıktır.

Denetim Masası/Program Kaldır/İstanbul Kıyamet Vakti
"Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da..."
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Ertugrulgazi11 yazdı: 11 Mar 2018 02:02 İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Son güncellemeden Sonra Şanını Yitirmiştir Değişmeyen Savaş sistemi Önlemi alınamayan Hırsızlık olayları Bilinçsizce Verilen Suslar Memnuniyetsiz Destek hizmeti görülmektedir Oyun genellikle Akçe Plus maddiyat zararlarına neden olmaktadır Keyfi tadı kalmamıştır 59 lvl sonu karanlıktır.
Tmm
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: ÇaRŞı

Mesaj gönderen BenKutto »

İtemleri atılınca çamur atıyor oyuna,ayrıyeten öyle bir sevdalısı olmuşki forumdan da çıkamıyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Tamam itemlerin atılması insanın hevesini kırabilir ama bunun oyunun kötü olmasıyla ne alakası var
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön