İKV DEVRİ BİTTİ
- Ertugrulgazi11
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İKV DEVRİ BİTTİ
İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Son güncellemeden Sonra Şanını Yitirmiştir Değişmeyen Savaş sistemi Önlemi alınamayan Hırsızlık olayları Bilinçsizce Verilen Suslar Memnuniyetsiz Destek hizmeti görülmektedir Oyun genellikle Akçe Plus maddiyat zararlarına neden olmaktadır Keyfi tadı kalmamıştır 59 lvl sonu karanlıktır.
I Y I
Re: İKV DEVRİ BİTTİ
Sana Diriliş Ertuğrul'u yasaklıyorum. Sabah, öğle ve akşam 1 saat olmak üzere noktalama işaretleri kursu yazıyorum.
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- Ertugrulgazi11
- Salgın Koruyucusu
Bende sana Vaktini Daha faydalı Şeyler için Harcamanı Hayatın tadını Çıkarmanı Paranı oyuna yatırana kadar Başka sosyal şeylere yatırmanı tavsıye edıyorum canım
I Y I
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Yav bittiyse oynama kardeşim ne uzatıyosun adamlar silah zoruyla oynatmıyor lol metin 2 orada çok istiyorsan başlarsın şimdiden güle güle.
Akşam saat 9 da geliyorum. 5'te işim bitince spor salonunda antrenman yapıyor oluyorum. Hafta sonu kız, erkek arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Haftanın 7 günü dolu dolu yaşayan ve her hafta farklı uğraşlar veren biriyim. Paramı nereye ve neye harcayacağımı birilerine soracak yaşı geçtim. Kazanırken emek veren benim, harcarken keyif alan yine benim. Sana da tavsiyem beğenmiyorsan kapat forumu yoluna bak. Hayattan kat kat keyif alıyorum zaten. Burada kalma sebebim kurduğum dostluklar ve oyuna girdiğimde muhabbetim olan arkadaşlarım. Sabah 8 gece 12 oyun mesaisi yapan biri değilim anlayacağın. Ayrıca olan varsa da bu seni ilgilendirmez. Belki o, hayatın tadını bu şekilde çıkarıyordur.Ertugrulgazi11 yazdı: ↑11 Mar 2018 02:10 Bende sana Vaktini Daha faydalı Şeyler için Harcamanı Hayatın tadını Çıkarmanı Paranı oyuna yatırana kadar Başka sosyal şeylere yatırmanı tavsıye edıyorum canım
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Ertuğrulgazi11 arkadaşımız İKV bitti dediyse bitmiştir oynamanıza gerek yok sakın zamanınızı harcamayın.
- BLacKSaiLS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Ertugrulgazi11 yazdı: ↑11 Mar 2018 02:02 İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Son güncellemeden Sonra Şanını Yitirmiştir Değişmeyen Savaş sistemi Önlemi alınamayan Hırsızlık olayları Bilinçsizce Verilen Suslar Memnuniyetsiz Destek hizmeti görülmektedir Oyun genellikle Akçe Plus maddiyat zararlarına neden olmaktadır Keyfi tadı kalmamıştır 59 lvl sonu karanlıktır.
Denetim Masası/Program Kaldır/İstanbul Kıyamet Vakti
"Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da..."
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
TmmErtugrulgazi11 yazdı: ↑11 Mar 2018 02:02 İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Son güncellemeden Sonra Şanını Yitirmiştir Değişmeyen Savaş sistemi Önlemi alınamayan Hırsızlık olayları Bilinçsizce Verilen Suslar Memnuniyetsiz Destek hizmeti görülmektedir Oyun genellikle Akçe Plus maddiyat zararlarına neden olmaktadır Keyfi tadı kalmamıştır 59 lvl sonu karanlıktır.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: ÇaRŞı
İtemleri atılınca çamur atıyor oyuna,ayrıyeten öyle bir sevdalısı olmuşki forumdan da çıkamıyor.Ertugrulgazi11 yazdı: ↑11 Mar 2018 02:02 İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Son güncellemeden Sonra Şanını Yitirmiştir Değişmeyen Savaş sistemi Önlemi alınamayan Hırsızlık olayları Bilinçsizce Verilen Suslar Memnuniyetsiz Destek hizmeti görülmektedir Oyun genellikle Akçe Plus maddiyat zararlarına neden olmaktadır Keyfi tadı kalmamıştır 59 lvl sonu karanlıktır.

Tamam itemlerin atılması insanın hevesini kırabilir ama bunun oyunun kötü olmasıyla ne alakası var