Philiteos'ta makro kullanılıyor
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Philiteos'ta makro kullanılıyor
Makrocular tutunacak yeni bir dal buldu artık özel eşya veren patronların yanına gidip makro açıyorlar. Eğer canlı bir örnek görmek istiyorsanız Eminönü sunucusunda bir kullanıcı bunu kullanıyor şuan. 23:10 da phil bir kez daha canlanacak, canlı canlı izlemek isteyen kullanıcılar gidebilir savaşçı bir karakter orada bekliyor insanüstü skill atma hızını göreceksiniz. Videoya aldım bu arkadaşı internet hızım elvermediği için upload edemiyorum yarın uygun bir saatte upload etmeyi deneyeceğim
Re: Philiteos'ta makro kullanılıyor
insan üstü skill atma hızı diye bir şey yok.
10 dk'de bir kalkar sn tutar kronometre açar vurur yeri noktası belli.
bot olabilir mi tabiki olabilir hatta çok basit bir şekilde yapılır.
10 dk'de bir kalkar sn tutar kronometre açar vurur yeri noktası belli.
bot olabilir mi tabiki olabilir hatta çok basit bir şekilde yapılır.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- THilaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Örgülü
ee neyi savunuyorsun o zaman ? adamın makro olduğu kanısına varmış demek ki arkadaşımız ayrıca önemli bir konuya da değinmiş oldu makro açan olabilir de .
En son THilaR tarafından 11 Mar 2018 01:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Artık her hızlı oyuncuya makro demekten vazgeçin. Bugün bir tanesi fanatiklerde kasarken 3 tane yaratığı önce aldım diye bas bas bağırıyor iftira atıyor loncasında bulunanlarla beraber. Çık gir yap, Ban yedin, velet, ağıza alınmayacak hakaretler vs. Yaşları küçüktür dedim güldüm geçtim ama bitmedi sürekli devam ettiler. Halbuki 10 yaratık varsa 6 tanesini ben alıyorsam 4 ünü bunlar kesiyordu.
Kardeşim sistemim iyi, internet hızım iyi çok zor değil tab 1 yapmak.
Ben normal yaratıklarda bunu yapıyorsam süresini hesaplayan ve çıkış yerini bilen adam da yapar.
Benim bugün tek dediğim günahımı çok aldınız umarım sizlerden çıkar oldu.
Lafım sana değil nick vs. ifşa etmemişin ama sizden hızlı hiçbir oyuncu olamaz mı kardeşim?
Ben normal yaratıklarda bunu yapıyorsam süresini hesaplayan ve çıkış yerini bilen adam da yapar.
Lafım sana değil nick vs. ifşa etmemişin ama sizden hızlı hiçbir oyuncu olamaz mı kardeşim?
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- BLacKSaiLS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Kesinlikle katılıyorum.Dakika tut dendiği gibi doğduğu yer belli büyücü isen kes etraftaki slotları é-1 (tab-1) yaparak daha hızlı ol.Savaşçı isen doğduğu yerde bekle sert vuruş için aynısını yap.Şu forumu clickbait yaparak saçma sapan şeylerle kirletmeyin artık.makmeden yazdı: ↑11 Mar 2018 01:52 Artık her hızlı oyuncuya makro demekten vazgeçin. Bugün bir tanesi fanatiklerde kasarken 3 tane yaratığı önce aldım diye bas bas bağırıyor iftira atıyor loncasında bulunanlarla beraber. Çık gir yap, Ban yedin, velet, ağıza alınmayacak hakaretler vs. Yaşları küçüktür dedim güldüm geçtim ama bitmedi sürekli devam ettiler. Halbuki 10 yaratık varsa 6 tanesini ben alıyorsam 4 ünü bunlar kesiyordu.
"Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da..."
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Adına konu açtığım kişi makro olmayabilir ama böyle bir ihtimal mevcut bu nedenle patronlar sabit bir yerde doğmaktansa tıpkı madenler gibi belirli bir yarıçap içinde doğsa daha sağlıklı olur. Şuan millet karaköyden çıkmış değil. reçete üretmek için elbet buralara gelecek insanlar o zaman da yarış başlayacak gerçekleri geç de olsa kavrarsınız umarım.
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Dostum tab tuşunun üst tarafındaki tuş en yakın yaratığı seçiyor bunu biliyorsundur diye umuyorum. Üstte arkadaşın dediği gibi süre tutup süre yaklaştığında hızlı hızlı o tuş+1 e basıp kesmesi çok normal. Veya kestiği yaratıktan sonra esc basmıyorsa o onun hedefinde kalacak ve kalkınca ilk vurması daha da kolay olacaktır . Yine de aklında öyle bir düşünce varsa video çek at ama dediğim gibi her hızlı olan program kullanıyor diye bir şey yok
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Makro oldugunu düşünüyorsan peki nasil olacak o guvenlik kodu
-
- İskele Babası