Mor asalar hakkında
Re: Mor asalar hakkında
Arkadaşlar zamanında anket diye bişey yaptılar. Sözde anketti üretim mi yapılsın yoksa eşyalar Bos tan mı düşsün diye çoğunluk düşmesi yönün de oy kullandı. Ama yöneticiler yine kendi istediklerini bizim fikirlerimizmiş gibi Uyguladılar. Anketin amacı bumu. Madem böyle birşey yapılacaktı neden anket yapılır anlamış değilim. Bazı arkadaşlar da bunun çok doğru olduğunu savunuyorlardı anketin amacının ne olduğunu tam olarak bilmediklerinden kaynaklanıyor sanırsam. Yarın bi başlık açarlar üretim çok zor diye.
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Mantıklı .
Anketi niye yaptınız madem sonuç önemsiz , bunuda mı oyuncular istedi tüm asa madenlerine martian akondrit koymuşlar tabi düşmesini istemezler tüm oyuncular üretecek mecbur o asaları ,bu zamana kadar 1 tane kondrit çekebildim sadece bu martian akondriti artık hiç çekemeyiz mecbur akçeyle satacaklar bize .bboy yazdı: ↑09 Mar 2018 21:19 Bosslardan düşmemesinde karar kılarak, benim gibi maden başında beklemeyi sevmeyen. Akçe alıp oyun içinde satmayı gelir kaynağı yapmayı doğru bulmayan, yeni başlayan pek çok oyuncunun oyunu bırakasına sebep olacak İKV yönetimi. Daha dün loncamızın yarısı böyle oyun olmaz deyip oyunu bıraktı. Her gün bölgeden görüyorum oyundaki saçmalıktan dolayı oyunu bırakan insanları.
Güncelleme getirdik, iyi oldu diye düşünüyorsunuz. Güncelleme iyi oldu fakat boss kaçırma kararından ankette büyük farkla aksi cıkmasına rağmen asaların düşmemesi kararına kadar aldığınız bütün kararlar bu oyunu çıkmaza sürükledi yönetim ekibi 2 ay sonra sunucular bom boş olacak göreceksiniz. Yapamıyorsanız bu işi bırakın, zaten bizimkiler bi oyun yaparsa anca böyle yapar, daha doğrusu YAPAMAZ. Gerçekten milyonlar kazanan oyunların geliştirici ekiplerine bakıyorum bi de oyuncusuna bu kadar düşman olan bizim değişik gmlere bakıyorum. Kendinize bilmemnerde yazılım okudum ben akıllıyım zekiyim oyun yapıyorum demeyin, eğitimsizler sizden daha iyi yönetir bu oyunu, daha düşük seviyedesiniz onlardan. 5 kuruş maaş vermem sizin gibilere. oyunu batıran ne ttnet ne başka bir etken. Tamamen sizsiniz. iğreniyorum..
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Eğer aradaki fark %30 - %70 gibi bir şey olsaydı seçilen karar uygulanırdı. Ama 45-55 neredeyse denklik demektirKILICoglu yazdı: ↑10 Mar 2018 02:35 Arkadaşlar zamanında anket diye bişey yaptılar. Sözde anketti üretim mi yapılsın yoksa eşyalar Bos tan mı düşsün diye çoğunluk düşmesi yönün de oy kullandı. Ama yöneticiler yine kendi istediklerini bizim fikirlerimizmiş gibi Uyguladılar. Anketin amacı bumu. Madem böyle birşey yapılacaktı neden anket yapılır anlamış değilim. Bazı arkadaşlar da bunun çok doğru olduğunu savunuyorlardı anketin amacının ne olduğunu tam olarak bilmediklerinden kaynaklanıyor sanırsam. Yarın bi başlık açarlar üretim çok zor diye.
İşte bir tane dahaTOLGARDA yazdı: ↑10 Mar 2018 08:54Eğer aradaki fark %30 - %70 gibi bir şey olsaydı seçilen karar uygulanırdı. Ama 45-55 neredeyse denklik demektirKILICoglu yazdı: ↑10 Mar 2018 02:35 Arkadaşlar zamanında anket diye bişey yaptılar. Sözde anketti üretim mi yapılsın yoksa eşyalar Bos tan mı düşsün diye çoğunluk düşmesi yönün de oy kullandı. Ama yöneticiler yine kendi istediklerini bizim fikirlerimizmiş gibi Uyguladılar. Anketin amacı bumu. Madem böyle birşey yapılacaktı neden anket yapılır anlamış değilim. Bazı arkadaşlar da bunun çok doğru olduğunu savunuyorlardı anketin amacının ne olduğunu tam olarak bilmediklerinden kaynaklanıyor sanırsam. Yarın bi başlık açarlar üretim çok zor diye.
boş adam akıl vermeye başlamış sen git karaköy'de fare kes buralara uğrama yahu
tamamen katılıyorum, oyunu geliştirici ekip bu hale getirdi her geçen eklenti paketiyle beraber oyun daha çok adam kaybediyor.bboy yazdı: ↑09 Mar 2018 21:19 Bosslardan düşmemesinde karar kılarak, benim gibi maden başında beklemeyi sevmeyen. Akçe alıp oyun içinde satmayı gelir kaynağı yapmayı doğru bulmayan, yeni başlayan pek çok oyuncunun oyunu bırakasına sebep olacak İKV yönetimi. Daha dün loncamızın yarısı böyle oyun olmaz deyip oyunu bıraktı. Her gün bölgeden görüyorum oyundaki saçmalıktan dolayı oyunu bırakan insanları.
Güncelleme getirdik, iyi oldu diye düşünüyorsunuz. Güncelleme iyi oldu fakat boss kaçırma kararından ankette büyük farkla aksi cıkmasına rağmen asaların düşmemesi kararına kadar aldığınız bütün kararlar bu oyunu çıkmaza sürükledi yönetim ekibi 2 ay sonra sunucular bom boş olacak göreceksiniz. Yapamıyorsanız bu işi bırakın, zaten bizimkiler bi oyun yaparsa anca böyle yapar, daha doğrusu YAPAMAZ. Gerçekten milyonlar kazanan oyunların geliştirici ekiplerine bakıyorum bi de oyuncusuna bu kadar düşman olan bizim değişik gmlere bakıyorum. Kendinize bilmemnerde yazılım okudum ben akıllıyım zekiyim oyun yapıyorum demeyin, eğitimsizler sizden daha iyi yönetir bu oyunu, daha düşük seviyedesiniz onlardan. 5 kuruş maaş vermem sizin gibilere. oyunu batıran ne ttnet ne başka bir etken. Tamamen sizsiniz. iğreniyorum..
beyaz'da adam varken şimdi oyunda fazla kalabalık yok çoluk çocuk gelmiş maden çekiyor o kadar aktivite yok başı kesilmiş horoz misali karaköy'de bir o yana bir bu yana gidenler var yemin ederim ilk defa böyle bir şeye rastladım.
hol bomboş
e.ö bomboş
meteor bomboş
gb zaten kimse yok
yeni oyuncular oyuna girdiği an çıkıyorlar.
karaköy'de öyle geziyorlar ve bizim geliştirici ekip 59 seviye getiriyor yetenek getirmiyor becerileri yok belli ayakkabı yok gözlük yok eh ne diye getirdiniz bölgeyi ?