oyunada sürekli olarak hata almak
-
sovalyeask63
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat Boru Budur
oyunada sürekli olarak hata almak
biri bana açıklayabilirmi bakım biter ama sunucu kapalı veya çoğu oyuncu giremez hole girersiniz kritik hata çıkarsınız kritik hata kullanıcı adı şifre yazarken ağır işleme sıkıntısı biz oyunculara verilen bir söz vardı tılsım kombinasyonu değişecekti değişmedi büyücü tılsımlar çoğu kırmızı renk kombinasyonu gelmedi bide neden arz ve lodos aynı yerden karaköye gidiyor böyle saçmalık olurmu kara köye gidiyoruz arzlar keser o keser bu keser vel hasıl karaköye giremezsiniz ve şunuda ekleyeyim karaköy tarafsız olmalıydı neden arz lodos çatışması var tam kasılıyorsun tak yarı candayken kesiyolar bu güncelleme aksine oyunculara bir darbedir düzeltilme olması lazım hadi onu bırak tamam tarafsız olmaması önemli değil ama bir sorun var bu bölgedeki slotlara 6 kişilik grup başa çıkamıyor iki grup olsa ilk vuranlar ganimeti xp ve görevi alcak bu durumda tek grup kesemiycekse grup fontlarını küçültüp 10 kişilik grup olamıyormu hadi neyse onuda bırak neden görev listesi paylaşılmadı karaköyde görevleri bilen yok....bir şeydaha şu çt kutu yükselticiler bi işe yarasın yahu...

- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: oyunada sürekli olarak hata almak
'' biri bana açıklayabilirmi bakım biter ama sunucu kapalı veya çoğu oyuncu giremez hole girersiniz kritik hata çıkarsınız kritik hata ''sovalyeask63 yazdı: ↑08 Mar 2018 10:55 biri bana açıklayabilirmi bakım biter ama sunucu kapalı veya çoğu oyuncu giremez hole girersiniz kritik hata çıkarsınız kritik hata kullanıcı adı şifre yazarken ağır işleme sıkıntısı biz oyunculara verilen bir söz vardı tılsım kombinasyonu değişecekti değişmedi büyücü tılsımlar çoğu kırmızı renk kombinasyonu gelmedi bide neden arz ve lodos aynı yerden karaköye gidiyor böyle saçmalık olurmu kara köye gidiyoruz arzlar keser o keser bu keser vel hasıl karaköye giremezsiniz ve şunuda ekleyeyim karaköy tarafsız olmalıydı neden arz lodos çatışması var tam kasılıyorsun tak yarı candayken kesiyolar bu güncelleme aksine oyunculara bir darbedir düzeltilme olması lazım hadi onu bırak tamam tarafsız olmaması önemli değil ama bir sorun var bu bölgedeki slotlara 6 kişilik grup başa çıkamıyor iki grup olsa ilk vuranlar ganimeti xp ve görevi alcak bu durumda tek grup kesemiycekse grup fontlarını küçültüp 10 kişilik grup olamıyormu hadi neyse onuda bırak neden görev listesi paylaşılmadı karaköyde görevleri bilen yok....bir şeydaha şu çt kutu yükselticiler bi işe yarasın yahu...![]()
![]()
![]()
![]()
Yönetim bir çözüm önerisi getirmediği müddetçe Kirtik hata vb.
bu hatalardan kurtulmak istiyorsan , eski işletim sistemli bir biligisayarda oyunu çalıştırman gerekiyor.
''kullanıcı adı şifre yazarken ağır işleme sıkıntısı''
Bilgisayarda bulunan geçmiş ve çerezleri silerek tekrar yazmayı dene.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

İlk dediğiniz çözüm geçerli bir çözüm değil.Mesela ben bilgisayarımı yeni aldım ve özellik olarak biraz yüksek özelliklere sahip.Driverlerin daha iyi performans verebilmesi için orjinal W10 lazımdı ve ben de orjinal w10 temin ettim.Maalesef yönetimin bu durumla ilgilenmesi lazım.Çoğu oyuncu sitem ediyor bu durumdan.Maximum 10 dakkada bir oyundan atıyor.(karaköy)diltemiz yazdı: ↑09 Mar 2018 04:18'' biri bana açıklayabilirmi bakım biter ama sunucu kapalı veya çoğu oyuncu giremez hole girersiniz kritik hata çıkarsınız kritik hata ''sovalyeask63 yazdı: ↑08 Mar 2018 10:55 biri bana açıklayabilirmi bakım biter ama sunucu kapalı veya çoğu oyuncu giremez hole girersiniz kritik hata çıkarsınız kritik hata kullanıcı adı şifre yazarken ağır işleme sıkıntısı biz oyunculara verilen bir söz vardı tılsım kombinasyonu değişecekti değişmedi büyücü tılsımlar çoğu kırmızı renk kombinasyonu gelmedi bide neden arz ve lodos aynı yerden karaköye gidiyor böyle saçmalık olurmu kara köye gidiyoruz arzlar keser o keser bu keser vel hasıl karaköye giremezsiniz ve şunuda ekleyeyim karaköy tarafsız olmalıydı neden arz lodos çatışması var tam kasılıyorsun tak yarı candayken kesiyolar bu güncelleme aksine oyunculara bir darbedir düzeltilme olması lazım hadi onu bırak tamam tarafsız olmaması önemli değil ama bir sorun var bu bölgedeki slotlara 6 kişilik grup başa çıkamıyor iki grup olsa ilk vuranlar ganimeti xp ve görevi alcak bu durumda tek grup kesemiycekse grup fontlarını küçültüp 10 kişilik grup olamıyormu hadi neyse onuda bırak neden görev listesi paylaşılmadı karaköyde görevleri bilen yok....bir şeydaha şu çt kutu yükselticiler bi işe yarasın yahu...![]()
![]()
![]()
![]()
bu hatalardan kurtulmak istiyorsan , eski işletim sistemli bir biligisayarda oyunu çalıştırman gerekiyor.
İkinci dediğinizde ise inanın hocam çerezde temizliyorum,arkaplanda chrome vb. aç dediler açıyorum yinede ağır şekilde giriyor ve çok can sıkıcı bir durum.Umuyorum ki yönetim bu sorunlara el atar.Güya güncelleme gelince her şey düzelecekti
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Sifreni yazmadan once aç youtubeden bir müzik calsin dursun arkada hem ruhun hem sinirlerin gevşer ne kasılır ne bişi.DavidBeckham yazdı: ↑09 Mar 2018 11:13İlk dediğiniz çözüm geçerli bir çözüm değil.Mesela ben bilgisayarımı yeni aldım ve özellik olarak biraz yüksek özelliklere sahip.Driverlerin daha iyi performans verebilmesi için orjinal W10 lazımdı ve ben de orjinal w10 temin ettim.Maalesef yönetimin bu durumla ilgilenmesi lazım.Çoğu oyuncu sitem ediyor bu durumdan.Maximum 10 dakkada bir oyundan atıyor.(karaköy)diltemiz yazdı: ↑09 Mar 2018 04:18'' biri bana açıklayabilirmi bakım biter ama sunucu kapalı veya çoğu oyuncu giremez hole girersiniz kritik hata çıkarsınız kritik hata ''sovalyeask63 yazdı: ↑08 Mar 2018 10:55 biri bana açıklayabilirmi bakım biter ama sunucu kapalı veya çoğu oyuncu giremez hole girersiniz kritik hata çıkarsınız kritik hata kullanıcı adı şifre yazarken ağır işleme sıkıntısı biz oyunculara verilen bir söz vardı tılsım kombinasyonu değişecekti değişmedi büyücü tılsımlar çoğu kırmızı renk kombinasyonu gelmedi bide neden arz ve lodos aynı yerden karaköye gidiyor böyle saçmalık olurmu kara köye gidiyoruz arzlar keser o keser bu keser vel hasıl karaköye giremezsiniz ve şunuda ekleyeyim karaköy tarafsız olmalıydı neden arz lodos çatışması var tam kasılıyorsun tak yarı candayken kesiyolar bu güncelleme aksine oyunculara bir darbedir düzeltilme olması lazım hadi onu bırak tamam tarafsız olmaması önemli değil ama bir sorun var bu bölgedeki slotlara 6 kişilik grup başa çıkamıyor iki grup olsa ilk vuranlar ganimeti xp ve görevi alcak bu durumda tek grup kesemiycekse grup fontlarını küçültüp 10 kişilik grup olamıyormu hadi neyse onuda bırak neden görev listesi paylaşılmadı karaköyde görevleri bilen yok....bir şeydaha şu çt kutu yükselticiler bi işe yarasın yahu...![]()
![]()
![]()
![]()
İkinci dediğinizde ise inanın hocam çerezde temizliyorum,arkaplanda chrome vb. aç dediler açıyorum yinede ağır şekilde giriyor ve çok can sıkıcı bir durum.Umuyorum ki yönetim bu sorunlara el atar.Güya güncelleme gelince her şey düzelecekti![]()
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Ben en azından şifre ve kullanıcı adının kaydedilmesinin sorunu bir nebze çözebileceğini düşünüyorum. Kayıtlı kullanıcı için güvenlik kodu da istenmesin. Kimse 4 karakterle makro yapmaya uğraşmaz herhalde.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

Daha fazla akçe çek.
Akçe çekmiyonuz sonra neden hata oluyor
Olur tabi bu kodların satırı 50 lira yaaa ne sandınız??
Akçe çekmiyonuz sonra neden hata oluyor
Olur tabi bu kodların satırı 50 lira yaaa ne sandınız??
-
sovalyeask63
- Acemi Savaşçı

- Lonca: Teşkilat Boru Budur
arkadaş en az her karekterimi toplarsam 500 tl ye akçe almışım
alan alıyo ama adamlar zaten oynayan oynuyor sunucu dolup taşıyor ne gerek var uğraşmaya bunlar bunada alışır deyip takmıyor birde bir hata daha gelmiş oyun geri sarıyo ne işse 200m çöpe gitti
alan alıyo ama adamlar zaten oynayan oynuyor sunucu dolup taşıyor ne gerek var uğraşmaya bunlar bunada alışır deyip takmıyor birde bir hata daha gelmiş oyun geri sarıyo ne işse 200m çöpe gitti