Nacizane bir tavsiye
Nacizane bir tavsiye
Oyunun eski günlerine dönebilmesi pek mümkün değil, çok başarılı bir oyunken çok yanlış yönetildiğini düşünüyorum ancak bu farklı bir konu. Eski halinin ortamı bile yeterdi, bu yüzden bir fikrim var. Max level'i 39 olan bir sunucu açılsa fena mı olur? Aşırı dolar diye tahmin ediyorum. Sonradan eklenen bölümler olmaz oyunda, olur biter. Eski oyuncuları da oyuna döndürebilecek bir hareket olur. İstenilirse çok rahat yapılabilir bu, ben de öyle tavsiye edeyim dedim. Hayırlı günler.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Nacizane bir tavsiye
Allah allah bu fikir nasıl kimsenin aklına gelmez daha önce, haklısın qamqi
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Aynen İKV nostalji server açılsın hırsından bi yerlerini yırtan insanlardan sıkıldım.tydixxx yazdı: ↑09 Mar 2018 13:14 Oyunun eski günlerine dönebilmesi pek mümkün değil, çok başarılı bir oyunken çok yanlış yönetildiğini düşünüyorum ancak bu farklı bir konu. Eski halinin ortamı bile yeterdi, bu yüzden bir fikrim var. Max level'i 39 olan bir sunucu açılsa fena mı olur? Aşırı dolar diye tahmin ediyorum. Sonradan eklenen bölümler olmaz oyunda, olur biter. Eski oyuncuları da oyuna döndürebilecek bir hareket olur. İstenilirse çok rahat yapılabilir bu, ben de öyle tavsiye edeyim dedim. Hayırlı günler.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Seni foruma döndürebildiysek , bu yeni gelen güncelleme ile yönetim bir şeyler başarmış demekki.tydixxx yazdı: ↑09 Mar 2018 13:14 Oyunun eski günlerine dönebilmesi pek mümkün değil, çok başarılı bir oyunken çok yanlış yönetildiğini düşünüyorum ancak bu farklı bir konu. Eski halinin ortamı bile yeterdi, bu yüzden bir fikrim var. Max level'i 39 olan bir sunucu açılsa fena mı olur? Aşırı dolar diye tahmin ediyorum. Sonradan eklenen bölümler olmaz oyunda, olur biter. Eski oyuncuları da oyuna döndürebilecek bir hareket olur. İstenilirse çok rahat yapılabilir bu, ben de öyle tavsiye edeyim dedim. Hayırlı günler.
39 luk güncelleme gelmeyeceğini bildiğim için artık fazla uzatmanın lüzmu yok.
Bu şekilde alabildiğiniz kadar keyif alın.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Börteçin
Bi bitmediniz hıaaaamtydixxx yazdı: ↑09 Mar 2018 13:14 Oyunun eski günlerine dönebilmesi pek mümkün değil, çok başarılı bir oyunken çok yanlış yönetildiğini düşünüyorum ancak bu farklı bir konu. Eski halinin ortamı bile yeterdi, bu yüzden bir fikrim var. Max level'i 39 olan bir sunucu açılsa fena mı olur? Aşırı dolar diye tahmin ediyorum. Sonradan eklenen bölümler olmaz oyunda, olur biter. Eski oyuncuları da oyuna döndürebilecek bir hareket olur. İstenilirse çok rahat yapılabilir bu, ben de öyle tavsiye edeyim dedim. Hayırlı günler.
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Lodos Sert Eser
Şu saatten sonra yapılacak hiç bir şey o eski günleri geri getirmez ve hatta tadını bile vermez güzel kardeşim.tydixxx yazdı: ↑09 Mar 2018 13:14 Oyunun eski günlerine dönebilmesi pek mümkün değil, çok başarılı bir oyunken çok yanlış yönetildiğini düşünüyorum ancak bu farklı bir konu. Eski halinin ortamı bile yeterdi, bu yüzden bir fikrim var. Max level'i 39 olan bir sunucu açılsa fena mı olur? Aşırı dolar diye tahmin ediyorum. Sonradan eklenen bölümler olmaz oyunda, olur biter. Eski oyuncuları da oyuna döndürebilecek bir hareket olur. İstenilirse çok rahat yapılabilir bu, ben de öyle tavsiye edeyim dedim. Hayırlı günler.
İnsanların bilincinde her zaman 39 un ötesi olacak ve 39 zamanındaki üstadlardan kim kaldı ki ?
Çoğusu yeni nesil, terbiyeden yoksun kalmış arkadaşlarımız maalesef.
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

Onu şu konuya gelen mesajlardan anladım zaten, düzgünce bir şey öneriyoruz; yok efendim kimsenin aklına gelmemiş miydi, yok bi bitmediniz vesaire. Ben çok rahatlıkla yapılabilecek bir şey öneriyorum, bunu yazarken bunun daha önce önerildiğine de emindim zaten. Sadece bir yetkili kaale alıp cevaplayacak mı, insanlar ne düşünüyor onu merak ettim. Yazılan şeylere bak.Sadraazam yazdı: ↑09 Mar 2018 14:22Şu saatten sonra yapılacak hiç bir şey o eski günleri geri getirmez ve hatta tadını bile vermez güzel kardeşim.tydixxx yazdı: ↑09 Mar 2018 13:14 Oyunun eski günlerine dönebilmesi pek mümkün değil, çok başarılı bir oyunken çok yanlış yönetildiğini düşünüyorum ancak bu farklı bir konu. Eski halinin ortamı bile yeterdi, bu yüzden bir fikrim var. Max level'i 39 olan bir sunucu açılsa fena mı olur? Aşırı dolar diye tahmin ediyorum. Sonradan eklenen bölümler olmaz oyunda, olur biter. Eski oyuncuları da oyuna döndürebilecek bir hareket olur. İstenilirse çok rahat yapılabilir bu, ben de öyle tavsiye edeyim dedim. Hayırlı günler.
İnsanların bilincinde her zaman 39 un ötesi olacak ve 39 zamanındaki üstadlardan kim kaldı ki ?![]()
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Lodos Sert Eser
Anlamana Sevindimtydixxx yazdı: ↑09 Mar 2018 15:07Onu şu konuya gelen mesajlardan anladım zaten, düzgünce bir şey öneriyoruz; yok efendim kimsenin aklına gelmemiş miydi, yok bi bitmediniz vesaire. Ben çok rahatlıkla yapılabilecek bir şey öneriyorum, bunu yazarken bunun daha önce önerildiğine de emindim zaten. Sadece bir yetkili kaale alıp cevaplayacak mı, insanlar ne düşünüyor onu merak ettim. Yazılan şeylere bak.Sadraazam yazdı: ↑09 Mar 2018 14:22Şu saatten sonra yapılacak hiç bir şey o eski günleri geri getirmez ve hatta tadını bile vermez güzel kardeşim.tydixxx yazdı: ↑09 Mar 2018 13:14 Oyunun eski günlerine dönebilmesi pek mümkün değil, çok başarılı bir oyunken çok yanlış yönetildiğini düşünüyorum ancak bu farklı bir konu. Eski halinin ortamı bile yeterdi, bu yüzden bir fikrim var. Max level'i 39 olan bir sunucu açılsa fena mı olur? Aşırı dolar diye tahmin ediyorum. Sonradan eklenen bölümler olmaz oyunda, olur biter. Eski oyuncuları da oyuna döndürebilecek bir hareket olur. İstenilirse çok rahat yapılabilir bu, ben de öyle tavsiye edeyim dedim. Hayırlı günler.
İnsanların bilincinde her zaman 39 un ötesi olacak ve 39 zamanındaki üstadlardan kim kaldı ki ?![]()
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Lonca: City Of Death
Bunu bende önermiştim ama yönetimden cevap yok. Gördüğün gibi oyuncu kitleside pek bi umursamaz tavırla konusuyor.tydixxx yazdı: ↑09 Mar 2018 15:07Onu şu konuya gelen mesajlardan anladım zaten, düzgünce bir şey öneriyoruz; yok efendim kimsenin aklına gelmemiş miydi, yok bi bitmediniz vesaire. Ben çok rahatlıkla yapılabilecek bir şey öneriyorum, bunu yazarken bunun daha önce önerildiğine de emindim zaten. Sadece bir yetkili kaale alıp cevaplayacak mı, insanlar ne düşünüyor onu merak ettim. Yazılan şeylere bak.Sadraazam yazdı: ↑09 Mar 2018 14:22Şu saatten sonra yapılacak hiç bir şey o eski günleri geri getirmez ve hatta tadını bile vermez güzel kardeşim.tydixxx yazdı: ↑09 Mar 2018 13:14 Oyunun eski günlerine dönebilmesi pek mümkün değil, çok başarılı bir oyunken çok yanlış yönetildiğini düşünüyorum ancak bu farklı bir konu. Eski halinin ortamı bile yeterdi, bu yüzden bir fikrim var. Max level'i 39 olan bir sunucu açılsa fena mı olur? Aşırı dolar diye tahmin ediyorum. Sonradan eklenen bölümler olmaz oyunda, olur biter. Eski oyuncuları da oyuna döndürebilecek bir hareket olur. İstenilirse çok rahat yapılabilir bu, ben de öyle tavsiye edeyim dedim. Hayırlı günler.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Daha önce defalarca yazıldı çizildi. Yok arkadaşlar yok! Yapılamaz bu. Yeni bölgeyi oynayın işte.