YÖNETİM BİR CEVAP LÜTFEN.
YÖNETİM BİR CEVAP LÜTFEN.
Dev ana parfümü ve phili tılsımı Dün sabahki bakımdan sonra düşmez oldu. Normalde en fazla 3 kez boş veriyor illaki düşüodu materyal. Dünden buyana ikisinide 50 den fazla kez kestim başka kesenlerede sordum hiç materyal düşmemiş. Bu bir hatamıdır yoksa yönetimimiz düşme yüzdesinde bayaa bi kısıtlamayamı gitti. Bunla ilgili bir bilgi alabilirmiyiz.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...

Eminönü Efeleri /Servane

Eminönü Efeleri /Servane
Re: YÖNETİM BİR CEVAP LÜTFEN.
tahminim ce 50lv altı karakterler ile kesenlere atmıyor aynı durum herkezde var
yada şarapcıdan görevi alıp yaseminle konuşmayanlara atmıyor benim fikrim.
yada şarapcıdan görevi alıp yaseminle konuşmayanlara atmıyor benim fikrim.

- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
İlgisizlik, üşengeçlik, maddi doymazlık ve bencillikle dolu bir ekibin yönetimindeyiz. Kimse kusura bakmasın.Servane yazdı: ↑09 Mar 2018 10:44 Dev ana parfümü ve phili tılsımı Dün sabahki bakımdan sonra düşmez oldu. Normalde en fazla 3 kez boş veriyor illaki düşüodu materyal. Dünden buyana ikisinide 50 den fazla kez kestim başka kesenlerede sordum hiç materyal düşmemiş. Bu bir hatamıdır yoksa yönetimimiz düşme yüzdesinde bayaa bi kısıtlamayamı gitti. Bunla ilgili bir bilgi alabilirmiyiz.
Gerçek Bu.
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

hahahhahahahahahahahahahhahahahahahahha.Sonra kızıyorlar bana niye saçma sapan yorumlar yapıyorsun diye.Ya ben bu adama mantıklı herhangi bir şey anlatamam ki,niye kendimi strese sokayım? Oynamayın olm sevmiyorsanız :d Bak ben seviyorum ama oynamıyorum çok emek istediği için ara ara hataları olduğu için.Bırakın siz de kurtulun biz de kurtulalım aw ya.Sadraazam yazdı: ↑09 Mar 2018 12:24İlgisizlik, üşengeçlik, maddi doymazlık ve bencillikle dolu bir ekibin yönetimindeyiz. Kimse kusura bakmasın.Servane yazdı: ↑09 Mar 2018 10:44 Dev ana parfümü ve phili tılsımı Dün sabahki bakımdan sonra düşmez oldu. Normalde en fazla 3 kez boş veriyor illaki düşüodu materyal. Dünden buyana ikisinide 50 den fazla kez kestim başka kesenlerede sordum hiç materyal düşmemiş. Bu bir hatamıdır yoksa yönetimimiz düşme yüzdesinde bayaa bi kısıtlamayamı gitti. Bunla ilgili bir bilgi alabilirmiyiz.
Gerçek Bu.
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Düşme oranları çok düşük. Uğraşmak isteyen bir kitle vardı ya, erkenden dizilmeyelim etmeyelim, buyrun yüzlerce defa kesin.
FATALFORCE