YÖNETİM BİR CEVAP LÜTFEN.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

YÖNETİM BİR CEVAP LÜTFEN.

Mesaj gönderen Servane »

Dev ana parfümü ve phili tılsımı Dün sabahki bakımdan sonra düşmez oldu. Normalde en fazla 3 kez boş veriyor illaki düşüodu materyal. Dünden buyana ikisinide 50 den fazla kez kestim başka kesenlerede sordum hiç materyal düşmemiş. Bu bir hatamıdır yoksa yönetimimiz düşme yüzdesinde bayaa bi kısıtlamayamı gitti. Bunla ilgili bir bilgi alabilirmiyiz.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane
Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Re: YÖNETİM BİR CEVAP LÜTFEN.

Mesaj gönderen ysfdzn »

tahminim ce 50lv altı karakterler ile kesenlere atmıyor aynı durum herkezde var
yada şarapcıdan görevi alıp yaseminle konuşmayanlara atmıyor benim fikrim.
Resim
ResimResimYSF - ElçarıkResimResim
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

Servane yazdı: 09 Mar 2018 10:44 Dev ana parfümü ve phili tılsımı Dün sabahki bakımdan sonra düşmez oldu. Normalde en fazla 3 kez boş veriyor illaki düşüodu materyal. Dünden buyana ikisinide 50 den fazla kez kestim başka kesenlerede sordum hiç materyal düşmemiş. Bu bir hatamıdır yoksa yönetimimiz düşme yüzdesinde bayaa bi kısıtlamayamı gitti. Bunla ilgili bir bilgi alabilirmiyiz.
İlgisizlik, üşengeçlik, maddi doymazlık ve bencillikle dolu bir ekibin yönetimindeyiz. Kimse kusura bakmasın.
Gerçek Bu.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Sadraazam yazdı: 09 Mar 2018 12:24
Servane yazdı: 09 Mar 2018 10:44 Dev ana parfümü ve phili tılsımı Dün sabahki bakımdan sonra düşmez oldu. Normalde en fazla 3 kez boş veriyor illaki düşüodu materyal. Dünden buyana ikisinide 50 den fazla kez kestim başka kesenlerede sordum hiç materyal düşmemiş. Bu bir hatamıdır yoksa yönetimimiz düşme yüzdesinde bayaa bi kısıtlamayamı gitti. Bunla ilgili bir bilgi alabilirmiyiz.
İlgisizlik, üşengeçlik, maddi doymazlık ve bencillikle dolu bir ekibin yönetimindeyiz. Kimse kusura bakmasın.
Gerçek Bu.
hahahhahahahahahahahahahhahahahahahahha.Sonra kızıyorlar bana niye saçma sapan yorumlar yapıyorsun diye.Ya ben bu adama mantıklı herhangi bir şey anlatamam ki,niye kendimi strese sokayım? Oynamayın olm sevmiyorsanız :d Bak ben seviyorum ama oynamıyorum çok emek istediği için ara ara hataları olduğu için.Bırakın siz de kurtulun biz de kurtulalım aw ya.
Resim
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

Düşme oranları çok düşük. Uğraşmak isteyen bir kitle vardı ya, erkenden dizilmeyelim etmeyelim, buyrun yüzlerce defa kesin.
FATALFORCE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön