Liste çok uzun.FPS oyun türü ile wsad kontrolün ne alakası var? Bizim oyunun mekanikleri click to move üzerine kurulmuş.Zaten savaşlar çok düz o yüzden wsad gerektirmiyor.Artık click to move MMORPG çıkmıyor ve sayıları çok az.Çünkü yeni MMO'lar çok daha seri savaş mekaniklerine sahip.Yakın zamanda çıkanlar ve birçok eski MMORPG de bu kontrole sahip.Ama dediğim gibi İKV'de savaş mekaniği WSAD kontrolü gerektirmiyor.Zaten tuhaf durumlar var mesela ileriye tıklayıp f4 çekince o yerde başlamak gibi.İKV'nin click to move'u bile değişik.Açıkçası wsad kontrol her zaman tercihimdir çünkü daha akıcı oluyor.Thrashmetal yazdı: ↑08 Mar 2018 09:42 FPS Oyunu değil bu bu zamana kaç tane MMORPG oyunda klavye ile yürüme gördün ?
Klavye ile yürüme istiyoruz
Re: Klavye ile yürüme istiyoruz
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Bu oyun.icin olmaz haciSerinplay yazdı: ↑08 Mar 2018 22:47Liste çok uzun.FPS oyun türü ile wsad kontrolün ne alakası var? Bizim oyunun mekanikleri click to move üzerine kurulmuş.Zaten savaşlar çok düz o yüzden wsad gerektirmiyor.Artık click to move MMORPG çıkmıyor ve sayıları çok az.Çünkü yeni MMO'lar çok daha seri savaş mekaniklerine sahip.Yakın zamanda çıkanlar ve birçok eski MMORPG de bu kontrole sahip.Ama dediğim gibi İKV'de savaş mekaniği WSAD kontrolü gerektirmiyor.Zaten tuhaf durumlar var mesela ileriye tıklayıp f4 çekince o yerde başlamak gibi.İKV'nin click to move'u bile değişik.Açıkçası wsad kontrol her zaman tercihimdir çünkü daha akıcı oluyor.Thrashmetal yazdı: ↑08 Mar 2018 09:42 FPS Oyunu değil bu bu zamana kaç tane MMORPG oyunda klavye ile yürüme gördün ?
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Ben şu zamana kadar FPS oyunlarda wsad kontrolü ile oynadım (Crysis ve serileri)click ile ise saldırı yapıyor diye biliyorum o yüzden örnek olarak bunu vermek istedim oynadığım MMORPG’lerde ise wsad kontrolü hatırlamadım başlığı rahatsız ettiğim için kusura bakmayınSerinplay yazdı: ↑08 Mar 2018 22:47Liste çok uzun.FPS oyun türü ile wsad kontrolün ne alakası var? Bizim oyunun mekanikleri click to move üzerine kurulmuş.Zaten savaşlar çok düz o yüzden wsad gerektirmiyor.Artık click to move MMORPG çıkmıyor ve sayıları çok az.Çünkü yeni MMO'lar çok daha seri savaş mekaniklerine sahip.Yakın zamanda çıkanlar ve birçok eski MMORPG de bu kontrole sahip.Ama dediğim gibi İKV'de savaş mekaniği WSAD kontrolü gerektirmiyor.Zaten tuhaf durumlar var mesela ileriye tıklayıp f4 çekince o yerde başlamak gibi.İKV'nin click to move'u bile değişik.Açıkçası wsad kontrol her zaman tercihimdir çünkü daha akıcı oluyor.Thrashmetal yazdı: ↑08 Mar 2018 09:42 FPS Oyunu değil bu bu zamana kaç tane MMORPG oyunda klavye ile yürüme gördün ?
-
- Salgın Koruyucusu
Kasa artırımı gibi, üretim ve toplama puanları sıfırlamak için çt kutuya gerek kalmadan sıfırlaya bilmek gibi bir çok sorun varken bu pekte sorun değil bizim için ama yapılması oynanım kolaylığı açısından güzel olur keşke oyuncuları dinleyen düşüncelerine önem gösteren bir yönetim olsa.
- KarakuleGFB
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşın önerisinde sorun yok. Verilen cevaplar aşırı berbat.
Şahsen bu verilen cevapları söyleyen kişilerin oyunda olduğunu düşünen insanlar oyunu oynamaz. Bu arada bu çok daha eski oyunlarda wasd yürüme sistemi kullanılan oyun bulunmaktadır. Aslında Ultima online gibi 2D bir oyun oynamıyoruz. Arkadaşın görüşüne katılıyorum. Bazı haritaların darlığı yada dokuların bugu yüzünden yeri geldiğinde saçma sapan yere tıklayınca hareket etmeden sabit durduğumuz oluyor.
Ayriyeten yarış oyunu vb. benzetme yapanların cidden oyun mecralarını takip etmelerini rica ediyorum. Hangi çağda yaşıyorsunuz. İstanbul Kıyamet vakti dışında oyun oynamıyorsanız büyük sorunlarınız var demektir. Her ne kadar oyunu sevseniz de bu bence bağımlılık düzeyine gelmiş. Etrafta olan iyi örnekleri görmeyip kendinize ve bu oyuna yapısal eleştiri konusunda bir şeyler katamıyorsunuz. İstekleri olanları oyun yapımcısıymış gibi terslenemiz de çok garip bir hareket.
Bu oyunun yapım aşamasında çalışan insanlar değilseniz. Lütfen insanların görüşlerine saygınız olsun.
Şahsen bu verilen cevapları söyleyen kişilerin oyunda olduğunu düşünen insanlar oyunu oynamaz. Bu arada bu çok daha eski oyunlarda wasd yürüme sistemi kullanılan oyun bulunmaktadır. Aslında Ultima online gibi 2D bir oyun oynamıyoruz. Arkadaşın görüşüne katılıyorum. Bazı haritaların darlığı yada dokuların bugu yüzünden yeri geldiğinde saçma sapan yere tıklayınca hareket etmeden sabit durduğumuz oluyor.
Ayriyeten yarış oyunu vb. benzetme yapanların cidden oyun mecralarını takip etmelerini rica ediyorum. Hangi çağda yaşıyorsunuz. İstanbul Kıyamet vakti dışında oyun oynamıyorsanız büyük sorunlarınız var demektir. Her ne kadar oyunu sevseniz de bu bence bağımlılık düzeyine gelmiş. Etrafta olan iyi örnekleri görmeyip kendinize ve bu oyuna yapısal eleştiri konusunda bir şeyler katamıyorsunuz. İstekleri olanları oyun yapımcısıymış gibi terslenemiz de çok garip bir hareket.
Bu oyunun yapım aşamasında çalışan insanlar değilseniz. Lütfen insanların görüşlerine saygınız olsun.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Tamam gelsin gelmesin demeyelim şunu diyelim o zaman , W A S D seçenği ile Mouse ile oynanabilirlik olsun ,KarakuleGFB yazdı: ↑09 Mar 2018 02:51 Arkadaşın önerisinde sorun yok. Verilen cevaplar aşırı berbat.
yani bi düzen gelip bi düzen kaldırılmasın ,
Kişiye seçme hakkı tanınsın.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- AyYildizli
- Cin Avcısı
Çok çok doğru. Verilen cevapların çoğu normal gelmedi bana da. Savunulur bir yanı yok tıklayarak hareket olayının. Oynayış sırasında pekçok aksaklığa neden oluyor.KarakuleGFB yazdı: ↑09 Mar 2018 02:51 Arkadaşın önerisinde sorun yok. Verilen cevaplar aşırı berbat.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Öyle deme birçok MMORPG de mevcut bir özellik.Thrashmetal yazdı: ↑08 Mar 2018 09:42 FPS Oyunu değil bu bu zamana kaç tane MMORPG oyunda klavye ile yürüme gördün ?
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

Cabal Online,Tera,Metin 2,Blade&Soul daha saymaya gerek var mı ?Thrashmetal yazdı: ↑08 Mar 2018 09:42 FPS Oyunu değil bu bu zamana kaç tane MMORPG oyunda klavye ile yürüme gördün ?
ExqosA