9 Yıllık Hakkımı helal etmiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: 9 Yıllık Hakkımı helal etmiyorum

Mesaj gönderen benibanladilar »

Helal olsun kardeşim düşüncelerimi aynen yazmışsın :grinning:
Bu kıprıslı arkadaş nasıl bir zeka örneğidir bende çözemedim.Kendini baya zeki zannediyor. :')
Her yorumu ayrı bi berbatlık.
En son AhiEvran tarafından 09 Mar 2018 11:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret içerikli Alıntı düzenlenmiştir.
Soydere044
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Soydere044 »

Adam isterse post kasar size göre isterse kasmaz kardeşim , ayrıca kişinin söylemlerini beğenmiyorsan ve sana hoş gelmiyorsa okumadan geçersin sağ üstte ! işareti var oradan da yöneticiye şikayet edersin.
Şunuda söyleyim.
Af buyurda adama kabahat bulmuşsunuz yok yönetimi savunuyor şöyle böyle diye ,
Kişiye hakaret etmek daha büyük ayıp bilmem farkettiniz mi ?
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Soydere044 yazdı: 09 Mar 2018 02:25 Adam isterse post kasar size göre isterse kasmaz kardeşim , ayrıca kişinin söylemlerini beğenmiyorsan ve sana hoş gelmiyorsa okumadan geçersin sağ üstte ! işareti var oradan da yöneticiye şikayet edersin.
Şunuda söyleyim.
Af buyurda adama kabahat bulmuşsunuz yok yönetimi savunuyor şöyle böyle diye ,
Kişiye hakaret etmek daha büyük ayıp bilmem farkettiniz mi ?
İşlerine geldi mi hocam gelmedi mi post kasıyor derler. Boşver takma kardeşim.bak bana dalgasına giriyorum
Kullanıcı avatarı
Ertugrulgazi11
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ertugrulgazi11 »

Öncelikle Her konuma Laf atan şahıs Kelime yapıp bilmişlik taslayıp adamlık yapanları doğru görünüp eğri olanları çok gördük sende onlardansın Hassasiyetimi anlayan arkadaşlar size de teşekkür ederim Umutmayın ki Bu hayatta Kuralları İtaat etmemizi bekleyenler Bir bir tatmıştır adaletin şerbetini Yeri geldiğinde Mahkemeler bile vicdanen kara veriyor.Size Diyeceğim Şunlardır Yıllarca Bölge gelmedi Biz Hep aynı şeyleri yaptık Akçe çıktı şu paralı bu paralı dediler yine bırakmadık Oyunda ne Bi yönetim var ne bi hak var ne bi adalet var anca sus verirler o işte on numaralar bide tanıdığı iseniz alırsınız silinen çalınan ne var ise Deniz i de adalet ararken İdam etmediler mi Bizi susturabilirsiniz güç sizin hadi eyvallah
I Y I
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Ertugrulgazi11 yazdı: 09 Mar 2018 05:22 Öncelikle Her konuma Laf atan şahıs Kelime yapıp bilmişlik taslayıp adamlık yapanları doğru görünüp eğri olanları çok gördük sende onlardansın Hassasiyetimi anlayan arkadaşlar size de teşekkür ederim Umutmayın ki Bu hayatta Kuralları İtaat etmemizi bekleyenler Bir bir tatmıştır adaletin şerbetini Yeri geldiğinde Mahkemeler bile vicdanen kara veriyor.Size Diyeceğim Şunlardır Yıllarca Bölge gelmedi Biz Hep aynı şeyleri yaptık Akçe çıktı şu paralı bu paralı dediler yine bırakmadık Oyunda ne Bi yönetim var ne bi hak var ne bi adalet var anca sus verirler o işte on numaralar bide tanıdığı iseniz alırsınız silinen çalınan ne var ise Deniz i de adalet ararken İdam etmediler mi Bizi susturabilirsiniz güç sizin hadi eyvallah
Bakın tartışma uzuyor gidiyor , bir yorum bir yorum derken olacak iş değil , kısa ve öz şunları sorayım , dahada bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.

Sen bu oyunu oyna diye kafana silah mı dayadılar , zorunlu mu kıldılar ?
Oyunu bırakmadık , akçe sistemi geldi vesaire yazmışsın , keşke zamanında bıraksaydın oyunu ,
Kendi rızanla yapıp gelip burda konuşuyorsun. Yapmasaydın madem.
Adalet arıyorsunda , Oyunun belli başlı bir kuralları var , bu kuralları çiğneme derdinde ve niyetindeysen , oyuna niye başladın tekrar sorayım ? Çok kısıtlamışlar madem , niye devam ettin ?

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Ertugrulgazi11
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ertugrulgazi11 »

Lan kefere sadece sana gülüyorum ama bu konuşmalarınla seni haklı bulan olmaz kesin birinin maşasısın bu hayatta boşa yaşıyorsun gerisini anladım 😅Şimdi sevdir git başkalarının durumuna yorum yap Allah'ın keferesi seni
I Y I
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Benimde bir arkadasin carinin ustunu attilar bizde boyle almaya calistik ama yemiyorlar.3 ve uzeri esya atildiginda calindigi belli oluyor.Gecmis olsun arkadas hastaymis fakat oyunu yillardir oynuyor heralde esya atmayi ogrenmis / ustu cikartip atmayi ogrenmis.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

bu dilitemiz denilen trollü yalaka şekeri yalayanın iletilerinin silinmesini istiyorum 2009dan beri forumu kullanırım bu hesabımla da 2010dan beri attığım ileti sayısına bakın.
Yobazlıkta hat safhayı açtınız aynı şey bir başınıza gelsinde o zaman göreceğiz forumda ileti açarken sizi
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

Serinplay yazdı: 08 Mar 2018 22:37
yunusreyy yazdı: 08 Mar 2018 22:30 ticareti olmayan bir item,neden silinebiliyor ?
Resim

Fazladan düştüğü ve yer kapladığı,çöp olduğu için siliniyor olabilir mi? :)
çok saçma değil mi bu onların sorunu fazladan yer kaplıyorsa o zaman düşmesin.
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhabalar;

Forumun amacı özet olarak belli kararlara varmak değil, konuyu değişik anlayışlarla, farklı boyutlarıyla ortaya koymaktır. Yapacağınız yorum/lar ile birbirimizi iğneleyeci, kırıcı cümleler ile hiç bir yere varılamayacağı da aşikar.

Konuyu amacı dışından çıktığı için kilitliyorum.

İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön