karaköy kolaylaştırma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

karaköy kolaylaştırma

Mesaj gönderen Gerrard8 »

şimdi karaköy görevleri için hol görevlerini yapmamız gerekiyor mu? yoksa salon görevi sadeece giriş için mi gerekli
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Parallax Phenomenon

Re: karaköy kolaylaştırma

Mesaj gönderen Windowss »

Karaköy görevlerine devam edebilmen için hol görevlerini yapman şart. Salon ve azul görevi giriş için yeterli sadece
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Windowss yazdı: 08 Mar 2018 23:05 Karaköy görevlerine devam edebilmen için hol görevlerini yapman şart. Salon ve azul görevi giriş için yeterli sadece
Katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Yuh artık ya. 28. seviyedeki bir görev ile neden bölgeye girişe izin verilir?
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Sora yazdı: 08 Mar 2018 23:12 Yuh artık ya. 28. seviyedeki bir görev ile neden bölgeye girişe izin verilir?
Merhaba İKV Severler,

Sizlerden gelen yoğun istek üzerine Karaköy bölgesine erişimi daha da kolaylaştırdık. Karaköy'e girebilmek için artık Philotheos'un Salonu [28] görevini tamamlamış olmak yeterli olacak.

08 Mart sabahı itibariyle Karaköy bölgesine giriş gereksinimi geçerli olacaktır.

Tüm oyuncularımızın bilgisine sunar, iyi günler dileriz.

viewtopic.php?f=46&t=149125

'' Hol görevlerini yapmak KRİTİK HATA yüzünden çok zordu bundan dolayı bi kolaylaştırma geldi.''
Ama giren kişiler Karaköy görevlerini alabilmek için HOL Görevlerini ve diğer görevleri tamamlamak zorundalar.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sora yazdı: 08 Mar 2018 23:12 Yuh artık ya. 28. seviyedeki bir görev ile neden bölgeye girişe izin verilir?
Onu bilmiyorum ama 49. Seviye olma sınırı da var
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

Vasıfsız elemanların sayısını yükseltmek için yapıldı resmen.

Değil kesmek daha milislere dokunamayacak kadar itemi olmayanlar girse ne olur girmese ne olur ?
Karaköy çoğu oyuncunun barındığı bir bölge zaten bir de böyle bir gerelsizlik gayet saçma.

Bu oyun her zaman bir sıra üzerinde ilerledi. Şimdi bunu bozmanın hiçbir manası yoktur.
Zaten bölgeye girilebilse dahi görevler vb. alınamadığından elinde sonunda bölge için gereken görevler yapılacaktı.

Yönetimin ilgileniyoruz, yapıyoruz ayağına getirmek için uyguladığı bir güncelleme.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DavidBeckham »

Sadraazam yazdı: 09 Mar 2018 09:41 Vasıfsız elemanların sayısını yükseltmek için yapıldı resmen.

Değil kesmek daha milislere dokunamayacak kadar itemi olmayanlar girse ne olur girmese ne olur ?
Karaköy çoğu oyuncunun barındığı bir bölge zaten bir de böyle bir gerelsizlik gayet saçma.

Bu oyun her zaman bir sıra üzerinde ilerledi. Şimdi bunu bozmanın hiçbir manası yoktur.
Zaten bölgeye girilebilse dahi görevler vb. alınamadığından elinde sonunda bölge için gereken görevler yapılacaktı.

Yönetimin ilgileniyoruz, yapıyoruz ayağına getirmek için uyguladığı bir güncelleme.
Kesinlikle katılıyorum size.Kritik hata geçerli bir bahane mi orası tartışılır.Her 3 dakikada bir kritik hata almama rağmen(holde) yadırganmadım oyunuma devam ettim bir şekilde tamamladım görevleri.Şuan da az büz girerek 53 Lv oldum karaköyde.Kritik hata yüzünden 3 haftada bitirdim hol görevlerini bu arada.Dediğiniz gibi yönetimde göz boyamak için böyle bir uygulamaya yöneldi.
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

Çok saçma bir uygulama bu kim talep etmiş biz niye görmedik yoğun talebi aynı zorluk herkes için geçerli değil ben her çara birer gece uğraştım şahsen görevsizlik girilmesinden pek memnun değilim.
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

muhammetali395 yazdı: 09 Mar 2018 11:06 Çok saçma bir uygulama bu kim talep etmiş biz niye görmedik yoğun talebi aynı zorluk herkes için geçerli değil ben her çara birer gece uğraştım şahsen görevsizlik girilmesinden pek memnun değilim.
Meteora, yeraltına, hole neden görev yapılmadan giriliyor peki? Oralara da görev zorunluluğu getirilirse, bu düşüncende haklı olabilirsin.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön