karaköy kolaylaştırma
karaköy kolaylaştırma
şimdi karaköy görevleri için hol görevlerini yapmamız gerekiyor mu? yoksa salon görevi sadeece giriş için mi gerekli
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: karaköy kolaylaştırma
Karaköy görevlerine devam edebilmen için hol görevlerini yapman şart. Salon ve azul görevi giriş için yeterli sadece
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Yuh artık ya. 28. seviyedeki bir görev ile neden bölgeye girişe izin verilir?
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Merhaba İKV Severler,
Sizlerden gelen yoğun istek üzerine Karaköy bölgesine erişimi daha da kolaylaştırdık. Karaköy'e girebilmek için artık Philotheos'un Salonu [28] görevini tamamlamış olmak yeterli olacak.
08 Mart sabahı itibariyle Karaköy bölgesine giriş gereksinimi geçerli olacaktır.
Tüm oyuncularımızın bilgisine sunar, iyi günler dileriz.
viewtopic.php?f=46&t=149125
'' Hol görevlerini yapmak KRİTİK HATA yüzünden çok zordu bundan dolayı bi kolaylaştırma geldi.''
Ama giren kişiler Karaköy görevlerini alabilmek için HOL Görevlerini ve diğer görevleri tamamlamak zorundalar.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Vasıfsız elemanların sayısını yükseltmek için yapıldı resmen.
Değil kesmek daha milislere dokunamayacak kadar itemi olmayanlar girse ne olur girmese ne olur ?
Karaköy çoğu oyuncunun barındığı bir bölge zaten bir de böyle bir gerelsizlik gayet saçma.
Bu oyun her zaman bir sıra üzerinde ilerledi. Şimdi bunu bozmanın hiçbir manası yoktur.
Zaten bölgeye girilebilse dahi görevler vb. alınamadığından elinde sonunda bölge için gereken görevler yapılacaktı.
Yönetimin ilgileniyoruz, yapıyoruz ayağına getirmek için uyguladığı bir güncelleme.
Değil kesmek daha milislere dokunamayacak kadar itemi olmayanlar girse ne olur girmese ne olur ?
Karaköy çoğu oyuncunun barındığı bir bölge zaten bir de böyle bir gerelsizlik gayet saçma.
Bu oyun her zaman bir sıra üzerinde ilerledi. Şimdi bunu bozmanın hiçbir manası yoktur.
Zaten bölgeye girilebilse dahi görevler vb. alınamadığından elinde sonunda bölge için gereken görevler yapılacaktı.
Yönetimin ilgileniyoruz, yapıyoruz ayağına getirmek için uyguladığı bir güncelleme.
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Kesinlikle katılıyorum size.Kritik hata geçerli bir bahane mi orası tartışılır.Her 3 dakikada bir kritik hata almama rağmen(holde) yadırganmadım oyunuma devam ettim bir şekilde tamamladım görevleri.Şuan da az büz girerek 53 Lv oldum karaköyde.Kritik hata yüzünden 3 haftada bitirdim hol görevlerini bu arada.Dediğiniz gibi yönetimde göz boyamak için böyle bir uygulamaya yöneldi.Sadraazam yazdı: ↑09 Mar 2018 09:41 Vasıfsız elemanların sayısını yükseltmek için yapıldı resmen.
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Çok saçma bir uygulama bu kim talep etmiş biz niye görmedik yoğun talebi aynı zorluk herkes için geçerli değil ben her çara birer gece uğraştım şahsen görevsizlik girilmesinden pek memnun değilim.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Meteora, yeraltına, hole neden görev yapılmadan giriliyor peki? Oralara da görev zorunluluğu getirilirse, bu düşüncende haklı olabilirsin.muhammetali395 yazdı: ↑09 Mar 2018 11:06 Çok saçma bir uygulama bu kim talep etmiş biz niye görmedik yoğun talebi aynı zorluk herkes için geçerli değil ben her çara birer gece uğraştım şahsen görevsizlik girilmesinden pek memnun değilim.