KEŞKE GÜNCELLEME GELMESEYDİ OYUNA GİREBİLSEYDİK LAUNCHER HATASI
KEŞKE GÜNCELLEME GELMESEYDİ OYUNA GİREBİLSEYDİK LAUNCHER HATASI
Format atalı 1 hafta oldu oyunun açıldığı ilk gün girebildim cumartesi günü oyuna açtığımda _launcher.dll güncelleniyor diyor daha sonra görüntü ayarları sıfırlandı diyor tamam'a basıyoruz aynı şey tekrarlanıyor sanırım sonsuz bir döngü keşke güncelleme gelmeseydi adam gibi oyunumuza devam etseydik !
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Re: KEŞKE GÜNCELLEME GELMESEYDİ OYUNA GİREBİLSEYDİK LAUNCHER HATASI
Forumda buna benzer konu açılıp çözümü yazılmıştı.Arama kısmından ilgili konuyu bulmanı öneririm.

- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Yönetim cevaplamıştı bunu ,FuRiNa yazdı: ↑06 Mar 2018 21:54 Format atalı 1 hafta oldu oyunun açıldığı ilk gün girebildim cumartesi günü oyuna açtığımda _launcher.dll güncelleniyor diyor daha sonra görüntü ayarları sıfırlandı diyor tamam'a basıyoruz aynı şey tekrarlanıyor sanırım sonsuz bir döngü keşke güncelleme gelmeseydi adam gibi oyunumuza devam etseydik !
Aşşağıdaki linkte , Alternatif 1 ' den oyunu indirip (önce format attım , ayrıca sistem gereksinimlerinden uyumluluk sorunu giderden Wista yada Xp yapmalısın) Oyuna girdim açılıyor , umarım bozulmaz.
viewtopic.php?f=46&t=148922

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Yok be hocam denedim yine olmuyor. Nedenini bir çözemedim gitti dll de indirdim oda fark ettirmiyordiltemiz yazdı: ↑07 Mar 2018 18:16Yönetim cevaplamıştı bunu ,FuRiNa yazdı: ↑06 Mar 2018 21:54 Format atalı 1 hafta oldu oyunun açıldığı ilk gün girebildim cumartesi günü oyuna açtığımda _launcher.dll güncelleniyor diyor daha sonra görüntü ayarları sıfırlandı diyor tamam'a basıyoruz aynı şey tekrarlanıyor sanırım sonsuz bir döngü keşke güncelleme gelmeseydi adam gibi oyunumuza devam etseydik !
Aşşağıdaki linkte , Alternatif 1 ' den oyunu indirip (önce format attım , ayrıca sistem gereksinimlerinden uyumluluk sorunu giderden Wista yada Xp yapmalısın) Oyuna girdim açılıyor , umarım bozulmaz.
viewtopic.php?f=46&t=148922
Hem oynamak isteyip hem güncelleme gelmeseydi demek ? Launcher hata vermeseydi aynı şekilde düşünür müydün acaba 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Burada güncelleme yararlı değil de zararlı oldu eldekini de kaybettik vurgusu yapılmış.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Güncelleme gelmediğinde de bas bas güncelleme gelsin diye bağırıyordu herkes

- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
İşletim sistemini eski bir versiyon yaparsa , giriş hatası sorunu kalkabilir.Genellikle Windows 10 kullanıcıları bu tarz ve benzeri hataları almaktalar.
Windows Xp , Windows Vista , tercih edilirse daha güzel olur.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒