Dev ana parfümü ve phi tılsımı düşmüyor..
Re: Dev ana parfümü ve phi tılsımı düşmüyor..
Evet guncelleme ile materyal dusme oranlari azaltildi desek bugun 20 defa ust uste devana kestim hic materyal dusmedi. 3 4 gundur kesiyorum normalde en fazla 3 kesimde materyal vermedigi olmustu. 20 kesimde vermemesi bir hatami var sorusunu akillara getiriyor.yoneticilerimizden bu konuya bi gozatmalarini istiyoruz.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...

Eminönü Efeleri /Servane

Eminönü Efeleri /Servane
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Güncelleme geleli daha ilk hafta olmadı , zaten çoğu kişi üretimden aldı nasibini , 59 luk asa için toplanıyorsa bu madenlerServane yazdı: ↑08 Mar 2018 21:56 Evet guncelleme ile materyal dusme oranlari azaltildi desek bugun 20 defa ust uste devana kestim hic materyal dusmedi. 3 4 gundur kesiyorum normalde en fazla 3 kesimde materyal vermedigi olmustu. 20 kesimde vermemesi bir hatami var sorusunu akillara getiriyor.yoneticilerimizden bu konuya bi gozatmalarini istiyoruz.
Zorlaştırılması iyi olmuş.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Eger zorlastirildiysa bencede iyi olmus iyiki kesmisiz 3 4 gun
ama 20 kesimdede dusmemeside abes olur.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...

Eminönü Efeleri /Servane

Eminönü Efeleri /Servane
-
ismailaslan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
5 saattir kafadan 30 kere phi kestim 1 tane tılsım atmadı 50 lwlim

-
ismailaslan
- FareAdam Düşmanı

4 saattir phi kesiyorum 1 tane tilsım atmadi kafayi yemek üzereyim 

- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kabadayılar
Büyük ihtimalle düşmesini zorlaştırdılar.Bu gün sadece bir kere Dev ana kestim onda da atmadı bir şey.
Ama level konusunda dediklerinize katılmıyorum.49 levelde ve 50 levelde kestim düne kadar gayet güzel oranlarda düştü.Şimdiye kadar 10 tane sattığımı sayarsam 19 dev ana parfümü, 6 phili tılsımı düşürmüştüm.Bu saydıklarımı kesim sayısına vurduğumda 30 dev anada 19, 10-15 küsür philide 6 tılsım düşmüştü.Zor düşmesi piyasasını yükseltir bu gidişle elde tutmaya bakayım bari
Ama level konusunda dediklerinize katılmıyorum.49 levelde ve 50 levelde kestim düne kadar gayet güzel oranlarda düştü.Şimdiye kadar 10 tane sattığımı sayarsam 19 dev ana parfümü, 6 phili tılsımı düşürmüştüm.Bu saydıklarımı kesim sayısına vurduğumda 30 dev anada 19, 10-15 küsür philide 6 tılsım düşmüştü.Zor düşmesi piyasasını yükseltir bu gidişle elde tutmaya bakayım bari
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
-
ismailaslan
- FareAdam Düşmanı

....
En son ismailaslan tarafından 09 Mar 2018 02:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Ben her gün 1 2 tane düşünüyorumKiNgHaKkI yazdı: ↑09 Mar 2018 02:41 Büyük ihtimalle düşmesini zorlaştırdılar.Bu gün sadece bir kere Dev ana kestim onda da atmadı bir şey.
Ama level konusunda dediklerinize katılmıyorum.49 levelde ve 50 levelde kestim düne kadar gayet güzel oranlarda düştü.Şimdiye kadar 10 tane sattığımı sayarsam 19 dev ana parfümü, 6 phili tılsımı düşürmüştüm.Bu saydıklarımı kesim sayısına vurduğumda 30 dev anada 19, 10-15 küsür philide 6 tılsım düşmüştü.Zor düşmesi piyasasını yükseltir bu gidişle elde tutmaya bakayım bari![]()
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Evet bugün pek atmadı düne nazaran demek ki artık zorlaştı. Şuan elinde olanlar için iyi haber demek buKiNgHaKkI yazdı: ↑09 Mar 2018 02:41 Büyük ihtimalle düşmesini zorlaştırdılar.Bu gün sadece bir kere Dev ana kestim onda da atmadı bir şey.
Ama level konusunda dediklerinize katılmıyorum.49 levelde ve 50 levelde kestim düne kadar gayet güzel oranlarda düştü.Şimdiye kadar 10 tane sattığımı sayarsam 19 dev ana parfümü, 6 phili tılsımı düşürmüştüm.Bu saydıklarımı kesim sayısına vurduğumda 30 dev anada 19, 10-15 küsür philide 6 tılsım düşmüştü.Zor düşmesi piyasasını yükseltir bu gidişle elde tutmaya bakayım bari![]()
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt