9 Yıllık Hakkımı helal etmiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ertugrulgazi11
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

9 Yıllık Hakkımı helal etmiyorum

Mesaj gönderen Ertugrulgazi11 »

Yıllardır Oynadığımız İyisiyle Kötüsüyle Mücadele Edip Dostluklar Kazandığımız bu oyunda Saatlerimizi Paralarımızı Emeklerimizi Uykularımızı harcadık Ct lerdn Migratlardan Çıkmadık ne yönetimden nede gm lerden fazla bi talepte Bulunmadık Lakin Onlar vicdanını kaybetmiş tek odakları para hırsı olmuştur benım karakterimin üstü atılmıştır engellı kardeşim yüzünden ve geçen 9 yıllık emeğim için defalarca destek e eşya iadesi için yazmış red cevabı almışımdır belki beni engellerler forumdan kaldırırlar ama ben sonuna kadar mücadelemi vericeğim hakkım olanı almak için alamassamda yine bu yola baş koydum arkadaşlar kardeşlerim haksızlıgın Karşısında Susarsanız Hakkınızla Birlikte Şerefinizi'de kaybedersiniz Diyen Hz.Ali(r.a) değilmidir.?
I Y I
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

Re: 9 Yıllık Hakkımı helal etmiyorum

Mesaj gönderen Whoods »

Dostum değil 9 istersen 1 asır oyna bu oyunu senin onların üzerinde hiçbir hakkın olamaz. Onlar sana illa vaktini burda harca paranı burada harca diye dayattı mı birşeyler ? Hayır.

Benden izinsiz değil kardeşim babam bile bilgisayarıma dokunamaz dokunmaz bilgisayarım benim kişisel eşyam

Herşey bir yana kardeşine Allahtan acil şifalar dilerim ama sen o bilgisayarı o oyun açıkiken kardeşine teslim edebiliyor isen bunu da göze almış sayılırsın

Diyeceksin ki oyunu açık bıraktım A.F.K. idim o zaman o bilgisayarda ekran koruycu var şifreleme sistemi var değil mi ? Ki ona yok deme ihtimalin yok çünki şu an en dandik cihazlarda bile bu güvenlik sistemleri olmaz ise olmaz koy şifreni 5 dakka afk kalınca oto kilitlesin bilgisayarını

Yani kendi sorumsuzluklarını kimseye mâl edemezsin, etmemelisin. Ettiysen de bu senin aybındır.
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Whoods yazdı: 08 Mar 2018 00:43 Dostum değil 9 istersen 1 asır oyna bu oyunu senin onların üzerinde hiçbir hakkın olamaz. Onlar sana illa vaktini burda harca paranı burada harca diye dayattı mı birşeyler ? Hayır.

Benden izinsiz değil kardeşim babam bile bilgisayarıma dokunamaz dokunmaz bilgisayarım benim kişisel eşyam

Herşey bir yana kardeşine Allahtan acil şifalar dilerim ama sen o bilgisayarı o oyun açıkiken kardeşine teslim edebiliyor isen bunu da göze almış sayılırsın

Diyeceksin ki oyunu açık bıraktım A.F.K. idim o zaman o bilgisayarda ekran koruycu var şifreleme sistemi var değil mi ? Ki ona yok deme ihtimalin yok çünki şu an en dandik cihazlarda bile bu güvenlik sistemleri olmaz ise olmaz koy şifreni 5 dakka afk kalınca oto kilitlesin bilgisayarını

Yani kendi sorumsuzluklarını kimseye mâl edemezsin, etmemelisin. Ettiysen de bu senin aybındır.
+1

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Ertugrulgazi11
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Madem Eşya iade diye bi Sistem vardır Atılan silinen itemler geri verilmelidir bunda ayıplık bişey yoktur kul hatasız olmaz bu hayatta sadece ölüme çare yokken diğer herşeye çare vardır insanlık vicdan ayrı bi meseledir ama görüyorum ki herşey işine geldiği gibi davranır boşuna dememişler ateş düştüğü yeri yakar diye.
I Y I
Kullanıcı avatarı
Ertugrulgazi11
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Önemli: Eşya İade desteği sadece yanlışlıkla silinen eşyalara yönelik verilen bir destektir. Hesap sorumluluğu tamamen kullanıcılara aittir. Hesap paylaşımı durumunda silinen eşyalar için iade başvurusu kabul edilmez.
Eşya İade başvurusu; eşya silindikten sonra en geç 7 gün içerisinde yapılmalıdır.

Her karakter için sadece 1 defa Eşya İade desteği verilir. İade edilen eşyanın 1 veya daha fazla olması, kullanıcının isim değiştirmiş olması durumu değiştirmemektedir.
I Y I
Kullanıcı avatarı
Ertugrulgazi11
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Daha önce eşya iade almadıgım için hak benimdir .
I Y I
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Kendi sorunun cevabı kendinde aslında , yönetim buna birşey yapamaz o niye ?

İlk Mesajında bunu sen yazdın '' benım karakterimin üstü atılmıştır engellı kardeşim yüzünden ''

Altta ne diyor ?

Önemli: Eşya İade desteği sadece yanlışlıkla silinen eşyalara yönelik verilen bir destektir.
Hesap sorumluluğu tamamen kullanıcılara aittir. Hesap paylaşımı durumunda silinen eşyalar için iade başvurusu kabul edilmez.
Eşya İade başvurusu; eşya silindikten sonra en geç 7 gün içerisinde yapılmalıdır.

Her karakter için sadece 1 defa Eşya İade desteği verilir. İade edilen eşyanın 1 veya daha fazla olması, kullanıcının isim değiştirmiş olması durumu değiştirmemektedir.

Diyorki Hesap Sorumluluğu kullanıcıya aittir.
Kardeşin siliyor senin sonradan haberin oluyor.
Benim çevremde ve ailemde herkesin çoluğu çocuğu var , Allah var , bilgisayarı açık bırakıp gitmedim hele oyun açık hiç gitmedim.Kabahatli olan sensin , kendi hesabından da sen sorumlusun kalkıpta yönetimden item vermesini bekleme. ,

İtemini kardeşim silsin sonra ben itemlerimi geri alayım ?
Bende teyzemin oğlunu getireyim hepsini sildirteyim bilerek veya bilmeyerek , sonra geri isteyeceğim itemlerimi varmı la öyle iş ?
Yönetime hakkını helel etmiyorum yazmışsın ya , Aslında yönetim bu yorumları görünce , Ulan biz neyin içine düştük diyordur.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Kardeş niye etmiyon yancak şimdi hepsi
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Arkadaşlar hemen taşlamayın adamı.Bir konuda haklı.Sonuçta kardeşi silmiş olsa da yanlışlıkla ibaresi konabilir.Hesabın bu arkadaşın mı yoksa kardeşinin mi olduğu belli mi?
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Ertugrulgazi11
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Hesap benim ustam evimde odamda açıktı kardeşimde heves etmiş oturmuş hasta kendisi atmış olan bu daha önce iade talebi almadım ama vermiyorlar ne diyeyim bütün emeklerim gitti burda kelime yapan artistlerde anca klavye erkekliği yapıyorlar
I Y I
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön