karaköye giremiyorum
-
Furkan127
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life and Death
karaköye giremiyorum
yeni gelen özellikle artık hol görevlerini yapmadan karaköye giriliyor ama şuan deniyorum görevi vermiyor phileteous salonu yapmak lazımmış onuda yaptım görev alamıyorum yardım edeerseniz sevinirim
Re: karaköye giremiyorum
görev almana gerek yok eğer azul ve philin salonunu yaptıysan direk tıklayıp girebiliyorsun, ama 20 lvl fareadamların ordaki örsün yanında bulunan tekneden girmelisin. ayrıca 49lvl olman gerekiyor diye biliyorum.
düzeltme: azul görevini kaldırmışlar sanırım nerullun açıklamasından silinmiş. philin salonu yeterliymiş.
düzeltme: azul görevini kaldırmışlar sanırım nerullun açıklamasından silinmiş. philin salonu yeterliymiş.
-
Furkan127
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life and Death
levazım görev vermiyor neden ?
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Azul ve philotheos kes yeter
levazımın görev vermesi için hol görevleri yapılmış olmalı, yapılan 'kolaylık' sadece karaköye girmek için.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Nerull , açıklamasındaki başlıkta diyor ki güzel kardeşim ' Karaköy'e Giriş Artık Daha Kolay ! ' diyor . Açıklamayı okursan da Karaköy erişimi kolaylaştırdı diyor . Sadece giriş için gerekli görevler basitleştirildi .
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
Görevsiz giriliyor ama karaköy görevlerini alamıyorsun hol görevlerini yapman gerekiyor onları almak içinde en az bir kez gaffar kesmen
Gizlenmiş İçerikGöster