Selam dostlar
Karaköy de kasmaya çalışan 51 seviye bir şifacıyım gördüğüm kadarıyla Şifa büyü kritik ve savunma efsunlu itemler mevcut sorum şu ben şuan ki çeşitliliğin içinde nasıl bir efsun kombinasyonu izlemeliyimki hem kolay kolay yatmayıp hem bol şifa dağıtabileyim çeşitlilik hala 39 zamanı gibi değil fakat gene de kendimize göre dizilimler yapabiliriz diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Karaköy item dizim önerileri
Re: Karaköy item dizim önerileri
Öncelikle ilk hedefiniz yaşlı kadında satılan 50. Seviye asa olsun. Bu asa sizi neredeyse üzerinizi tamamen dizene kadar bile götürür ( takriben minimum 1 sene?) . Yükseltme olarak iki efsun da tercih edilebilir. Size kalmış.
Şifacılarda (buyu şifa) efsunu sadece 1x etkilediğinden dolayı ( buyuculerde 4x) özellikle mazhar osman-berso eşyalara yönelmenizi şiddetle öneririm. Kritik efsunu bu süreçte -neredeyse- iyileştirme efsunu kadar önemli sizin için. 55 ve 50. Seviye arasında çok ucuk bir miktar olmadıgından ucuz bulabiliyorsanız tabii ki 55lik iyileştirme efsununu alin. Ama mazhar Osman Fiyat performans olarak çok daha iyi bana Kalırsa.
Şifacılarda (buyu şifa) efsunu sadece 1x etkilediğinden dolayı ( buyuculerde 4x) özellikle mazhar osman-berso eşyalara yönelmenizi şiddetle öneririm. Kritik efsunu bu süreçte -neredeyse- iyileştirme efsunu kadar önemli sizin için. 55 ve 50. Seviye arasında çok ucuk bir miktar olmadıgından ucuz bulabiliyorsanız tabii ki 55lik iyileştirme efsununu alin. Ama mazhar Osman Fiyat performans olarak çok daha iyi bana Kalırsa.
- CaRPeDieMII
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: A T A
İyileştirme ve zırh savunma itemleri yapabilirsin
[*]IıICaRPeDieMIıI CaRPeDieMII SİNCE 2010 A T A[/b]
Daha önceden hazırlamış olduğum efsun listesinden Karaköy bölgesindeki mevcut efsunlara bakabilirsin.
Karaköy Bölgesi Efsunları
En önemli eşya hiç şüphesiz ki verdiği değerler bakımından asadır.İlk olarak Yaşlı kadında satılan 50 veya 55.seviye asayı ürettikten sonra diğer eşyalarını mevcut parana göre birincil efsun olarak İyileştirme Büyülerini tercih ederek satın almalısın.
İkincil efsunda da Büyü Kritik Şansı+Savunma veya Büyü Kritik Şansı+Maksimum Kudreti tercih etmen gerekiyor.Boss'lardan nadide olarak eldiven,ceket,pantolon ve ayakkabı düştüğünü göz önüne alırsak geçici olarak alacağın bu eşyalar tek efsun olabilirler.Ama yüzük kolye ve zırh alırken çift efsunlu alman senin yararına olacaktır.Zırh ve Asa sadece bosslardan düşen reçeteler ile üretilecek ve bunları üretmekte kısa vadede oldukça zor.
Karaköy Bölgesi Efsunları
En önemli eşya hiç şüphesiz ki verdiği değerler bakımından asadır.İlk olarak Yaşlı kadında satılan 50 veya 55.seviye asayı ürettikten sonra diğer eşyalarını mevcut parana göre birincil efsun olarak İyileştirme Büyülerini tercih ederek satın almalısın.
İkincil efsunda da Büyü Kritik Şansı+Savunma veya Büyü Kritik Şansı+Maksimum Kudreti tercih etmen gerekiyor.Boss'lardan nadide olarak eldiven,ceket,pantolon ve ayakkabı düştüğünü göz önüne alırsak geçici olarak alacağın bu eşyalar tek efsun olabilirler.Ama yüzük kolye ve zırh alırken çift efsunlu alman senin yararına olacaktır.Zırh ve Asa sadece bosslardan düşen reçeteler ile üretilecek ve bunları üretmekte kısa vadede oldukça zor.
Peki önerdiğiniz asa nın üretim maliyeti tahminen kaç milyondur ?
59da değerleri azalmayacak. Üretim maliyeti ise teşkilat sunucusundaysan 45-65m arası diyebilirim. Diger sunucularda da muhtemelen ortalama fiyat budur.
Efsun seviyesi 50 olduğundan değerinde herhangi bir azalma olmayacak.Piyasadaki fiyatlar tam anlamıyla oturmadığı ve sunucuya göre değiştiğinden fiyatı tam olarak söylemek zor.50.seviye asa ortalama 50m ise 55.seviye asa yaklaşık 300m tutar.
50.Seviye Asa
55.Seviye Asa
50.Seviye Asa
55.Seviye Asa
burası belki yeri değil ama sormam lazım yaşlı kadında satılan 50 seviye asalar ve silahlar 59 olunca değeri düşüyo mu düşmüyo mu?
Çok teşekkürler dostlar 50 liği üretip parlatacağım 59 da ki asaya kadar götürsün beni