Merhabalar,
Karaköye girişi kolaylaştırdınız ancak karaköy görevlerini alamadım bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum yoksa yine Hol görevlerini bitirdikten sonramı görev gelecek bilgilendirirseniz sevinirim.
Karaköye Giriş Ve Görevler.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sehran
Re: Karaköye Giriş Ve Görevler.
Görevleri alabilmen için "Anahtarlar" görevine kadar eksiksiz bir şekilde yapman lazım. Sadece Karaköy'e giriş kolaylaştırıldı. Görev sistemi yine aynı olduğu gibi devam ediyor.sehranmami yazdı: ↑08 Mar 2018 11:04 Merhabalar,
Karaköye girişi kolaylaştırdınız ancak karaköy görevlerini alamadım bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum yoksa yine Hol görevlerini bitirdikten sonramı görev gelecek bilgilendirirseniz sevinirim.

-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Sehran
Teşekkürler.LaRaCRoFT yazdı: ↑08 Mar 2018 11:10Görevleri alabilmen için "Anahtarlar" görevine kadar eksiksiz bir şekilde yapman lazım. Sadece Karaköy'e giriş kolaylaştırıldı. Görev sistemi yine aynı olduğu gibi devam ediyor.sehranmami yazdı: ↑08 Mar 2018 11:04 Merhabalar,
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Peki dostum eyvallah cari kastik ve buyuk buyucu hakir gbzLaRaCRoFT yazdı: ↑08 Mar 2018 11:10Görevleri alabilmen için "Anahtarlar" görevine kadar eksiksiz bir şekilde yapman lazım. Sadece Karaköy'e giriş kolaylaştırıldı. Görev sistemi yine aynı olduğu gibi devam ediyor.sehranmami yazdı: ↑08 Mar 2018 11:04 Merhabalar,
seviyesine gelince item alabilecekmiyiz ?
Lothbrokş
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: A. H. H
Artık azul ve philotheos görevini yapman yeterli
Sanırım alırsın. Görevlerle, item almanın bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum açıkçası.Lothbrok yazdı: ↑08 Mar 2018 11:14Peki dostum eyvallah cari kastik ve buyuk buyucu hakir gbzLaRaCRoFT yazdı: ↑08 Mar 2018 11:10Görevleri alabilmen için "Anahtarlar" görevine kadar eksiksiz bir şekilde yapman lazım. Sadece Karaköy'e giriş kolaylaştırıldı. Görev sistemi yine aynı olduğu gibi devam ediyor.sehranmami yazdı: ↑08 Mar 2018 11:04 Merhabalar,
seviyesine gelince item alabilecekmiyiz ?

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- HakanDaburda
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Nasıl böyle, ben onları çoktan yaptım giremiyorum. Bildiğin 14 levellik Azul ile Labirentte ki Philiyi mı diyorsunuz?
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Emin misiniz? Çünkü oyun duyurularında Anahtarlar görevi deniyor giriş için.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Sevgili dostlar post 2018'e ait. O zamanlar phil görevini yapınca girebiliyorduk lakin boss kaçırmalar arttığı için tekrardan çt hol zorunluluğu getirildi bilginize.