Özellikle Büyük Hol ve Karaköy bölgelerinde sürekli yaşanan bu Kritik Hata insanda oyun hevesi bırakmıyor. Bir çözüm bulun da rahat rahat Karaköyün keyfini çıkaralım
WİNDOWS 8 VE ÜZERİ İÇİN KRİTİK HATA.(Büyük Hol ve Karaköy)
- Balgam48
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
WİNDOWS 8 VE ÜZERİ İÇİN KRİTİK HATA.(Büyük Hol ve Karaköy)
Windows 8 ve üzeri için sürekli Kritik Hata alınmasının bir çözümü var mı veya yetkililer bu durum ile ilgili bir çözüm arıyorlar mı?
Özellikle Büyük Hol ve Karaköy bölgelerinde sürekli yaşanan bu Kritik Hata insanda oyun hevesi bırakmıyor. Bir çözüm bulun da rahat rahat Karaköyün keyfini çıkaralım
( Windows 7 kullan gibi öneriler vermeyin lütfen
)
- brack33
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: GuardianS of Istanbul
Re: WİNDOWS 8 VE ÜZERİ İÇİN KRİTİK HATA.(Büyük Hol ve Karaköy)
Aynı sıkıntı bende de var. Windows 10 1706 Enterprise kullanıyorum. 16GB ram 2 GB ekran kartı i5 2.5 işlemci var gayet yeterli ama işte maalesef kritik hata 
IxFRAUSONTACKxI
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
İnşallah karaköyde HOL gibi olmaz...
Geçen 4 günde 1 karakterimi karaköye girdirebilmek için HOLde baya mesai harcadım .
Saate gitme maceram IZDIRAP.2 dakikaya bir düşüyorum veya girerken bidaha düşüyorum .Birde bazı noktalardan geçerken kesin düşüyorum .Lakin maden ocağı ve saat yolunda bu düşme var başka yerler 10 numara çalışıyor .
Sorguluyorum neden kritik hala alırım .Biri bana açıklasın bu kritik hata nedir ?
Geçen 4 günde 1 karakterimi karaköye girdirebilmek için HOLde baya mesai harcadım .
Saate gitme maceram IZDIRAP.2 dakikaya bir düşüyorum veya girerken bidaha düşüyorum .Birde bazı noktalardan geçerken kesin düşüyorum .Lakin maden ocağı ve saat yolunda bu düşme var başka yerler 10 numara çalışıyor .
Sorguluyorum neden kritik hala alırım .Biri bana açıklasın bu kritik hata nedir ?
- Balgam48
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Karaköyde de birçok yerde Kritik Hata muhabbeti aynı şekilde devam ediyor malesefATASEVER yazdı: ↑08 Mar 2018 09:33 İnşallah karaköyde HOL gibi olmaz...
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
Tek çözüm Windows 7
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"