Utopia ve Ful Mağazine Loncasından eminönünde şaşırtmayan hareketler
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Utopia ve Ful Mağazine Loncasından eminönünde şaşırtmayan hareketler
Sana yemin ediyorum klansızım. Alıyorum çekirdeğimi kolamı izliyorum. Baya zevkli 
- BJERQSEN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Full Magazine
Demek seni kesiyorlar,yerden kaldırmıyorlar o zaman klandan çıkarsın.Bu saatten sonra Full Magazine boss kesimi yok demişsin daha gece yeni kestik bu da ayrı bir ironi.Lonca da bulunan tüm üyelerin sonuna kadar arkasındayım biz bu oyuna Arz klanın da bulunan Ütopia ile birlikte savaşan diğer a veya b loncası gibi milletin eteğinin altına girmeden tüm lodoslara kan kusturan loncayız bizde hiç bir zaman R olmadı yine olmaz bu saatten sonra değil size 7/24 Yılan dansı var.İyi forumlar.

ŞAHMERANb
einePİSTOLE
bjeRqsen
FULL MAGAZİNE
ÖMER FARUK SÜRER
einePİSTOLE
bjeRqsen
FULL MAGAZİNE
ÖMER FARUK SÜRER
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
"R" ne ))BJERQSEN yazdı: ↑08 Mar 2018 08:52 Demek seni kesiyorlar,yerden kaldırmıyorlar o zaman klandan çıkarsın.Bu saatten sonra Full Magazine boss kesimi yok demişsin daha gece yeni kestik bu da ayrı bir ironi.Lonca da bulunan tüm üyelerin sonuna kadar arkasındayım biz bu oyuna Arz klanın da bulunan Ütopia ile birlikte savaşan diğer a veya b loncası gibi milletin eteğinin altına girmeden tüm lodoslara kan kusturan loncayız bizde hiç bir zaman R olmadı yine olmaz bu saatten sonra değil size 7/24 Yılan dansı var.İyi forumlar.![]()

"Reverse" yani geri vites.besiktasask yazdı: ↑08 Mar 2018 08:54"R" ne ))BJERQSEN yazdı: ↑08 Mar 2018 08:52 Demek seni kesiyorlar,yerden kaldırmıyorlar o zaman klandan çıkarsın.Bu saatten sonra Full Magazine boss kesimi yok demişsin daha gece yeni kestik bu da ayrı bir ironi.Lonca da bulunan tüm üyelerin sonuna kadar arkasındayım biz bu oyuna Arz klanın da bulunan Ütopia ile birlikte savaşan diğer a veya b loncası gibi milletin eteğinin altına girmeden tüm lodoslara kan kusturan loncayız bizde hiç bir zaman R olmadı yine olmaz bu saatten sonra değil size 7/24 Yılan dansı var.İyi forumlar.![]()

- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
Hadi ya bir zamanlar Meran da köşelerde oynayanların bunu demesi çok şahane baya gelişim var )) ( şaka yapıyorum alınmayın )LaRaCRoFT yazdı: ↑08 Mar 2018 09:03"Reverse" yani geri vites.besiktasask yazdı: ↑08 Mar 2018 08:54"R" ne ))BJERQSEN yazdı: ↑08 Mar 2018 08:52 Demek seni kesiyorlar,yerden kaldırmıyorlar o zaman klandan çıkarsın.Bu saatten sonra Full Magazine boss kesimi yok demişsin daha gece yeni kestik bu da ayrı bir ironi.Lonca da bulunan tüm üyelerin sonuna kadar arkasındayım biz bu oyuna Arz klanın da bulunan Ütopia ile birlikte savaşan diğer a veya b loncası gibi milletin eteğinin altına girmeden tüm lodoslara kan kusturan loncayız bizde hiç bir zaman R olmadı yine olmaz bu saatten sonra değil size 7/24 Yılan dansı var.İyi forumlar.![]()
![]()

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Gece oyundaydim 7/24 yilan dansina guzel kivirarak baslamissin.10 kisilik loncaylada boss kesiyoruz demesi komik olmuş.Kesin yaşanmıştır bu.BJERQSEN yazdı: ↑08 Mar 2018 08:52 Demek seni kesiyorlar,yerden kaldırmıyorlar o zaman klandan çıkarsın.Bu saatten sonra Full Magazine boss kesimi yok demişsin daha gece yeni kestik bu da ayrı bir ironi.Lonca da bulunan tüm üyelerin sonuna kadar arkasındayım biz bu oyuna Arz klanın da bulunan Ütopia ile birlikte savaşan diğer a veya b loncası gibi milletin eteğinin altına girmeden tüm lodoslara kan kusturan loncayız bizde hiç bir zaman R olmadı yine olmaz bu saatten sonra değil size 7/24 Yılan dansı var.İyi forumlar.![]()

- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Videoyu izledikten sonra,boss'u kaçıran utopia ve full magazine loncasının dün 1 büyük büyücü ve 2 gbz kesimini engelledik. Bundan sonrada aynı şekil devam edecek. Kendileri yapınca iyi hoş olan şeyleri,biz onlara yapınca ağlayıp bölgeden yazmadıklarını bırakmıyorlar.Parlementxx yazdı: ↑08 Mar 2018 09:12Gece oyundaydim 7/24 yilan dansina guzel kivirarak baslamissin.10 kisilik loncaylada boss kesiyoruz demesi komik olmuş.BJERQSEN yazdı: ↑08 Mar 2018 08:52 Demek seni kesiyorlar,yerden kaldırmıyorlar o zaman klandan çıkarsın.Bu saatten sonra Full Magazine boss kesimi yok demişsin daha gece yeni kestik bu da ayrı bir ironi.Lonca da bulunan tüm üyelerin sonuna kadar arkasındayım biz bu oyuna Arz klanın da bulunan Ütopia ile birlikte savaşan diğer a veya b loncası gibi milletin eteğinin altına girmeden tüm lodoslara kan kusturan loncayız bizde hiç bir zaman R olmadı yine olmaz bu saatten sonra değil size 7/24 Yılan dansı var.İyi forumlar.![]()

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Selamlar, böyle saçma başlıklar açarak ne amaç güdüyorsunuz bilmem, anlamam fakat size ve sizin gibilere anlatmak istediğim bir takım durum var. Öncelikle şunu o beyninizin bir köşesine yerleştirmelisiniz ki klanlar savaş ve rekabet için getirildi. İki klan birlikte el ele tutuşup sevgi pıtırcığı oluştursun diye getirilmedi. Savaşmaktan veya rekabetten dert yanacak lodosları klandan ayrılmaya davet ediyorum. Keza bir çok defa klansız grupların boss kesimlerine Full Magazine ve Utopia olarak yardım ettik. Lakin işin diğer boyutunda Arz klanı olarak siz lodosların kuru kalabalığından korkan ve savaş için var olan klanda exp kasmak, görev yapmak, item düşürmek gibi hedefleri olan loncalar da elbet mevcut. Arz bir lonca olarak gerekli tartışmayı kendi içerimizde klan sohbet kanalından gerçekleştirdik. Sonuç olarak savaşmayan hiç bir arz loncasına yardım etmeyi bırak, rekabet adına taş koyacağımızı da belirttik. Bizler bu rekabeti kendi klanımızda bulunan loncalara dahi yansıtıyorken siz lodosların bıdı bıdı yapmasını gerçekten anlamak zor. " Boss kesiyorduk, bossumuzu kaçırdılar " e madem çok becerikli elemanlarsınız, sahip çıkacaksınız bosslarınıza! Biz de defalarca boss kestik ve Winter is coming loncasından 2 tank savaşçı sürekli bossumuzu kaçırmaya çalıştı. 1 kere kaçırdılar 5 kere kestik yani sahip çıkmak da bir oyun tecrübesidir. Öte yandan bakıyorum siz lodoslara ne hikmetse tenhada saldırmayan hatta saldırmaya cesareti olmayan kişiler biz akşam sefası klan savaşı çıkardığımızda belirli loncaları keseceğiz diye karar aldığımızda hepiniz o hengamede o karmaşada birer fizik büyü veya birer buz büyüsü atmaktan geri kalmıyorsunuz. Şunu unutmayın ki 30 kişi savaşıyorsak hepimizin önündeki ekran dışarıdan müdahale edenleri görebilmek adına kayıt altında. Kayıtları da yakında paylaşacağız. Oyun içerisinde aslan kesilip arzlara olmadık laflar edip forumda miyavlamanız sizlere hiç bir şey kazandırmaz. Şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim. 150 lodos var ise karaköyde, 100 tanesine karşı savaş halindeyken 50 tanesi rahatça hedeflerine ilerliyor. Savaş ortasında kalmadıkları sürece kesinlikle zarar görmüyorlar. Burdan da çıkarım yapabileceğiniz üzere, hak edene hakkını veriyoruz. Bu sadece bir başlangıç! Korkakların kaderi,başlangıçta yazılmıştır.
Sevgi ve saygılarımla
Utopia / ŞeRRuh
Sevgi ve saygılarımla
Utopia / ŞeRRuh
Her zaman savaşmaktan keyif almış biri olarak bu konuda Arz klanına hak veriyorum. Lodos olmama rağmen Lodoslara baktıkça içim acıyor. Gerek Utopia gerek Full Magazine gerekse birkaç Arz loncası ile bize vurdukları için birkaç saat devamlı savaştığım oldu. Ama bu demek değil ki ben yaratık keserken, hesap kasarken 5-10 tanesi bana vurdu. Bazen 20 ye 20 bazen 5 e 5 te olsa savaştık. Sonrasında ise dün olduğu gibi ve bizden sayıca üstün oldukları halde hiç dokunmadılar. Biz savaşırken arkada neredeyse ağlayacak Lodoslar vardı. Girme o zaman kardeşim klana. Savaşmayacaksan açılan bir sürü klansız lonca var git onlara gir. İtem, isim, güç için birilerine yalakalık yapıp gururunuzu peşkeş çekmeyin. Delikanlı gibi savaşın bir şey kaybetmezsiniz. 1 saat savaşırsın savaş biter kimse birbirine müdahale etmez zaten.SeRRuh yazdı: ↑08 Mar 2018 09:22 Selamlar, böyle saçma başlıklar açarak ne amaç güdüyorsunuz bilmem, anlamam fakat size ve sizin gibilere anlatmak istediğim bir takım durum var. Öncelikle şunu o beyninizin bir köşesine yerleştirmelisiniz ki klanlar savaş ve rekabet için getirildi. İki klan birlikte el ele tutuşup sevgi pıtırcığı oluştursun diye getirilmedi. Savaşmaktan veya rekabetten dert yanacak lodosları klandan ayrılmaya davet ediyorum. Keza bir çok defa klansız grupların boss kesimlerine Full Magazine ve Utopia olarak yardım ettik. Lakin işin diğer boyutunda Arz klanı olarak siz lodosların kuru kalabalığından korkan ve savaş için var olan klanda exp kasmak, görev yapmak, item düşürmek gibi hedefleri olan loncalar da elbet mevcut. Arz bir lonca olarak gerekli tartışmayı kendi içerimizde klan sohbet kanalından gerçekleştirdik. Sonuç olarak savaşmayan hiç bir arz loncasına yardım etmeyi bırak, rekabet adına taş koyacağımızı da belirttik. Bizler bu rekabeti kendi klanımızda bulunan loncalara dahi yansıtıyorken siz lodosların bıdı bıdı yapmasını gerçekten anlamak zor. " Boss kesiyorduk, bossumuzu kaçırdılar " e madem çok becerikli elemanlarsınız, sahip çıkacaksınız bosslarınıza! Biz de defalarca boss kestik ve Winter is coming loncasından 2 tank savaşçı sürekli bossumuzu kaçırmaya çalıştı. 1 kere kaçırdılar 5 kere kestik yani sahip çıkmak da bir oyun tecrübesidir. Öte yandan bakıyorum siz lodoslara ne hikmetse tenhada saldırmayan hatta saldırmaya cesareti olmayan kişiler biz akşam sefası klan savaşı çıkardığımızda belirli loncaları keseceğiz diye karar aldığımızda hepiniz o hengamede o karmaşada birer fizik büyü veya birer buz büyüsü atmaktan geri kalmıyorsunuz. Şunu unutmayın ki 30 kişi savaşıyorsak hepimizin önündeki ekran dışarıdan müdahale edenleri görebilmek adına kayıt altında. Kayıtları da yakında paylaşacağız. Oyun içerisinde aslan kesilip arzlara olmadık laflar edip forumda miyavlamanız sizlere hiç bir şey kazandırmaz. Şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim. 150 lodos var ise karaköyde, 100 tanesine karşı savaş halindeyken 50 tanesi rahatça hedeflerine ilerliyor. Savaş ortasında kalmadıkları sürece kesinlikle zarar görmüyorlar. Burdan da çıkarım yapabileceğiniz üzere, hak edene hakkını veriyoruz. Bu sadece bir başlangıç! Korkakların kaderi,başlangıçta yazılmıştır.
Sevgi ve saygılarımla
Utopia / ŞeRRuh
Scoott
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity