sıralamada üstte çıkınca ne oluyor ?
yani bir şey olması gerekmez mi ?
görünüşe saygı gösteriyorum ama düşünceniz biraz mantıksız.
Puan sistemi ilk geldiği zaman Topkapı'da bulunan bazı şeyleri almak için lonca seviyenizin 5'in üstünde olması gerekiyordu. Sonradan bu sistem unutuldu ve devamı gelmedi. Öyle olunca da puan biraz anlamsız bir hal aldı. Puan sistemine güncelleme gelirse bu tarz bir konuda gelir.
her şeyden çeşitlilik olmak zorunda dostum lonca puanı ve akçe olmamalı ama.
LONCA PUANI ve normal oyun parası olmalı akçe ile aldıktan sonra ne anlamı kaldı ki ?
Puan sistemi ilk geldiği zaman Topkapı'da bulunan bazı şeyleri almak için lonca seviyenizin 5'in üstünde olması gerekiyordu. Sonradan bu sistem unutuldu ve devamı gelmedi. Öyle olunca da puan biraz anlamsız bir hal aldı. Puan sistemine güncelleme gelirse bu tarz bir konuda gelir.
LONCA PUANI ve normal oyun parası olmalı akçe ile aldıktan sonra ne anlamı kaldı ki ?
Bu konuda haklısın. Hiç olmadı Kırmızı Ceket gibi loncalara özel eşyalar getirilir. Fiyatı 1m olur her birinin sadece 49 seviye loncada olanlar alabilir. Kimsede olmayan iksirler sadece yüksek seviye loncalara satılabilir. Yönetimin aslında bu konuya dediğin gibi el atması lazım.
Bu konuda haklısın. Hiç olmadı Kırmızı Ceket gibi loncalara özel eşyalar getirilir. Fiyatı 1m olur her birinin sadece 49 seviye loncada olanlar alabilir. Kimsede olmayan iksirler sadece yüksek seviye loncalara satılabilir. Yönetimin aslında bu konuya dediğin gibi el atması lazım.
yönetim daha neyin ne olduğunu bilmiyor
oyundaki hataları geçtim giriş ekranındaki hata'da bir gm'nin verdiği cevaba bakar mısınız
Bilgisayarınızda İkv ile ilgili eski ne kadar dosya varsa lütfen tamamını temizleyerek temiz bir kurulum yapınız.
İlgili konudaki linklerden oyunu tekrar indirebilirsiniz.
yahu eklenti geldiği günden beri diyoruz ki giriş ekranında bir sorun var karakterden çıkış yaptığımız zaman giriş ekranını yenilemedikçe oyuna giriş yapamıyoruz bize sizden kaynaklı denilmesi insani üzüyor yani bu kadar mı ya bir ekibin bir şey bilmediği ?
Günümüzde bir çok oyun oynamışsınızdır bu oyunlara online oyunlar harici olanlar oyunlar'da bile kasalara erişimde şifre isteniyor,kaldı ki bir mmropg oyununda kasanın tek tıkla açılması demek tamamen absürd bir olay olduğu gibi karakter hırsızlıklarında önüne geçmek için ideal bir durum olacağı için kasalara şifre konulması gerekmtek.
+1
“Ve her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.”