Eset Nod 32

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Eset Nod 32

Mesaj gönderen Vandervaart »

Arkadaşlar PC yi her açtığımda Bİ ufak bildirimde güncellemenin yapıldını belirtior.Az önce www.ligtv.com adresine girdiğimde TRUVA ATI virüsü girdiğini ve temizlenemediğini bildirdi.Nasıl temizleyebilirim bilen varmı ?

Not:30 Günlük deneme süresini kullanıorum ve 26 gün daha var.Saldırı sayısı 127..

Tşklr.
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eset Nod 32

Mesaj gönderen Benbilmem »

Format at bence en güzel çözüm ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen winwar3 »

Bende nod32 kullanıyorum her açtığım bütün bilgisayarı tarattırıyorum.! en iyi çözüm böle fakat sen Ccleaner dşye programıda kur bu virüs programı değil ama sen genede kur pc in için iyi bir program nasıl çalışıyor dersen kur sonra bilgisayarı analiz ete tıkla sonra temizleye tıkla ordan kayıt defterini aç sorunları tarat de seçili sorunları çözde.
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RESTORATIVE »

Vandervaart yazdı:Arkadaşlar PC yi her açtığımda Bİ ufak bildirimde güncellemenin yapıldını belirtior.Az önce www.ligtv.com adresine girdiğimde TRUVA ATI virüsü girdiğini ve temizlenemediğini bildirdi.Nasıl temizleyebilirim bilen varmı ?

Not:30 Günlük deneme süresini kullanıorum ve 26 gün daha var.Saldırı sayısı 127..

Tşklr.
Arkadaşım merhaba deneme sürümlerinden coğu zaman dilediğin performansı almayabilirsin yani trojeni tesbit eder ama siilmez sende olduğu gibi ama bu arada karantinaya alır eger doğru ayarladı isen .Bu arada bütün trojenler zararlı değildir fakat virüs programları onları zararlı gibi tesbit eder ve uyarır, buna rağmen dikkatli olmakta fayda var tabiki.Adı üstünde deneme sürümü bu durumdan kurtulmak istiyorsan orjnal yıllık internet koruma programı edinmen gerekir .
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Arkadaşlar yaklaşık 9-10 aydan beri kullanıorm her hangi bi problem yaşamadım ve aksine çok memnun kaldım ama bugün ne olduysa oldu.www.ligtv.com sitesinden mi kaynaklanıor olabilir.Şuan PC de herhangi bi problemde yok.
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Senin sisteminde sürekli virüs download yapan bir yazılım var büyük ihtimalle. Öncelikle dosyanın konumunu öğrenip güvenli modda aç bilgisayarını. Sonrasında o dosyayı sil ve TAM SÜRÜM OLAN bir antivirüs programıyla tarattır. Güvenli modda tarattıracaksın tabi. Bir de tavsiyem olarak çok yaptığım birşeydir. Normalde bilgisayarın çalışırken görev yöneticisini aç oradaki bütün dosyaları internette arat. Bulduklarının forumlarda silme yöntemleri de vardır biraz araştırırsasn gerekli bilgiye ulaşırsın.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

virüs programları yaş iş ya genede kullanıyomda her gün bizim arkadaşlar bana bilmeyerek türkojan atmaya çalışıyo lazım oluyo :D ama sorun olduğunda kesin biş format çekerim ben virüs programları tam çözmüyo
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

xXeRsInXx yazdı:Senin sisteminde sürekli virüs download yapan bir yazılım var büyük ihtimalle. Öncelikle dosyanın konumunu öğrenip güvenli modda aç bilgisayarını. Sonrasında o dosyayı sil ve TAM SÜRÜM OLAN bir antivirüs programıyla tarattır. Güvenli modda tarattıracaksın tabi. Bir de tavsiyem olarak çok yaptığım birşeydir. Normalde bilgisayarın çalışırken görev yöneticisini aç oradaki bütün dosyaları internette arat. Bulduklarının forumlarda silme yöntemleri de vardır biraz araştırırsasn gerekli bilgiye ulaşırsın.

Aynen katılıyorum
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen senhar15 »

Benbilmem yazdı:Format at bence en güzel çözüm ;)
paran çok heralde :twisted:
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

senhar15 yazdı:
Benbilmem yazdı:Format at bence en güzel çözüm ;)
paran çok heralde :twisted:
parayla ne alaka format atmasını bilen herkes kendisi atar
ResimResimResim
________________________________________________________________________________

“Genel Etkileşim” sayfasına dön