GÜNCELLEME SORUNU YAŞAYAN ARKADASLARA TEK TAVSİYE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

GÜNCELLEME SORUNU YAŞAYAN ARKADASLARA TEK TAVSİYE

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Güncelleme sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur.

Kesin çözüm formattir. Çünkü siz açık beta sürümünü bir önceki güncelleme dosyası olan arz ve lodos eklendi paketinin üstüne attığınız için bilgisayarınızın c diskine kaydolan launcher birbiri ile çakisiyor. 1 haftadır oyuna giremeyip Karakoye giremeyen arkadaşlar gördüm. Her çözümü yaptım diyorsunuz ama açılmıyor . O zaman size kesin çözümü sunuyorum.

S i d d e t l e. F o r m a t. A t i n sorun çözülecektir. 30 TL . CD DVD var ise bedava .
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: GÜNCELLEME SORUNU YAŞAYAN ARKADASLARA TEK TAVSİYE

Mesaj gönderen diltemiz »

MaHKuMII yazdı: 06 Mar 2018 20:57 Güncelleme sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur.

Kesin çözüm formattir. Çünkü siz açık beta sürümünü bir önceki güncelleme dosyası olan arz ve lodos eklendi paketinin üstüne attığınız için bilgisayarınızın c diskine kaydolan launcher birbiri ile çakisiyor. 1 haftadır oyuna giremeyip Karakoye giremeyen arkadaşlar gördüm. Her çözümü yaptım diyorsunuz ama açılmıyor . O zaman size kesin çözümü sunuyorum.

S i d d e t l e. F o r m a t. A t i n sorun çözülecektir. 30 TL . CD DVD var ise bedava .
viewtopic.php?f=46&t=149084
Bu konuyu açan arkadaş bilgisayarını formatlamış ama sorunu hala devam etmekte , Format aslında kesim çözüm değil , hiçbirşey değil çünkü benim yazacağım bir çözüm önerisi var o bile çalışmayabilir. Anlamadım daha neyse ,
Kendi çözümü mü yazayım(belki işe yarar)
bende farklı bi çözüm uygulayarak kendi bilgisayarımda oyunu açma fırsatım olmuştu.
Konuyu görenler belki bir umut denerse açabilirler ,
Beta zamanında oyunu denemek için dosyayı indirdiğimde , ve üstünden tam sürüme geçildiği zaman , Güncelleme sorunları almaya başlamıştım. Win10 Kullanıcısıyım bu arada.
Sistem Geri Yükleme yaparak , bilgisayarı Beta sürümünü kurmadan önceki bir tarihe atarak , tekrardan başlattım.
Ve , yönetimin belirtmiş olduğu linkten oyunu indirdiğimde oyuna sorunsuzca giriş yapma fırsatım oldu.
Bakınız ilgili konu , viewtopic.php?f=46&t=148922
Alternatif 1 den indirmiştim.
Belki bir umuttur ama deneyin bunuda bir.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒

“Genel Etkileşim” sayfasına dön