Makinaci yazdı: ↑07 Mar 2018 23:32
Tuzu kuru olanların hakkını helal etmediği kolaylaştırma. İyi olmuş. Ben de Çemberlitaş ve Hol görevlerini yapmak için grup aramıştım sürekli, zorlanmıştım. Elimde güneş asa ile kendimi Çemberlitaş'a kabul ettirmiştim. Biz çektik diye herkesin çekmesine gerek yok. Karaköyde iken klan kanalında Çemberlitaş görevleri için yardım isteyen kişileri görünce üzülüyordum, şimdi sevindim. Hepimizin oynadığı oyun aynı. Çok sevdiğim birisi yeni bölgeden faydalanamıyor, dışarıda kalıyor diye oyuna ara vermişti. Harika haber, teşekkürler yönetim.
Güzel niyetli ve paylaşımcı bir yorum.
Bencilce davranmanın kimseye herhangi bir fayda sağladığını düşünmüyorum. Hep ben hep ben hep hep hep..... bunun sonu yok.
Ilk defa forumda adam gibi yorum yapan gördüm alttan üstten sağdan soldan vurmadan düzgüncene öz eleştiri yapan.
Helal olsun dayı.
Bilemedimbenonu yazdı: ↑08 Mar 2018 00:26
Ortanız yok gerçekten ben bunu anladım ya çok zor yada çok kolay yapıyorsunuz her şeyi iflisi kesme şartı koy yada kolaylaştır grup bölgesini kimse girmez ki bu durumda grup bölgesine zaten çtde üstünü dizmeye kalksa biri dizemeden hasar kaybı yaşayacak keşke bir ekip kursanız da 49 level charlarla test etseniz bir şeyler yapmadan önce yaptık demek için yapmayın artık bir şeyleri gerçekten isteyerek yapın.
Ne deme grup bolgesine kimse girmez . Recetelerde hidrojen niobuyum motorin ates boyasi gibi materyalleri bosuna koymuslar dimi. Ne kadar stok yapilirsa yapilsin hazira dag dayanmaz sozu akliniza gelsin. Her halikuarda o stoklar bitecek. Ve insanlar yine bolgelere ve madenlere akin edecektir.
59 levellerin girmesinin ne anlamı kalıyor? İstedikleri kadar girsinler 49 olan hiç kimseyi almayacaklardır...