o Phili tılsımı falan nasıl düşüyo otomatik altımıza falan mı atıyor nasıl oluyor bilgin var mı ?
Karaköy Giriş Kolaylaşıyor.
Re: Karaköy Giriş Kolaylaşıyor.
o Phili tılsımı falan nasıl düşüyo otomatik altımıza falan mı atıyor nasıl oluyor bilgin var mı ?
ExqosA
Her seferinde düşmediğini öğrendim ama kesme fırsatım olmadı güncelleme geldikten sonracaptiosus yazdı: ↑07 Mar 2018 21:25
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Oyuna yeni başlayacaklar ve zor görevlerini yapamayanlar için güzel olmuş. Adamlar ellerinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bundan ötürü yönetimi tebrik ederim.
Yalnız oyuncuların hikaye örgüsüne bağlı kalması ve diğer bölgelerde de vakit geçirmek için her genişleme paketi ile gelmiş haritalardan biree görev zorunlu kılınabilirdi. Eminönü ve labirentten görev zorunlu kılınmış güzel. Meteor-sivri ada, yeraltı meran görevleri ile ilgilide birer görev zorunlu kılınabilirdi.
Evet 10 level farktan sonra exp gelmeyecek ama yinede yeni karakterler veya yeniden başlayanlar için kasmak için her zaman bir yol bulunur. Hol gibi exp kasma olmayacak olsada ne bileyim hikaye örgüsü için en azından zorunlu kılınabilirdi.
Bu sefer 49 level sınırı olacak ama dediğiö gibi elbet kasılcak yöntem bulunur. Benim için önemli olan yeni başlayanların diğer hikaye örgüsünüde yaşamaları. İnsan her zaman kolaya kaçmak isteyecektir.
İnşallah derdimi anlatabilmişimdir
Yalnız oyuncuların hikaye örgüsüne bağlı kalması ve diğer bölgelerde de vakit geçirmek için her genişleme paketi ile gelmiş haritalardan biree görev zorunlu kılınabilirdi. Eminönü ve labirentten görev zorunlu kılınmış güzel. Meteor-sivri ada, yeraltı meran görevleri ile ilgilide birer görev zorunlu kılınabilirdi.
Evet 10 level farktan sonra exp gelmeyecek ama yinede yeni karakterler veya yeniden başlayanlar için kasmak için her zaman bir yol bulunur. Hol gibi exp kasma olmayacak olsada ne bileyim hikaye örgüsü için en azından zorunlu kılınabilirdi.
Bu sefer 49 level sınırı olacak ama dediğiö gibi elbet kasılcak yöntem bulunur. Benim için önemli olan yeni başlayanların diğer hikaye örgüsünüde yaşamaları. İnsan her zaman kolaya kaçmak isteyecektir.
İnşallah derdimi anlatabilmişimdir
Karaköy topraklarına ayak basan en patates adam olarak tarihe geçeceğim yarın sabah.(lvl 26) 
Edit: Sınır varmış ama tüh, hayallerim başıma yıkıldı.
Edit: Sınır varmış ama tüh, hayallerim başıma yıkıldı.
SANCAK
Pikaçu - Savaşçı
Pikaçu - Savaşçı
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Her şey iyi hoş bu çok kötü olmuş. Zira bir sürü çakma yan hesaplar, KP hesapları ile karşılaşabilir ve küfürlü tacizlere uğrayabiliriz. Bence hiç etik olmayan bir hamle olmuş.
Tuzu kuru olanların hakkını helal etmediği kolaylaştırma. İyi olmuş. Ben de Çemberlitaş ve Hol görevlerini yapmak için grup aramıştım sürekli, zorlanmıştım. Elimde güneş asa ile kendimi Çemberlitaş'a kabul ettirmiştim. Biz çektik diye herkesin çekmesine gerek yok. Karaköyde iken klan kanalında Çemberlitaş görevleri için yardım isteyen kişileri görünce üzülüyordum, şimdi sevindim. Hepimizin oynadığı oyun aynı. Çok sevdiğim birisi yeni bölgeden faydalanamıyor, dışarıda kalıyor diye oyuna ara vermişti. Harika haber, teşekkürler yönetim.
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel niyetli ve paylaşımcı bir yorum.Makinaci yazdı: ↑07 Mar 2018 23:32 Tuzu kuru olanların hakkını helal etmediği kolaylaştırma. İyi olmuş. Ben de Çemberlitaş ve Hol görevlerini yapmak için grup aramıştım sürekli, zorlanmıştım. Elimde güneş asa ile kendimi Çemberlitaş'a kabul ettirmiştim. Biz çektik diye herkesin çekmesine gerek yok. Karaköyde iken klan kanalında Çemberlitaş görevleri için yardım isteyen kişileri görünce üzülüyordum, şimdi sevindim. Hepimizin oynadığı oyun aynı. Çok sevdiğim birisi yeni bölgeden faydalanamıyor, dışarıda kalıyor diye oyuna ara vermişti. Harika haber, teşekkürler yönetim.
Bencilce davranmanın kimseye herhangi bir fayda sağladığını düşünmüyorum. Hep ben hep ben hep hep hep..... bunun sonu yok.

-
- Salgın Koruyucusu
Ortanız yok gerçekten ben bunu anladım ya çok zor yada çok kolay yapıyorsunuz her şeyi iflisi kesme şartı koy yada kolaylaştır grup bölgesini kimse girmez ki bu durumda grup bölgesine zaten çtde üstünü dizmeye kalksa biri dizemeden hasar kaybı yaşayacak keşke bir ekip kursanız da 49 level charlarla test etseniz bir şeyler yapmadan önce yaptık demek için yapmayın artık bir şeyleri gerçekten isteyerek yapın.
Hala küfür edilir yazanlar var ama 49 seviye zorunluluğı da var. Nerull yazmamış
En son TOLGARDA tarafından 08 Mar 2018 00:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ne deme grup bolgesine kimse girmez . Recetelerde hidrojen niobuyum motorin ates boyasi gibi materyalleri bosuna koymuslar dimi. Ne kadar stok yapilirsa yapilsin hazira dag dayanmaz sozu akliniza gelsin. Her halikuarda o stoklar bitecek. Ve insanlar yine bolgelere ve madenlere akin edecektir.Bilemedimbenonu yazdı: ↑08 Mar 2018 00:26 Ortanız yok gerçekten ben bunu anladım ya çok zor yada çok kolay yapıyorsunuz her şeyi iflisi kesme şartı koy yada kolaylaştır grup bölgesini kimse girmez ki bu durumda grup bölgesine zaten çtde üstünü dizmeye kalksa biri dizemeden hasar kaybı yaşayacak keşke bir ekip kursanız da 49 level charlarla test etseniz bir şeyler yapmadan önce yaptık demek için yapmayın artık bir şeyleri gerçekten isteyerek yapın.
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]