Karaköy Giriş Kolaylaşıyor.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
captiosus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Karaköy Giriş Kolaylaşıyor.

Mesaj gönderen captiosus »

TOLGARDA yazdı: 07 Mar 2018 21:21
captiosus yazdı: 07 Mar 2018 21:18
TOLGARDA yazdı: 07 Mar 2018 21:13 Güzel bir haber, seviye için önlem alınmış. Kimse millete sövmek için phil görevini yapmayla uğraşmaz zaten.
Yapamazlar o phil görevini zaten başında 3 5 kişi beklemiyor mu :d
Dediğin gibi uğraşmazlar onca adamla boğuş phili kalksın almaya çalış falan filan :grin:
Az önce yanına gittim belki boştur diye. Yok doluydu :)
:grin:
o Phili tılsımı falan nasıl düşüyo otomatik altımıza falan mı atıyor nasıl oluyor bilgin var mı ?
ExqosA
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

captiosus yazdı: 07 Mar 2018 21:25
TOLGARDA yazdı: 07 Mar 2018 21:21
captiosus yazdı: 07 Mar 2018 21:18
TOLGARDA yazdı: 07 Mar 2018 21:13 Güzel bir haber, seviye için önlem alınmış. Kimse millete sövmek için phil görevini yapmayla uğraşmaz zaten.
Yapamazlar o phil görevini zaten başında 3 5 kişi beklemiyor mu :d
Dediğin gibi uğraşmazlar onca adamla boğuş phili kalksın almaya çalış falan filan :grin:
Az önce yanına gittim belki boştur diye. Yok doluydu :)
:grin:
o Phili tılsımı falan nasıl düşüyo otomatik altımıza falan mı atıyor nasıl oluyor bilgin var mı ?
Her seferinde düşmediğini öğrendim ama kesme fırsatım olmadı güncelleme geldikten sonra :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Oyuna yeni başlayacaklar ve zor görevlerini yapamayanlar için güzel olmuş. Adamlar ellerinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bundan ötürü yönetimi tebrik ederim.

Yalnız oyuncuların hikaye örgüsüne bağlı kalması ve diğer bölgelerde de vakit geçirmek için her genişleme paketi ile gelmiş haritalardan biree görev zorunlu kılınabilirdi. Eminönü ve labirentten görev zorunlu kılınmış güzel. Meteor-sivri ada, yeraltı meran görevleri ile ilgilide birer görev zorunlu kılınabilirdi.

Evet 10 level farktan sonra exp gelmeyecek ama yinede yeni karakterler veya yeniden başlayanlar için kasmak için her zaman bir yol bulunur. Hol gibi exp kasma olmayacak olsada ne bileyim hikaye örgüsü için en azından zorunlu kılınabilirdi.

Bu sefer 49 level sınırı olacak ama dediğiö gibi elbet kasılcak yöntem bulunur. Benim için önemli olan yeni başlayanların diğer hikaye örgüsünüde yaşamaları. İnsan her zaman kolaya kaçmak isteyecektir.

İnşallah derdimi anlatabilmişimdir :)
Kullanıcı avatarı
PikaPika
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen PikaPika »

Karaköy topraklarına ayak basan en patates adam olarak tarihe geçeceğim yarın sabah.(lvl 26) ':)

Edit: Sınır varmış ama tüh, hayallerim başıma yıkıldı. :relieved:
SANCAK

Pikaçu - Savaşçı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Her şey iyi hoş bu çok kötü olmuş. Zira bir sürü çakma yan hesaplar, KP hesapları ile karşılaşabilir ve küfürlü tacizlere uğrayabiliriz. Bence hiç etik olmayan bir hamle olmuş.
Resim
Kullanıcı avatarı
Makinaci
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Makinaci »

Tuzu kuru olanların hakkını helal etmediği kolaylaştırma. İyi olmuş. Ben de Çemberlitaş ve Hol görevlerini yapmak için grup aramıştım sürekli, zorlanmıştım. Elimde güneş asa ile kendimi Çemberlitaş'a kabul ettirmiştim. Biz çektik diye herkesin çekmesine gerek yok. Karaköyde iken klan kanalında Çemberlitaş görevleri için yardım isteyen kişileri görünce üzülüyordum, şimdi sevindim. Hepimizin oynadığı oyun aynı. Çok sevdiğim birisi yeni bölgeden faydalanamıyor, dışarıda kalıyor diye oyuna ara vermişti. Harika haber, teşekkürler yönetim.
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

Makinaci yazdı: 07 Mar 2018 23:32 Tuzu kuru olanların hakkını helal etmediği kolaylaştırma. İyi olmuş. Ben de Çemberlitaş ve Hol görevlerini yapmak için grup aramıştım sürekli, zorlanmıştım. Elimde güneş asa ile kendimi Çemberlitaş'a kabul ettirmiştim. Biz çektik diye herkesin çekmesine gerek yok. Karaköyde iken klan kanalında Çemberlitaş görevleri için yardım isteyen kişileri görünce üzülüyordum, şimdi sevindim. Hepimizin oynadığı oyun aynı. Çok sevdiğim birisi yeni bölgeden faydalanamıyor, dışarıda kalıyor diye oyuna ara vermişti. Harika haber, teşekkürler yönetim.
Güzel niyetli ve paylaşımcı bir yorum. :relieved:
Bencilce davranmanın kimseye herhangi bir fayda sağladığını düşünmüyorum. Hep ben hep ben hep hep hep..... bunun sonu yok.
Resim
Bilemedimbenonu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Bilemedimbenonu »

Ortanız yok gerçekten ben bunu anladım ya çok zor yada çok kolay yapıyorsunuz her şeyi iflisi kesme şartı koy yada kolaylaştır grup bölgesini kimse girmez ki bu durumda grup bölgesine zaten çtde üstünü dizmeye kalksa biri dizemeden hasar kaybı yaşayacak keşke bir ekip kursanız da 49 level charlarla test etseniz bir şeyler yapmadan önce yaptık demek için yapmayın artık bir şeyleri gerçekten isteyerek yapın.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Hala küfür edilir yazanlar var ama 49 seviye zorunluluğı da var. Nerull yazmamış
En son TOLGARDA tarafından 08 Mar 2018 00:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dilhun »

Bilemedimbenonu yazdı: 08 Mar 2018 00:26 Ortanız yok gerçekten ben bunu anladım ya çok zor yada çok kolay yapıyorsunuz her şeyi iflisi kesme şartı koy yada kolaylaştır grup bölgesini kimse girmez ki bu durumda grup bölgesine zaten çtde üstünü dizmeye kalksa biri dizemeden hasar kaybı yaşayacak keşke bir ekip kursanız da 49 level charlarla test etseniz bir şeyler yapmadan önce yaptık demek için yapmayın artık bir şeyleri gerçekten isteyerek yapın.
Ne deme grup bolgesine kimse girmez . Recetelerde hidrojen niobuyum motorin ates boyasi gibi materyalleri bosuna koymuslar dimi. Ne kadar stok yapilirsa yapilsin hazira dag dayanmaz sozu akliniza gelsin. Her halikuarda o stoklar bitecek. Ve insanlar yine bolgelere ve madenlere akin edecektir.
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön