GBM 0B Hakkında.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tr Army

Re: GBM 0B Hakkında.

Mesaj gönderen dreamtr »

Aklıma eskiler geldi bir puanın bile hesabını yapardık uretimde :D şimdiki gibi uretimleri sıfırlayamıyorduk o zamanlar ayrı bir silahtar ayrı bir zırhcı ayrı bir kimyacı carlarımız vardı 39 zamanında :D
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Finisterra99
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Mazideki Dostlar

Mesaj gönderen Finisterra99 »

dreamtr yazdı: 07 Mar 2018 04:17 Aklıma eskiler geldi bir puanın bile hesabını yapardık uretimde :D şimdiki gibi uretimleri sıfırlayamıyorduk o zamanlar ayrı bir silahtar ayrı bir zırhcı ayrı bir kimyacı carlarımız vardı 39 zamanında :D
İtemler mor veya turuncu değildi aktarabiliyordun. Artık aktaramıyorsun o çarda üretmen şart yani.
diltemiz yazdı: 07 Mar 2018 04:12

Kısmi olarak katılıyorum , kısmi olarak katılmıyorum o niye ?
Katıldığım kısım evet üretimi değiştirmek için sadece Pluslu üyelerin bu makineyi kullanması yanlış , herkes kullanabilmeli.
Katılmadığım kısım , bölgeye girip itemini düşüremeyen kişi , kalkacak bu sefer üretimden silah zırh üretecek herkes üstünü tamamlamış olacak bölgenin gelmesinden kısa bir süre zarfı geçecek bölge işlevini yitirecek.Daha dönüp Boss ' ların yüzüne bakan olmaz.Kanısındayım.
Ondan ötürü konu muallakta ,
Üretim yapmak zor. Yaklaşık şuan uçuk fiyatlar yüzünden 400-500m ye bir zırh veya silah üretebiliyorsun. Hepsini üretmek baya emekten ziyade para istiyor zaten.

Bossların etkisi çt den daha uzun sürecek çünkü hem direk düşürebildiğin hem de reçetesini üretebildiğin itemler var. İnsanlar yan çarları fullemek için sürekli kesecektir. Eğer bossların yüzüne bakılmasaydı çemberlitaşta bu başımıza gelirdi. Kimse çar fullenince inzivaya çekilmiyor. Bosslardan düşecek malzemeleri satmak için veya loncasına yardım etmek için sürekli kesiliyor bu bosslar.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

akçe ile satılır yakında
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Finisterra99 yazdı: 06 Mar 2018 21:20 Biliyorum imkansızı istiyorum ama bir umut..

Yeni gelen güncelleme ile item üretmek zorunlu oldu. Çemberlitaş'ta yıllar sürse de her itemin düşme oranı vardı ama burada zırh ve silahları üretmeden elde edemiyoruz. Ve bu yüzden üretim puanlarını sıfırlayıp silahtar veya zırhçı yapmamız gerekiyor. Bunun için de hesapta çt etkisi olması lazım. Her karakterim farklı maillerde olduğu hepsine ayrı ayrı çemberlitaş kutu çekmem gerekiyor bu da tabii fırsat maliyeti açısından beni baya zor duruma sokuyor.

GM'lerden ricam da bu üretim ve toplama sıfırlayan makine herkese açık şekilde düzeltilebilir mi? F2P bir oyun için "para ödemeden elde edemezsin" şartı çok can alıcı zaten :)

NOT: Karakteri açtığın zamandan itibaren zırh ve silahtara verirsen üretebilirsin denilebilir. Ama gerçekçi olun hiç maden çekemeyen bir char oyundan ne kadar zevk alabilir?
Hocam hesabına zamanında 1 kere bile olsa Plus yüklediysen eğer üretim sıfırlaması için sonrasında gerek kalmıyor.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Finisterra99
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Mazideki Dostlar

Mesaj gönderen Finisterra99 »

RamazanBey yazdı: 07 Mar 2018 16:54
Hocam hesabına zamanında 1 kere bile olsa Plus yüklediysen eğer üretim sıfırlaması için sonrasında gerek kalmıyor.
Hesabımda 3 yıldır plus var. Çt kutuya hiç ihtiyacım olmamıştı işte ilk kez güncellemeden sonra üretim sıfırlamak için gittim o makineye ve hüzünlü son. Keşke öyle olsa ama çt kutu etkisi şart. Paketin üstünde de yazıyor.
Kullanıcı avatarı
PikaPika
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen PikaPika »

Katılıyorum artık üretim sıfırlamayı herkese açık yapmalılar.
SANCAK

Pikaçu - Savaşçı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön