Asa uretimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: Asa uretimi

Mesaj gönderen diltemiz »

Lothbrok yazdı: 07 Mar 2018 07:46 Arkadaslar biyucu icin 50 seviyeli alaska asa uretimi teskilat sunucuusnda 45 50 m e mal edebilirsiniz lakin karamuk 55 seviyelik asayi sadece materyalleri 270m (martian akondrit,parlak cam,borik asit haric )
50 seviyelik asa ile 55 seviyelik asanin parlatilmis halleri 198 buyu hasari farki olusturuyor buyu kritik falan ayni degerde
Sizce 198 daha fazla hasar icin neredeyse m1 fiyatina bir asa uretmek ne kadar mantikli ?
Alaska yi uretmek ekonomik acidan daha mantikli ve ileridede ise yaricak ve 59 luk asayi uretene kadar idare edilebilecek bir asa gibi duruyor.Fikirleirnizi bekliyorum
Kabataslak düşünecek olursak Üretmiş olduğun Asa ve giymiş olduğun diğer itemlerle , (
ileride bu asanın parlamış olacağını düşünerekten) ,
Çemberlitaş itemlerinden gelen maksimum büyü hasarının üstünde bir hasar değeri elde ediyorsan ,
bilki hertürlü kazançlıdır. İster 50 seviye olsun bu asanın seviyesi ister 59 seviye olsun.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
BeLLaToR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BeLLaToR »

50 seviye alaska asa ürettim ne diye 55 seviye üreteyim zaten 59 asayı üretecez o zaman a kadar 190 hasar için 55 seviye asa şart mı sizce mantıksız 50 seviye asa üretin illa üretecekseniz zaten 59 asayı da sonra üretirsiniz o zaman kadar o asa her türlü size yeter
Kullanıcı avatarı
BeLLaToR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BeLLaToR »

Asa parlatılıyor arkadaşlar asalar silah yükseltme dükkana eklendi ve iki seçenek halinde hasar mı yoksa kudret rejenersonu büyü kritik mi istersiniz diye hasar bastım yükselttm asayı bu sabahda 19 k hasar büyü ile kesmeye başladım
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Kesinlikle alaska şuan için

Ürettim,parlattım memnunum :)

59 asaları üretirim artık mıss işte
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Alaska sana Uzun süre yetecektir maddi anlamda kendini zorlamanı tafsiye etmiyorum bende 50 lvllik şifacı asasını bastım yükselttimde 1340 iyileştirme alıyorum şuan mevlana asa daha 56 lvlde çöküşe geçti 55 level asa ile arasında 100
ileştirme farkı yoktu yükseltilmemiş hali ile o yüzden ben 50 level olanı bastım memnunum beni uzun süre idare eder 59 lvl asayı elde edene dek sana tafsiyem 50 lvl alaska sana yeter onu üret kullan arkadaşlarım üretip kullanıyor gayet memnunlar
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

SPIEGLEIN yazdı: 07 Mar 2018 12:18 Kesinlikle alaska şuan için

Hayırlı olsun , resim varsa bi paylaşırsan görelim , en azından efsununu.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: ÇaRŞı

Mesaj gönderen BenKutto »

diltemiz yazdı: 08 Mar 2018 20:28
SPIEGLEIN yazdı: 07 Mar 2018 12:18 Kesinlikle alaska şuan için

Hayırlı olsun , resim varsa bi paylaşırsan görelim , en azından efsununu.
Büyü hasarı hepsi x2
Büyü hasarı buz x2
Parlama efekti:Sıfır kelvin asa
Resim
Kullanıcı avatarı
Swordsman
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Swordsman »

Ben daha son gorevlerle cebellesiyorum :)
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

kandemir yazdı: 07 Mar 2018 12:24 Alaska sana Uzun süre yetecektir maddi anlamda kendini zorlamanı tafsiye etmiyorum bende 50 lvllik şifacı asasını bastım yükselttimde 1340 iyileştirme alıyorum şuan mevlana asa daha 56 lvlde çöküşe geçti 55 level asa ile arasında 100
ileştirme farkı yoktu yükseltilmemiş hali ile o yüzden ben 50 level olanı bastım memnunum beni uzun süre idare eder 59 lvl asayı elde edene dek sana tafsiyem 50 lvl alaska sana yeter onu üret kullan arkadaşlarım üretip kullanıyor gayet memnunlar
Bende üretmeyi düşünüyorum ama kararsızım. 59 Luk için mi uğraşalım yoksa bunu üretip daha sonra 59 Luk asayı mı üreteyim ?
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

MaHKuMII yazdı: 08 Mar 2018 23:30
kandemir yazdı: 07 Mar 2018 12:24 Alaska sana Uzun süre yetecektir maddi anlamda kendini zorlamanı tafsiye etmiyorum bende 50 lvllik şifacı asasını bastım yükselttimde 1340 iyileştirme alıyorum şuan mevlana asa daha 56 lvlde çöküşe geçti 55 level asa ile arasında 100
Bende üretmeyi düşünüyorum ama kararsızım. 59 Luk için mi uğraşalım yoksa bunu üretip daha sonra 59 Luk asayı mı üreteyim ?
O asayı üretmen senin için iyi olur şuan üstümde 4parça asklepios item var ekstra asa var hala iyileştirme 2850 ve seviye 57 59 olduğunda çöp olur boss kesmek kolay olmuyacak senin için
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön