Arkadaslar biyucu icin 50 seviyeli alaska asa uretimi teskilat sunucuusnda 45 50 m e mal edebilirsiniz lakin karamuk 55 seviyelik asayi sadece materyalleri 270m (martian akondrit,parlak cam,borik asit haric )
50 seviyelik asa ile 55 seviyelik asanin parlatilmis halleri 198 buyu hasari farki olusturuyor buyu kritik falan ayni degerde
Sizce 198 daha fazla hasar icin neredeyse m1 fiyatina bir asa uretmek ne kadar mantikli ?
Alaska yi uretmek ekonomik acidan daha mantikli ve ileridede ise yaricak ve 59 luk asayi uretene kadar idare edilebilecek bir asa gibi duruyor.Fikirleirnizi bekliyorum
Asa uretimi
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Asa uretimi
Lothbrokş
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Asa uretimi
Beta da gördüğüm reçetelerin bir çok malzemesini topladım.(59 ada reçete)
Herkes seviye kasarken ben materyal topladım. Oyunda ki amaç farklı 59 olan eşya bulamıyor fakat yavaş gidersen eşya da toplayabilirsin.
Herkes seviye kasarken ben materyal topladım. Oyunda ki amaç farklı 59 olan eşya bulamıyor fakat yavaş gidersen eşya da toplayabilirsin.
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: ÇaRŞı
Tabiki de alaska üretmek daha mantıklı,186 büyü için o kadar gereksiz masrafa gerek yok.Şahsen ben de alaska ürettim.

- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

Su an icin eksigim tek karamuk ceket gecis de kullanacagim ama asa icin karar veremedim (?) deger mi diye malzemesi hazir bekliyor.ybrdelisix yazdı: ↑07 Mar 2018 08:02 Beta da gördüğüm reçetelerin bir çok malzemesini topladım.(59 ada reçete)
Zirh bile urettim zar zor isin tupu bulup
Lothbrokş
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Bence karakteri 57 de bırakıp bol bol büyük büyücü kesmeliyiz. İlk önce diğer şaheserleri düşürüp sonra asa ve zırh'ı düşünürüz. Çünkü o 50 levellik asa çemberlitaş'a giremeyenler için konuldu. Bizim için değil.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

dostum 57 seviyede elindrki sifir kelvin asa nin hasari dusuyor ve maliyeti 45 m i bulan bi asa ile bu farki kapatabiliyorsun.
Lothbrokş
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Büyük büyücü , asa ve zırh hariç hepsini veriyor mu nadide olarak ,,?
Oradan bana bi alaska verirmisin?Lothbrok yazdı: ↑07 Mar 2018 07:46 Arkadaslar biyucu icin 50 seviyeli alaska asa uretimi teskilat sunucuusnda 45 50 m e mal edebilirsiniz lakin karamuk 55 seviyelik asayi sadece materyalleri 270m (martian akondrit,parlak cam,borik asit haric )
50 seviyelik asa ile 55 seviyelik asanin parlatilmis halleri 198 buyu hasari farki olusturuyor buyu kritik falan ayni degerde
Sizce 198 daha fazla hasar icin neredeyse m1 fiyatina bir asa uretmek ne kadar mantikli ?
Alaska yi uretmek ekonomik acidan daha mantikli ve ileridede ise yaricak ve 59 luk asayi uretene kadar idare edilebilecek bir asa gibi duruyor.Fikirleirnizi bekliyorum
Ben ürettim ve patlattım da neden derseniz ayak zırh eldiven ürersen bile hasarın az kalıyor hs alan kişi hasarı çok düşüyor hasar düşük olunca general hakir hs ci elek olması şart değil herkes elek diyor tmm da buz bu bölgedeki en iyi hasarı veriyor sonra karaköy sığınakta 6 kişi nasıl keseceksiniz yüce komiseri ...
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

Alaska yi mi urettin karamuk mu hocam ?BeLLaToR yazdı: ↑07 Mar 2018 11:35 Ben ürettim ve patlattım da neden derseniz ayak zırh eldiven ürersen bile hasarın az kalıyor hs alan kişi hasarı çok düşüyor hasar düşük olunca general hakir hs ci elek olması şart değil herkes elek diyor tmm da buz bu bölgedeki en iyi hasarı veriyor sonra karaköy sığınakta 6 kişi nasıl keseceksiniz yüce komiseri ...
Alaska malzemem hazir bekletiyorum
Lothbrokş