Kim Olduğunu Bulmak ?
Re: Kim Olduğunu Bulmak ?
xXeRsInXx Ben Yönetciye diorum o muammele yapıor ok artı kirlilik yapma bi
xXeRsInXx ben yönetciye diorum o muammele yapıor Yani yönetici Makamında ki güzel insan sana sesleniorum desene şuna karekterini sil ve oyunu bırak Sizden hiç bir şey olmaz Başkaları yorum yapmaasın sadece yönetici
1. olarak burası forum ben kurallara uygun oldukça istediğim yere istediğm şeyi yazmakta özgürüm.
2. olarak şikayetin varsa istanbuloyun.com/ikvdestek girip ordan şikayet bölümünden ne istiyorsan yazabilirsin.
3. kimse senin mızmızlığını çekmek zorunda değil sana burda yardım etmeye çalışan kişilere de nasıl davranacağını iyi bil.
2. olarak şikayetin varsa istanbuloyun.com/ikvdestek girip ordan şikayet bölümünden ne istiyorsan yazabilirsin.
3. kimse senin mızmızlığını çekmek zorunda değil sana burda yardım etmeye çalışan kişilere de nasıl davranacağını iyi bil.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Öncelikle İKV yönetimine bir ithamda bulunmadan önce düşünelim bir bakalım nerede açık verdik.
1-Öncelikle bu şahıslar organize oluyorlar diyorsun.Bu adamlar eğer ki organize iseler sen oyunda kesinlikle bir bayan ya da bir başkasına adını ya da soyadını vermişsindir.Yani bir şahısa kesinlikle bilgi paylaşımı yapmışsındır.
2-Mynet'imi hacklediler Sobee'ye geçtim diyorsun.Mynet'e bilgilerini girmişsindir. Telefon numaranı yazmışsındır bu yüzden de o telefondan sana ulaşmışlardır.
3-Şifreni çalabilmeleri için telefon hattının onlarda olması lazım ya da şifreni '123456' gibi basit bir şey yapmışsındır şifren bulunmuştur.
4-Kimsenin sana salak vb. muamele yapdığı yok ben ve diğer üyeler sana yardımcı olmaya çalışıyoruz, önce bizlere bir teşekkür et.
5-Herkesin karakterini çalabiliyorsa neden halen burada bu kadar insan var yönetim ekibi neden halen yerinde ?
6-Sen kimseye bir açığı söylemedi isen kimse senin ne numaranı ne de adını bulur.
7-Ya da bunları bir kenara bırakalım bilgisayarında ki bir yazılımın açığından, keylogger,maillerinden,trojan vb. yerden mutlaka bir şeyler ele geçirmişler ki senin hesaplarını çalabiliyorlar.
Önce bu yukarıda yazdığım maddeleri düşünmeni tavsiye ederim sana vakit ayırıyorum cevap veriyorum sende bu yazdıklarımı düşün cevap ver.
Saygılarımla!!!
1-Öncelikle bu şahıslar organize oluyorlar diyorsun.Bu adamlar eğer ki organize iseler sen oyunda kesinlikle bir bayan ya da bir başkasına adını ya da soyadını vermişsindir.Yani bir şahısa kesinlikle bilgi paylaşımı yapmışsındır.
2-Mynet'imi hacklediler Sobee'ye geçtim diyorsun.Mynet'e bilgilerini girmişsindir. Telefon numaranı yazmışsındır bu yüzden de o telefondan sana ulaşmışlardır.
3-Şifreni çalabilmeleri için telefon hattının onlarda olması lazım ya da şifreni '123456' gibi basit bir şey yapmışsındır şifren bulunmuştur.
4-Kimsenin sana salak vb. muamele yapdığı yok ben ve diğer üyeler sana yardımcı olmaya çalışıyoruz, önce bizlere bir teşekkür et.
5-Herkesin karakterini çalabiliyorsa neden halen burada bu kadar insan var yönetim ekibi neden halen yerinde ?
6-Sen kimseye bir açığı söylemedi isen kimse senin ne numaranı ne de adını bulur.
7-Ya da bunları bir kenara bırakalım bilgisayarında ki bir yazılımın açığından, keylogger,maillerinden,trojan vb. yerden mutlaka bir şeyler ele geçirmişler ki senin hesaplarını çalabiliyorlar.
Önce bu yukarıda yazdığım maddeleri düşünmeni tavsiye ederim sana vakit ayırıyorum cevap veriyorum sende bu yazdıklarımı düşün cevap ver.
Saygılarımla!!!
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
İçerik silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün yasaklanmıştır.Risky yazdı:Öncelikle İKV yönetimine bir ithamda bulunmadan önce düşünelim bir bakalım nerede açık verdik.
Saygılarımla!!!
Risky senden ricam gereğini yaparmısın. Yoksa ikvdestek e şikayet etsem daha mı sağlıklı olur.torehan yazdı:İçerik silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün yasaklanmıştır.Risky yazdı:Öncelikle İKV yönetimine bir ithamda bulunmadan önce düşünelim bir bakalım nerede açık verdik.
Saygılarımla!!!
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Uygunsuz içerik silinmiştir.
Mesaj yazarken daha dikkatli ve doğru bir üslub kullanmaya özen gösterelim.
Forumlar yöneticiler-oyuncular arası birebir görüşme alanı değildir. Soru ve sorunlarınızı bize Destek alanından iletebilirsiniz.
Bilginize.
[DEV]Nerull
Mesaj yazarken daha dikkatli ve doğru bir üslub kullanmaya özen gösterelim.
Forumlar yöneticiler-oyuncular arası birebir görüşme alanı değildir. Soru ve sorunlarınızı bize Destek alanından iletebilirsiniz.
Bilginize.
[DEV]Nerull
Sinirini git başka yerden çıkar derim. Senin açtığın konunun "GM bir bakarmısın" "Yönetici cevap ver" konularından farkı kalmadı. Tabi itemlerin paran gitti anlarım ama yanlış cümlelerle derdini anlatıyorsun. Etrafa saldırarak olmaz.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez