Yeni gelen güncelleme ile item üretmek zorunlu oldu. Çemberlitaş'ta yıllar sürse de her itemin düşme oranı vardı ama burada zırh ve silahları üretmeden elde edemiyoruz. Ve bu yüzden üretim puanlarını sıfırlayıp silahtar veya zırhçı yapmamız gerekiyor. Bunun için de hesapta çt etkisi olması lazım. Her karakterim farklı maillerde olduğu hepsine ayrı ayrı çemberlitaş kutu çekmem gerekiyor bu da tabii fırsat maliyeti açısından beni baya zor duruma sokuyor.
GM'lerden ricam da bu üretim ve toplama sıfırlayan makine herkese açık şekilde düzeltilebilir mi? F2P bir oyun için "para ödemeden elde edemezsin" şartı çok can alıcı zaten
NOT: Karakteri açtığın zamandan itibaren zırh ve silahtara verirsen üretebilirsin denilebilir. Ama gerçekçi olun hiç maden çekemeyen bir char oyundan ne kadar zevk alabilir?
NouzaR yazdı: ↑06 Mar 2018 21:26
Bütün karakterleri fullemek gibi bi hedeftin varsa ,başka işlere odaklan bence
Tabi ki de öyle bi hedefim var. Çemberlitaşta fullediğim karakterleri şimdi çöpe mi atayım? Hayatım boyunca tek bir sınıfla neden oynayayım? Karakterlerin farklı maillerde olmasınını sebebini de herkes biliyodur zaten.
captiosus yazdı: ↑06 Mar 2018 21:2459 seviye olduğun zaman hem silahtar hem zırhçı 59 olmuyor zaten sadece birisi oluyor sanırım.
Yönetim adama bir güzellik yapın be...
Vallahi yapsalar bi güzellik. İnşallah okuyolardır forumu. Reddedilse bile bir cevap bekliyorum yönetimden bununla ilgili. Neferlerinde desteğini bekliyorum. Free2Play olarak geçen oyunda itemlerin üretilmesinin önünde reel para engeli olmaması lazım.
Finisterra99 yazdı: ↑06 Mar 2018 21:20
Biliyorum imkansızı istiyorum ama bir umut..
Yeni gelen güncelleme ile item üretmek zorunlu oldu. Çemberlitaş'ta yıllar sürse de her itemin düşme oranı vardı ama burada zırh ve silahları üretmeden elde edemiyoruz. Ve bu yüzden üretim puanlarını sıfırlayıp silahtar veya zırhçı yapmamız gerekiyor. Bunun için de hesapta çt etkisi olması lazım. Her karakterim farklı maillerde olduğu hepsine ayrı ayrı çemberlitaş kutu çekmem gerekiyor bu da tabii fırsat maliyeti açısından beni baya zor duruma sokuyor.
GM'lerden ricam da bu üretim ve toplama sıfırlayan makine herkese açık şekilde düzeltilebilir mi? F2P bir oyun için "para ödemeden elde edemezsin" şartı çok can alıcı zaten
NOT: Karakteri açtığın zamandan itibaren zırh ve silahtara verirsen üretebilirsin denilebilir. Ama gerçekçi olun hiç maden çekemeyen bir char oyundan ne kadar zevk alabilir?
Üretim şart hale gelmişse,bunada bir çözüm şart oldu.
Plus paket kullanıyorsan aylık çekmek yerine çemberlitaş paket almanı öneririm. f/p olarak çok daha avantajlı. Ha hiç plus almayan biri isen haklı bir serzeniş.
turkoxHAMSTER yazdı: ↑07 Mar 2018 00:17
Plus paket kullanıyorsan aylık çekmek yerine çemberlitaş paket almanı öneririm. f/p olarak çok daha avantajlı. Ha hiç plus almayan biri isen haklı bir serzeniş.
Plus kullanan biriyim. Genelde 5500 çekip 3 aylık alıp sadece üç ayda bir oyuna para yatırıyorum. Arta kalan akçeyle silah yükseltme alabilmek için.
Demin oyundayken aklıma bir başka çözüm geldi. Bu yeni reçeteler tılsım gibi hiç üretim kolu istemeden üretilebilir hale gelirse ortada sorun kalmaz. İnatçıyım bu konuda bir süre daha çt çekmeden devam edicem
Benim anlamadığım konu ise şu neden plus alana değil de çt paket alana?
* Bence başlı başına bir saçmalık çt paket ile ne alakası var ? Şu an oyunun oynanabilirliği buna bağlı ben bu oyuna yeni başlasam önüme çıkan bu ve buna benzer engeller yüzünden bırakırdım.
Finisterra99 yazdı: ↑06 Mar 2018 21:20
Biliyorum imkansızı istiyorum ama bir umut..
Kısmi olarak katılıyorum , kısmi olarak katılmıyorum o niye ?
Katıldığım kısım evet üretimi değiştirmek için sadece Pluslu üyelerin bu makineyi kullanması yanlış , herkes kullanabilmeli.
Katılmadığım kısım , bölgeye girip itemini düşüremeyen kişi , kalkacak bu sefer üretimden silah zırh üretecek herkes üstünü tamamlamış olacak bölgenin gelmesinden kısa bir süre zarfı geçecek bölge işlevini yitirecek.Daha dönüp Boss ' ların yüzüne bakan olmaz.Kanısındayım.
Ondan ötürü konu muallakta ,