Çt itemleri olmayan şifacı karaköyde tutunabilir mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy of War

Re: Çt itemleri olmayan şifacı karaköyde tutunabilir mi?

Mesaj gönderen Kayihan »

Tanıdıgın varsa bisekilde iksir yardimiyla ayakta kalabilirsen ama yabancı gruplar alirmi bilemem
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
KILICoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KILICoglu »

goktuRK1299 yazdı: 02 Mar 2018 12:39
NaudiR yazdı: 02 Mar 2018 12:01
Beynelmilel yazdı: 02 Mar 2018 11:58 Evet arkadaşlar sorum yazılı. Çt itemleriyle uğraşmaksızın doğrudan karaköy itemlerine geçiş yapılabilir mi? Böyle bir karakteri nasıl karaköyde ayakta tutabiliriz? Şifacı tecrübesi yüksek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Açık betada tam eşyalarla dahi enerjisi %5 olan büyücüyü kritik geldiği halde %50 yapabildim. Enerjiler arttığı için maalesef zor gibi görünüyor.
49 seviye bi büyücünün canı 18k civarı.Ben full itemli ve tılsımlı şifacı ile 17k gördüm.Tılsım takmamışsındır bence.Kritiksiz 8k can basıyor(tılsımlar ile) %5den %50ye çıkar çok rahat.
Benim gözlük dahi mor eksiksiz yani denemedim hiç ortalama ne kadar can basabiliyor tılsımsız düz ve kritik
Kullanıcı avatarı
goktuRK1299
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen goktuRK1299 »

KILICoglu yazdı: 04 Mar 2018 04:13
goktuRK1299 yazdı: 02 Mar 2018 12:39
NaudiR yazdı: 02 Mar 2018 12:01
Beynelmilel yazdı: 02 Mar 2018 11:58 Evet arkadaşlar sorum yazılı. Çt itemleriyle uğraşmaksızın doğrudan karaköy itemlerine geçiş yapılabilir mi? Böyle bir karakteri nasıl karaköyde ayakta tutabiliriz? Şifacı tecrübesi yüksek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Açık betada tam eşyalarla dahi enerjisi %5 olan büyücüyü kritik geldiği halde %50 yapabildim. Enerjiler arttığı için maalesef zor gibi görünüyor.
49 seviye bi büyücünün canı 18k civarı.Ben full itemli ve tılsımlı şifacı ile 17k gördüm.Tılsım takmamışsındır bence.Kritiksiz 8k can basıyor(tılsımlar ile) %5den %50ye çıkar çok rahat.
Benim gözlük dahi mor eksiksiz yani denemedim hiç ortalama ne kadar can basabiliyor tılsımsız düz ve kritik
Tılsımlara bağlı.1.seviye tılsımlarla kritikle 13,14k can basıyor.Tılsımsız pek iç açıcı değil.Full itemle düz en az 6k, kritikte değişiyor ama full olmasa da 10k basılıyor can.Full tılsımlarla (şifa bilgisi III-iyileştirme çemberi 1 III) 18k basabiliyor :relaxed:
Olds And Legends
Kullanıcı avatarı
KILICoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KILICoglu »

[/quote]

Tılsımlara bağlı.1.seviye tılsımlarla kritikle 13,14k can basıyor.Tılsımsız pek iç açıcı değil.Full itemle düz en az 6k, kritikte değişiyor ama full olmasa da 10k basılıyor can.Full tılsımlarla (şifa bilgisi III-iyileştirme çemberi 1 III) 18k basabiliyor :relaxed:
[/quote]

Eyvallah :)
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

Ben 7 yıl ara vermiştim.Tılsımım bile yok rahatça 54 oldum . Tek başıma kasıyorum sıkıntı olmuyor. üstelik zaten 55 den sonra değer kaybediyor Yani benim için pek önemi yoktu 😂 kasarken de suan için fiziksel büyü hasarının en iyi kolyesini de düşürdüm daha ne olsun 😂
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Kafa dengi al bi büyücü hunharca kasın mor asa da 50 m civarinda üret bak keyfine
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

bu rahat idare edersin diyen arkadaşları görmek isterdim, benim şifa 56 seviye şuan iyileştirme 2000 e düştü bile 3400den ve yükselen canlar büyük hasar veren slot ları göz önünde bulundurursak adamda ct iyileştirme olmadan en fazla 1300iyileştirme görür ve bu seviye zor güç götürür 55 oldugı vakit 500 iyileştirme kalır geriye peki bu oranla grubu nasıl ayakta tutmayı düşünüyor? Sana Tavsiyem ct itemleri ile uğraşma git karaköye üret 51 seviye asayı yükselt onu mevlana asadan bi tık daha iyi oluyor, ki bu asa sana aylarca yetecek çünkü yeni asa reçetesi üretmek Biraz tuzlu, ondan ziyade asayı bastıktan sonra ufak ufak kas ve 50 üstü sarı item üretmeye başla mevlana setten öne geçersin, veya hiçbirini yapmak istemiyorum dersen zehiri 15 yap geç karaköye ks at hem kasıl hem item düşür onları sat geçin, ama çok küfür yersin o ayrı mesele
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Beynelmilel yazdı: 02 Mar 2018 12:13 Yorumlarınız umut verici, çok teşekkür ederim hepinize :) Peki, yaşlı kadın dediğiniz nerededir? O üretim aşaması nasıl oluyor? Ve sarı itemler dediğiniz karaköydeki yaratıklardan düşen sarı itemler mi?

54 e kadar kenana migrat at daha hızlı kasılırsın Karaköy'den ve artık çt atmanın bi anlamı yok item için 54 ten sonra karaköyün sarı itemlerinden üretir giyinirsin zaten şifayı iyi kullanıyorsan her türlü yaparsın zaten.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön