MobilSorun78 yazdı: ↑05 Mar 2018 10:41
Arkadaş ne kadar hırslısınız ya, bu oyuna para vermek için yer arıyorsunuz yemin ediyorum. Adamlar 395 akçe'lik materyal eklemiş siz silahı basmak için onu da parayla alıyorsunuz üstüne bir de parlatma alıyorsunuz ve silahın parlamamasına sitem ediyorsunuz. Bir düşünün bakın forum'da millet nelerden şikayetçi onlar üzerine kafa yorun neden böyle yaptılar diye ? Azıcık şu para musluğunu kapatın. Zaten güncelleme beklenen yıllarda millet kafayı kırdı 39 seviye asa/diş/gürz ne gördüyse parlattı gerek reel gerek oyun için akçe ticareti döndü bu musluk sürekli aktı.
Şahsına bir yorum olarak algılama bunu sadece sitem ediyorum. Bastığın asa'da hayırlı olsun umarım en kısa sürede parlama efektleri ile beraber siteye eklenirde parlatırsın.
10 tane martian akondrit 3950 akçe
Sınırları zorluyorlar
Yine düzeltelim. Suanki npc'deki asada martian akondrit yok. Bir tık guclusunde 1 adet var. Bosslardan düşen asalarda da 4 tane istiyor. 10 falan yok yani.
Hangi NPC'de bu reçeteler veya eşyalar? Münkünse ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
Dışarıda olduğumdan ekran görüntüsü alamadım ama bunlar idare edersiniz
Puntocu yazdı: ↑05 Mar 2018 10:34
Mor ürettiğimiz karaköy asalarına artı basılmıyor ..
Geçen Gün 50.Seviye Asaların parlamış halini gördüm oyun içerisinde klan sohbetinden yansıtmışlardı ,
Dükkan'dan Silah Yükseltme ürünü alarak deneyebilirsin ,
sitede sadece açıklamalı yükseltme listesine eklenmemiş , http://istanbuloyun.com/AllList.aspx
Yakın zamanda gelir diye düşünüyorum.