Bu abartı olur ama nasıl bir çözüm bulunur, aklıma hiçbir şey gelmiyorParlementxx yazdı: ↑05 Mar 2018 16:19 Butun sunucu ve oyuncularin rutbelerini sifirlamalari lazim bu is icin makroyu bile bir emek gorup aglayacak cok ama bunun icin sifirlamalari sart Şan ve Klan parasını.
Makrocular vs engellendiğine göre sizce de artık eskiden olduğu gibi klan parası sıralaması gelmeli mi?
Re: Makrocular vs engellendiğine göre sizce de artık eskiden olduğu gibi klan parası sıralaması gelmeli mi?
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Re: Makrocular vs engellendiğine göre sizce de artık eskiden olduğu gibi klan parası sıralaması gelmeli mi?
Gerçekten emeği ile savaşarak klan parası/şan kasmış oyuncuların hakkı korunmadan böyle bir uygulama yapılabilir mi?Parlementxx yazdı: ↑05 Mar 2018 16:19 Butun sunucu ve oyuncularin rutbelerini sifirlamalari lazim bu is icin makroyu bile bir emek gorup aglayacak cok ama bunun icin sifirlamalari sart Şan ve Klan parasını.
Sen rahatça "bütün oyuncuların sıfırlansın,kurunun yanında yaş da yansın" diyebildiğine göre çok emek sarfetmemişsin sanırım.
Bahsettiğin makrocu güruh için sıradan bir miktar olan 1.5 mılyon şanımın her bir zerresinde harcadığım günlerim var.Bu kadar basit düşünmeyin

İşte katılmanız gereken açıklama bu oyunun hakkını veren bir oyuncudanCARMENTA yazdı: ↑05 Mar 2018 23:11Gerçekten emeği ile savaşarak klan parası/şan kasmış oyuncuların hakkı korunmadan böyle bir uygulama yapılabilir mi?Parlementxx yazdı: ↑05 Mar 2018 16:19 Butun sunucu ve oyuncularin rutbelerini sifirlamalari lazim bu is icin makroyu bile bir emek gorup aglayacak cok ama bunun icin sifirlamalari sart Şan ve Klan parasını.
Sen rahatça "bütün oyuncuların sıfırlansın,kurunun yanında yaş da yansın" diyebildiğine göre çok emek sarfetmemişsin sanırım.
Bahsettiğin makrocu güruh için sıradan bir miktar olan 1.5 mılyon şanımın her bir zerresinde harcadığım günlerim var.Bu kadar basit düşünmeyin![]()
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
benim pek yüksek rütbem yok iki yıldız yeşil ve pembe charlar bende emeğimin boşa gitmesini istemem heleki şifa haliyle kasılan kpnin emeğine yazık
ya haftalık aylık kp sıralaması getirilmeli yada ekstra yeni bir puan sistemi getirilmeli lp gibi, bundan ziyade lonca savaş sistemi getirilmeli lonca lar arası savaş başlatılabilse korumasız alanlarda savaşılsa ve buna da özel bil sıralama getirilse oyundaki savaşların en üst noktaya çıkıcağını düşünüyorum
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Ben tarafsızım bana hava hoş 

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Kendi emegimle kastigim 3 yildiz savascimi 2010 da reel paraya cok guzel bir fiyata sattim.Suan oynadigim hesaplarda makroyla kasilmis buyuk bir ihtimal satin aldigim hesaplar.3 yildiz rutbeli savascim 1 yildiz pembe buyucum var 59 levelde butun oyuncularin ' emek ' olarak bahsettigi itemler cop oluyorsa senin gibi 10 15 oyuncununda emegi boyle bir etkinlik icin cop olsun bir zahmet.CARMENTA yazdı: ↑05 Mar 2018 23:11Gerçekten emeği ile savaşarak klan parası/şan kasmış oyuncuların hakkı korunmadan böyle bir uygulama yapılabilir mi?Parlementxx yazdı: ↑05 Mar 2018 16:19 Butun sunucu ve oyuncularin rutbelerini sifirlamalari lazim bu is icin makroyu bile bir emek gorup aglayacak cok ama bunun icin sifirlamalari sart Şan ve Klan parasını.
Bahsettiğin makrocu güruh için sıradan bir miktar olan 1.5 mılyon şanımın her bir zerresinde harcadığım günlerim var.Bu kadar basit düşünmeyin![]()

- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ma B
1.5 milyonun hiçbir şekilde kolay olmayışı ayriyeten tılsımı olmayan parası olmayan sağlam çarı olmayan çevresi diyecem şart değil çevre , bu saydıklarıma sahip olmayan güruhun sürekli forumdan bu şekilde yakarışına anlam veremiyorum , adamın itemi yok şunu bunu yok gelmiş burda dert yanıyor şurda yazıpta sağlam olan biri olsa bişey demiyecem kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişya bu saydıklarıma sahip olmayanlar yazıyor hep...CARMENTA yazdı: ↑05 Mar 2018 23:11Gerçekten emeği ile savaşarak klan parası/şan kasmış oyuncuların hakkı korunmadan böyle bir uygulama yapılabilir mi?Parlementxx yazdı: ↑05 Mar 2018 16:19 Butun sunucu ve oyuncularin rutbelerini sifirlamalari lazim bu is icin makroyu bile bir emek gorup aglayacak cok ama bunun icin sifirlamalari sart Şan ve Klan parasını.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ma B
Kimse gelip bana yardım etmediği halde 8 10 çarı dizebiliyorsam tek başıma herkes yapabilir , buraya gelip birşeylerin yokluğunu şikayet etmemek gerek diye düşünüyorum .
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Kimse birşeyin yoklugunda sikayetci olmadiki ayrica adamin saglam olmadigini itemsiz oldugunuda nerden cikardin off off neden ikv oyuncuları senin gibi neden okuduğunu neden anlamiyorsunmuhammetali395 yazdı: ↑06 Mar 2018 04:17 Kimse gelip bana yardım etmediği halde 8 10 çarı dizebiliyorsam tek başıma herkes yapabilir , buraya gelip birşeylerin yokluğunu şikayet etmemek gerek diye düşünüyorum .